פורסם 2001 בדצמבר 823 שנים onn_the_vy ......אני גר בבנה בתךלומד ברודמן........ (איפה שכל הדקירות ;D(איפה אתה?
פורסם 2001 בדצמבר 823 שנים אם כן, זה הרי יחסוך הרבה מאוד מאמץ!!הרי במקום לגרור את הגופה של עושק הקברים לפני הרכבת כל פעם, אפשר פשוט לעבור עליו ואז לעבור עליו שוב, אבל ברברס!
פורסם 2001 בדצמבר 823 שנים היא יכולה לנסוע רברס..אבל חבל. יור יכאב אם היא תיסע קדימה והוא יגרר, זה כואב ;D אח"כ נשים לו את האצבעות על הפסים ונחכה שרכבת תעבור, אח"כ את היידיים, אח"כ את ה*ין, אח"כ את הראש...
פורסם 2001 בדצמבר 823 שנים אגב, למישהו פה יש צעצועים קטנים שהוא לא צריך?אפשר לעשות דברים מזה כיפיים בקניון...פעם (או פעמיים) היינו (אני וחבריי) בקומה העליונה בגרנד קניון והורדנו צעצועים קטנים כאלה לקומות התחתונות עם חוט וכשאנשים קפצו לתפוס את זה משכנו את זה חזרה ;D
פורסם 2001 בדצמבר 823 שנים אף פעם גם לא מזיק לסחוב שני תמ"ק עוזי וחליפת מגן.אה כן, וגם איזה M82A1 אם תצליח להכניס אותו מתחת למעיל (זה בהנחה שהגובה שלך הוא 2.30+).
פורסם 2001 בדצמבר 823 שנים "אתם מבטיחים שלא תטרידו אותי באמצע הלילה ותעוותו את קולכם ע"י שימוש בSbLive? "חבר שלי ניסה לעשות לי את זה עם עיוות של זאוס אבל כל מה שאני שמעתי היהבלה בלה כעכגעגכ גוגו רורו ייאץ אייי (כמו מפלצות קטנות כאלה)אגב, למישהו פה יש צעצועים קטנים שהוא לא צריך?אפשר לעשות דברים מזה כיפיים בקניון...פעם (או פעמיים) היינו (אני וחבריי) בקומה העליונה בגרנד קניון והורדנו צעצועים קטנים כאלה לקומות התחתונות עם חוט וכשאנשים קפצו לתפוס את זה משכנו את זה חזרה ;Dפשש... מאוד בוגרוגם אני מהקריות אבל אבוא רק אם אשכנע חבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.