פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים איזו מגבלה יש ללוח אם שלי בדיוק בכל הנוגע לאוברקלוק? אם אני יעשה למעבד, יש מצב שהוא ישרף? כי שמעתי שהלוח אם הזה גרוע באוברקלוק ולא ממש הבנתי למה...
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר אין את האפשרות לשים תדר גבוה בביוס? או שיש ואם אני ישים יהיו בעיות?
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר לא יעלה בכלל?? אני לא יוכל לשנות את ההגדרות בביוס?ומה יכול לקרות למעבד אם אני יעשה לו אוברקלוק בתדר בינוני לא גבוה שהלוח אם כן מחזיק?
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים קצת הפחדתי אותך חח LOLאתה תוכל לאפס ביוס בעזרת ג'מפר שנמצא על לוח האם ... או על ידי הוצאת הסוללה...למעבד בעיקרון לא יקרה כלום... הטמפרטורה רק תעלה טיפה,
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים הלוח הזה, אם אני לא טועה, לא תומך בהעלאת המתח.למרות זאת יש VMOD ללוח או לסירוגין VMID למעבד שיכול לפתור לך את הבעייה.אומנם זה לא איזה לוח על לאוברקלוק, אבל הבנתי שאפשר להגיע לאחלה תוצאות איתו באמצעות המודים.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר אוקיי.. כנראה רק ב 20-30mhz אני יוכל להעלות את מהירות הבאס. נראה עד כמה זה ישפר לא התנסיתי אף פעם בהעלאת מתחים... באוברקלוק כזה קטן אני צריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.