פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אולי זה יעזור לך : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=218769.0 אני לא רוצה לגנוב את התרד אבל יש ל גם שאלה לגבי המשחק אני נמצא בשלב ההוא שאני בתוך מנהרה בחדר כזה ובו יש מין שרשרת בתוך הקיר שאני אמור כביכול למשוך אותה אך לא קורה כלום.. תודה למי שיוכל לעזור
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר תשתמש בקשת תתראה למעלה יש שם קורה של עץ תשתמש בקשת החשב נתקעתי בחלק אחר בא איזה ענק מאבן אין מנצחים אותו
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים החשב נתקעתי בחלק אחר בא איזה ענק מאבן אין מנצחים אותוענק מאבן?באיזה פרק?
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים אחרי שאני הורג את הדרקון אני אמור למצוא את הקריסטל הבעיה היא שאין לי לאן ללכת כל הזמן אני נתקל ב-dead end מישהו יכול לעזור בבקשה?
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים בקשר לדרקון, אתה אמור לברוח לכיוון היציאה ואז הוא רודף אחריך והראש שלו נתקע בדלת. סוגרים את הסורגים על הצאוור שלו והוא מת (ממש 10 שניות לוקח לחסל אותו)... אחרי זה באיש אבן אתה פשוט צריך לירות עליו אש מאיזה מרפסת (כשהוא חסר אונים) עד שהוא נופל ומת.המשחק הזה קל מידי
פורסם 2006 בנובמבר 2319 שנים לא ממש הבנת אותי את הדרקון כבר חיסלתי ואחרי זה אני אמור כביכול למצוא את הקריסטל אבל אין לי לאן ללכת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.