עבור לתוכן

המלצה למשקים שיעבדו עם כרטיס מסך מובנה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רכשתי לארחונה מחשב עם כרטיס מובנה (GEFORCE 6100) אני מחפש משחקים שירוצו על המחשב (כן אני מבין שהם לא יהיו הכי חדשים, זה לא משנה)

הייתי מעוניין שתמליצו לי על משהו שיתאים למערכת (הכל מתקבל, אולי חוץ מספורט) ובכלליות מאיזה תאריך יציאה ומטה אתם חושבים שמשקים יתאימו?

תודה

:)

• תגובות 37
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Solitaire :lol:

פורסם

super mario לנינטנדו בעזרת אמולטור.

פורסם

האופציות שלך הם להתפשר על משחקים ישנים או לחפש את אלו שלא מסתמכים על גרפיקה כבדה:

Football Manager 2007- אימון קבוצת כדורגל, ללא ספק משחק המנג'ר המוצלח ביותר. אם אתה חדש בתחום- אתה קצת תסתבך בהתחלה ותהיה איטי מבחינת התמצאות אבל אתה תהנה מהמשחק הכ"כ ריאליסטי הזה.

Jazz JackRabbit 2- כן כן! אין מה לעשות! :jump: משחק ממכר ביותר, ניתן לשחק שניים ביחד. בהחלט מומלץ לשרוף בו שעות פנויות אם לא שיחקת בו.

Hoyle Board Games- אוסף של משחק שולחן. משחק עם עיצוב חביב, ניתן לשחק כמה שחקנים, כולל משחקים ממכרים כמו יאכטה, רברסי ודומיהם. אם אתה הולך על זה- אז אני ממליץ על הגירסא הקלאסית ולא על החדשה שניסו להכניס בה משחקים מוזרים ביותר... :-\

Sanitarium- משחק קווסט דו מימדי, קצת ישן (1996), אבל שווה ביותר- מסופר על ד"ר שהגיע לנוסחה מסוימת לאחר עבודה של שנים, בדרכו הביתה הוא עובר תאונת דרכים ולמחרת מתעורר בבית משוגעים. עלילה מעניינת מאוד וממש פשוט.

Worms World Party- אין מצב שאתה לא מכיר- אם לא אני שולח אליך הפצצת כבשים! ;D

פורסם
  • מחבר

וואוו איזה קטילות!

:bash:

אני מבין שבשבילכם הגיימרים הכבדים הכרטיס שלי הוא בדיחה....

אבל לדוגמא משחקים שכן עולים אצלי הם RED ALERT 2 (ישן מאוד וטוב מאוד) ו WARCRAFT3

אז אני אשמח לתגובות צת יותר רציניות אם אפשר, עדיף משחקים שאפשר לשחק אונליין

פורסם

Diablo 2

:xyxthumbs:

פורסם

GTA 2

פורסם

FARCRY יעבוד לך בסדר על הגדרות בינוניות, במידה ויש לך לא פחות מ512MB RAM.

GTA 3.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות! :hi:

יש לי גיג'ה זיכרון, אז לפי מה שאתה אומר FARCRY אמר לעבוד בסדר (אני חייב לציין שאני דיי מופתע)

בקשר לשאר המחשקים אני ינסה גם....

ובכלליות מאיזה תאריך יציאה ומטה אתם חושבים שמשקים יתאימו?

מישהו יכול לתת כיוון פחות או יותר בקשר לזה?

פורסם

זה כרטיס גיפורס 6100 (לא שמעתי שנוידיה עושים מובנים אבל בסדר...) אז משחקים משנת 2002 ומטה (ממש ניחוש מטורף וחסר גיבוי) יעבדו טוב מה שכן אתה יכול להוריד משחקי פלאש למיניהם (המלצה שלי היא "N" המשחק הוא פשוט גאוני וממכר שזה מטורף)

פורסם
  • מחבר

זה כרטיס גיפורס 6100 (לא שמעתי שנוידיה עושים מובנים אבל בסדר...) אז משחקים משנת 2002 ומטה (ממש ניחוש מטורף וחסר גיבוי) יעבדו טוב מה שכן אתה יכול להוריד משחקי פלאש למיניהם (המלצה שלי היא "N" המשחק הוא פשוט גאוני וממכר שזה מטורף)

לפי הלינק שהביא

DrLEON

הכטיס יחזיק משחקים שיצאו גם הרבה אחרי 2002

פורסם

Solider Of Fortune 2 מומלץ :xyxthumbs:

FarCry רק אם 1 GB זיכרון מומלץ ל-6100 און בורד :) ו..על הגדרות LOW יעבוד כמו ג'יפה 5200 ;D

אממ.. carbon אפשרי גם כן אבל יראו זוועה אבל המשחק ירוץ נחמד

פורסם

שלום לכולם

רכשתי לארחונה מחשב עם כרטיס מובנה (GEFORCE 6100) אני מחפש משחקים שירוצו על המחשב (כן אני מבין שהם לא יהיו הכי חדשים, זה לא משנה)

הייתי מעוניין שתמליצו לי על משהו שיתאים למערכת (הכל מתקבל, אולי חוץ מספורט) ובכלליות מאיזה תאריך יציאה ומטה אתם חושבים שמשקים יתאימו?

תודה

:)

תנסה פקמן, אבל יש סבירות שזה יקרטע

פורסם

תנסה פקמן, אבל יש סבירות שזה יקרטע

איזו הסחפות

יש המון משחקים שיוכלו לעבוד אצלו בסדר. למשל neighbours from hell 1,2

וכל משחק שיצא עד שנת 2002 יעבוד אצלו די חלק לדעתי. תנסה למשל את mdk2, משחק מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים