פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים הוידאו שאני צריך להקליט ולערוך הוא ( לצערי) כרגע מימצלמת וידאו מהדור הקודם(אנלוגי?) ולא DVI החדשותהאם VIVO אומר שאני יכול להעלות למחשב וידאו ולערוך?ושאלה נוספת : ראיתי תמונה של כרטיס 1900GT - וראיתי שהקונקטורים שמחוברים למסךהם שונים מהקונקטורים הקונבנציונאלים. לי יש מסך בן שנה....האם זה אומר שאצטרך להחליף גם מסך?או שיש פלאג/מימיר קונקטור לתצורה הישנה ?תודה מראש!
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים עם VIVO אתה מחשב תמחשב לטלויזיה. מצלמת וידיאו מתחברת למחשב דרך USBה1900GT יתחבר עם המסך האנגלוגי שלך עם הכניסה VGA סביר להניח...פשוט תקנה תדבר הזה שמתחבר לשקע האנלוגי והופך אותו לDVI..
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים ה1900 יותר חזק בהרבה תקח אותו אם יש לך כסף ....... עדיף בכלל 1950PRO אם יש לו VIVO...
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר עם VIVO אתה מחשב תמחשב לטלויזיה. מצלמת וידיאו מתחברת למחשב דרך USBה1900GT יתחבר עם המסך האנגלוגי שלך עם הכניסה VGA סביר להניח...פשוט תקנה תדבר הזה שמתחבר לשקע האנלוגי והופך אותו לDVI..מה קורה אם אין לי יציאת USB במצלמת וידאו? ....זו כאמור מצלמה מצויינת - אבל בדור הקודםכמה עולה "הדבר הזה.." שמתחבר לשקע/תקע אנלוגי והופך אותו לתקע DVI ?THX
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים לכל סדרת x1xxx של ATI יש avivo ככה שלא משנה באיזה כרטיס תמיד יש וידאו אין ווידאו אאוט
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים עם VIVO אתה מחשב תמחשב לטלויזיה. מצלמת וידיאו מתחברת למחשב דרך USBה1900GT יתחבר עם המסך האנגלוגי שלך עם הכניסה VGA סביר להניח...פשוט תקנה תדבר הזה שמתחבר לשקע האנלוגי והופך אותו לDVI..זה לא יעבוד, המתאם הזה עובד כי החיבור בכרטיס מסך מוציא 2 סיגנלים: DVI וVGA. כדי לעשות את זה הוא יצטרך מתאם אקטיבי.ה1900 יותר חזק בהרבה תקח אותו אם יש לך כסף ....... עדיף בכלל 1950PRO אם יש לו VIVO...מסכים.מה קורה אם אין לי יציאת USB במצלמת וידאו? ....זו כאמור מצלמה מצויינת - אבל בדור הקודםכמה עולה "הדבר הזה.." שמתחבר לשקע/תקע אנלוגי והופך אותו לתקע DVI ?THXתבדוק, רוב הסיכויים שיש לך AV-OUT או SVIDEO-OUT. במקרה שיש לך SVIDEO, תחבר אותו לכרטיס מסך(אם יש לך כניסת RCA בכרטיס מסך - אפשר להשתמש במתאם. אם יש לך AV-OUT, אתה צריך כבל מAV ל2RCA(אחד מהם וידיאו ואחד אודיו) - את הוידיאו(בדרך כלל החיבור הצהוב) תחבר לכרטיס מסך.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר באו נישאל אחרת: 1. יש לי RCA במצלמת וידאו 2. בכרטיס מסך הנוכחי = יש לי כניסת SVIDEO = האם אפשר להעלות למחשב קבצים לצורך עריכה? 3. במחשב העתידי - כרטיס מסך 1900GT - יש לו שתי כניסות DVI ןכניסת SVIDIEO = האם אפשר או מה צריך כדי להעלות ממצלמת הוידאו שלי קבצים למחשב = לצורך עריכה פשוט הפשרה שלי היתה : לא לשדרג את מצלמת הוידאו = כרגע וגם לשדרג משמעותית את כרטיס הוידאו - ביתנאי שאוכל לערוך קיבצי וידאו הנושא מאוד חדש לי - אז בבקשה סבלנות + הסבר מפורט ??? הרבה תודה( מראש?!)
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים זאת לא כניסת svideo!זאת כניסה רב שימושית שאתה מקבל עם הכרטיס כבלים שכל כבל יכול להוות משהו אחרלמשל היציאה יכולה להיות קומפוסייט אין ואאוט או svideo אין ואאוט או כחול אדום צהוב וכו'
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים עם VIVO אתה מחשב תמחשב לטלויזיה. מצלמת וידיאו מתחברת למחשב דרך USB חיבור USB משמש בדר"כ להעברת קבצים ממצלמות דיגיטליות למחשב (כגון קבצי תמונות) ולא לצורך לכידת וידיאו.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים כניסת VIVO על הכרטיס משמעה שתוכל לחבר את המצלמה האנלוגית שלך למחשב ולהעביר את החומר. אל תצפה לאיכות מדהימה מה-VIVO בכרטיסים האלה, סביר ולא יותר.תוכל לערוך וידאו, רוב עריכת הוידאו מתבצעת על המעבד ולא כרטיס המסך. יש כרטיסי עריכה מיוחדים ויקרים שיכולים להאיץ את התהליך.אין קשר בין AVIVO לבין VIVO.בכל מקרה ה- X1900GT טוב יותר.לא צריך לקנות מסך חדש, יש מתאם מסוקט DVI-I ל Analog RGB.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים קצת סדר חברים.בכרטיסי VIVO יש כניסת VIDEO שאליה אתה יכול לחבר מכשירים אנלוגים (וידאו מהממיד של YES/כבלים, מכשיר וידאו או מצלמת וידאו פשוטה).עם תוכנה מתאימה ניתן לקודד את הוידאו שמקבלים מהכניסה בכרטיס לקובץ MPEG או משהו דומה.כרטיסים שיש להם רק יציאות DVI מגיעים לרוב עם מתאם ל-VGA (חיבור מסך רגיל). ומידה ואין מתאם כזה, ניתן לרכוש אותו בנפרד והוא לא יקר.לחלק מהכרטיסים שבהם יש גם כניסת וידאו וגם יציאה, יש כבל מפצל כזה שנכנס לחיבור מיוחד בכרטיס. פשוט אין מספיק מקום בכרטיס לכל החיבורים בנפרד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.