פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר ניסיתי להתקין מחדש את הגרסא שיש לי אבל כלום לא עזר....אין לי מושג מה הגירסה הכי חדשה אז... תוכל לתת לי קישור להורדה של הגרסא הזאת?
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים לא אמור להופיע לך כולום כשאתה לוחץ עליו פעמיים.תבדוק אם הוא מופיע לך בשורת המשימות מימין למטה - איפה שהשעון, ומשם תתפעל אותו.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים גם לחבר שלי יש את זה.. מעניין מה קורה .. הוכנה הזו עבדה 100 אחוז עד לפני שבוע..
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר יש לי את הסמל- הוא צבוע באדום משום מה ואני לא מצליח למצוא את האפשרות של- פתיחה (זאת אומרת להציג את זה רגיל) אני רוצה לחלץ קבצים ואני חייב בשביל זה את ה DEAMON TOOL (לא את ה WINRAR)
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים לא נראה לי שאתה מבין בכלל מה התוכנה הזאת עושה...לא מחלצים איתה שום קבצים, זאת תוכנה שמדמה כונן, אתה עושה איתה Mount לImageים של CD או DVD ואז היא יוצרת לך כונן וירטואלי שמכיל את מה שבimage תעשה קליק ימני על הסמל האדום,virtual cd\dvd > device 0 > mount imageואז תבחר את הimage שאתה רוצה להעלות
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר ז'אקו בחייאת.... אל תפתח סתם הודעות בשביל המונה הודעות שלך.....ואני לא יכול להגיד כאן למה אני צריך את הדמון טולס - דברו איתי בפרטי בבקשה
פורסם 2006 בנובמבר 1919 שנים לא פתחתי סתם הודעה - הסכמתי עם ההודעה של cleric - אם לא הבנת ת'סמיילי... בכל מקרה הצחקת אותי! אל תפתח סתם הודעות בשביל המונה הודעות שלך.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.