עבור לתוכן

למה אי אפשר להפעיל HDR+AA יחד באובליביון?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך X1950 PRO .

למה אני לא יכול להפעיל באובליביון את 2 הפילטרים האלו יחד ( HDR + AA ).

הורדתי גם את הפאץ' וזה לא שינה כלום.

יודעים משהו ?

פורסם

שמעתי על אותה בעיה עם 1900XT .

יכולות ליהיות שני סיבות האחת: הכ.מ שלך לא תומך.

הייצרנים של המשחק מנעו את זה בכל כרטיסי המסך אז תפעיל HDR מתוך המחשק ותפעיל AA מתוך קטאליסט (הדרייברים).

פורסם

היוצרים של המשחק ביטלו את זה כדי שלא תיהיה הפלייה לבעלי הצרכנים הדפוקים של nvidia

פורסם

היוצרים של המשחק ביטלו את זה כדי שלא תיהיה הפלייה לבעלי הצרכנים הדפוקים של nvidia

אתה אומר בציניות או ברצינות?

פורסם

האופצייה בוטלה כי היא לא עובדת על כרטיסי NVIDIA

קצת החלטה תמוהה,אבל שיהיה.

בכל מקרה,גם ככה מרבית בעלי ATI מחזיקים בכרטיסים מדור הX8XX שממילא לא תומכים ב-HDR.

פורסם

ואוו, זאת החלטה מטומטמת.. אני מקווה בשבילם שהם לפחות קיבלו על זה הרבה כסף מ-nvidia...

פורסם
  • מחבר

שמעתי על אותה בעיה עם 1900XT .

יכולות ליהיות שני סיבות האחת: הכ.מ שלך לא תומך.

הייצרנים של המשחק מנעו את זה בכל כרטיסי המסך אז תפעיל HDR מתוך המחשק ותפעיל AA מתוך קטאליסט (הדרייברים).

תודה רבה... זה מה שעשיתי.

פורסם

ואוו, זאת החלטה מטומטמת.. אני מקווה בשבילם שהם לפחות קיבלו על זה הרבה כסף מ-nvidia...

זה בהחלט מטומטם, למרות שיש בזה איזשהו היגיון - אם נסתכל על איזה מחשבים צריך וכרטיסים צריך בשביל AA+HDR במשחק הזה, די נבין למה.

סה"כ רוב מי שמשחק זה לא אנשים כמונו שמבינים בזה אלה אנשים "פשוטים" שרוצים לשחק בו, וחושבים שיש להם מחשב חזק :P

אני גם חושב שיש פאץ', אם אני לא טועה אפילו מהאתר של AMD (נו, ATI), שמאפשר את האופציה הזו, ולכל משחק שמבוסס על המנוע הזה.

פורסם
  • מחבר

זה בהחלט מטומטם, למרות שיש בזה איזשהו היגיון - אם נסתכל על איזה מחשבים צריך וכרטיסים צריך בשביל AA+HDR במשחק הזה, די נבין למה.

סה"כ רוב מי שמשחק זה לא אנשים כמונו שמבינים בזה אלה אנשים "פשוטים" שרוצים לשחק בו, וחושבים שיש להם מחשב חזק :P

אני גם חושב שיש פאץ', אם אני לא טועה אפילו מהאתר של AMD (נו, ATI), שמאפשר את האופציה הזו, ולכל משחק שמבוסס על המנוע הזה.

אני מריץ את המשחק על

AF X16

AA X6

HDR

כולם יחד ורץ חלק כמו חמאה...

יש לי 1950pro

פורסם

רץ חלק, אבל באיזו רזולוציה דוקטור?

פורסם
  • מחבר

1024X768

מספיק טוב, לא ?!

פורסם

ה X1800 GTO שלי גם ככה לא סוחב במשחק הזה דברים יחד עם ה HDR. בכל מקרה- נראה לי שהם כן עובדים יחד.

זה המשחק הכי כבד שאני שיחקתי בו. מצד שני- גם ההכי יפה. למרות שה HDR שם קצת מוגזם.

פורסם

1024X768

מספיק טוב, לא ?!

נשמע אחלה, מה שאר המפרט שלך?

פורסם
  • מחבר

הוספתי את המפרט שלי גם לפרופיל , אז שם הוא רשום בהרחבה כולל טמפרטורות ותוצאות 3dmark .

בכל אופן:

מעבד: ?Core2 Duo E6300

לוח אם: ג'גהבייט GA-965P-DS4

זיכרון: G.SKILL 2GB

כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 256MB

אהה ובנוסף המעבד תחת OC ועובד על מהירות של 400 מול מהירות של 800 בזיכרונות. כלומר יש יחס של 1:1 בין המעבד לזיכרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים