פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים שלומלום לכולםיש לי לוח אם GIGABYTE K8NF9 ואני משתמש בכרטיס רשת שלו O.Bאז ככה הבעיה שבאופן אקראי מפסיק האניטרנט לעבוד והדרך היחידה בשביל להחזיר אותו זה לכבות את המחשב ולנתק את הספק מהחשמל.האינטרנט שיש לי זה רשת של סיבים אופטים שיש לנו בקיבוץ יש לי שני מחשבים ורק לאחד מהם יש את הבעיה הזאת אשמח לתגובת
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר סתם יום אחד זה התחיל זה יכול לקרות פעם בשבוע או פעמיים ביום המעניין זה שאני חייב לכבות ולנתק את הספק מהחשמל עד שהאור הירוק מאחורי המחשב נעלם (LINK)רק אז האינטרנט חוזר
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אצלי הייתה בעיה די דומהיש לי לוח אם של GIGABYTE ויש לו כנ''ל כ.רשת מובנהיום אחד הוא פשוט מתומה הכוונה מת... פעל כרגיל הכול טוב ויפה , אבל מהירות ההעברה ברשת הייתה נוראית לחלוטין.הפתרון מבחינתי היה ללכת לקנות כרטיס רשת PCI ב50 שקל ולהתקין.מאז הכול עובד מצויין.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים תנסה לבטל את ה Power Saving של הכרטיס רשת, לך למנהל ההתקנים תבחר את הכרטיס רשת ואז תלך ל Power Management ותבטל את הAllow The Computer....ד"א איזה ספק יש לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.