פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים חיברתי את כולם אבל הווינדוס מזהה את הכונן dvd כונן רגיל ולא dvd איך אני יכול לסדר את זה יתיאה אחת של ide מהלוח אם הצורב והdvd יציאה שני רק הארדיסק צורב על סליו dvd על מאסטר ארדיסק על cs לוח עם דגם p4ma של via תודה ניסים
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אני לא מומחה גדול בכול מה שקשור לכונני מדיהאבל במקומך הייתי מנסה לחבר את הכונן במחשב אחר ולראות איך הוא מגיבתבדוק גם בDEVICE MANAGER אם יש איזה סימני קריאה צהובים .
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים לא הבנתי אתה לא רואה את הצורב DVD בחלונות?או שאתה רואה אותו בתור כונן CD?
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר אני רואה אותו רק ככונן cd במקום ככונן dvd בDEVICE MANAGER הוא מזוהה ככונן dvd כשחיברתי אותו הייתה לי בועה צהובה שזוהתה חומרה חדשה והיא מוכנה לשימוש תודה ניסים
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר זה לא צורב dvd זה כונן dvd הוא מתפקד בסדר אבל בכל זאת למה הוא לא מזוהה ככונן dvd תודה ניסים
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אני לא רואה כאן שום בעיה.גם כונן קשיח SATA לפעמים מזוה בתור IDE ע"י החלונות.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אני לא חושב שאי פעם הוינדוס זיהה לי כונן קורא/צורב DVD כDVD בוינדוס... לעומת זאת,אף פעם לא הייתה לי בעיה להפעיל אותם ככונני DVD. רק הכוננים הוירטואלים של אלכוהול 120% מופיעים לי כDVD. עצתי - תתעלם!
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים עד עכשיו באמת שלא הבנתיאם הDVD מתפקד כראויוהכול בסדר אז מה הבעיה?אם יש לך ווינדוס עיברי או משהו במחשב יכול להיות שזה איזה באג או משהולא הייתי שם לב לזה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.