עבור לתוכן

ביקורת רעה על כונן של SONY

Featured Replies

פורסם

רכשתי לאחרונה מחשב חדש עם צורב DVD של LG ועוד כונן DVD רגיל של סוני.

הכונן של ה LG עובד מעולה, שקט מאוד וקורא מהר את הדיסקים (אני חושב שזה H10K משהו) ואילו הכונן של SONY זוועתי. עושה רעש פי 2 יותר מכל המחשב כאשר אני פותח את WINDOWS, מרעיד את המארז, ויש מדי פעם שהוא לא קורא קבצי RW.

*למדו והשכילו.

פורסם

לי יש צורב DVD יחסית ישן של סוני והוא עובד מצוין ואף פעם לא עשה לי בעיות

ואני אומר את זה למרות שאני לא מת על החברה הזות

פורסם

למה אתה צריך גם צורב DVD וגם כונן DVD? סתם ביזבוז.

פורסם

ואם הוא רוצה לצרוב ישירות מדיסק לדיסק? אם היה לי את התקציב כשקניתי את המחשב, הייתי קונה 2 צורבים.

פורסם

עדיין סתם בזבוז, הצריבה ברוב המקרים יותר איטית\לא אמינה\סרטי DVD מוגנים גם ככה צריכים להוריד אותם לדיסק הקשיח.... בקיצור בזבוז.

פורסם

2 צורבים זה באמת ביזבוז לאנשים רגילים

אבל צורב לחוד ונגן לחוד ביכלל לא ניראים לי ביזבוז

דווקה ככה זה יותר נוח ולא כל DVD שאתה צורב חיב להיות של סרט מוגן

יש סרטים מישפחתים\קבצים של עבודה וכו

וככה יותר נוח

פורסם

בשביל עוד 80 ש"ח, לא עדיף לקנות צורב?

פורסם
  • מחבר

יש לי צורך הרבה פעמים בצריבת דיסק לדיסק בשביל עריכת סרטים מהמסרטה.

זה כולה עוד 100 ש"ח לתקציב של 7K לא כדאי?

חוץ מזה אם אני רוצה לשמור על האיכות צריבה ושימוש בצורב DVD ושלא יתבלה תמיד אני יכול לשים דיסקים בכונן DVD הרגיל אא"כ אני רוצה לצרוב

פורסם

גם אני בעד 2 צורבים(כוננים אופטים) ולו בגלל מחירם כיום(אם אחד מתקלקל אז אתה עדיין יכול לקרוא דיסקים).לגבי הירידה על סוני לא מסכים בכלל.חוץ מזה שרוב הכוננים שלהם זה OEM של לייטאון יש לי צורב CD שלהם שנתיים,והוא בהחלט עשה את שלו.לפחות היית נותן את הדגם שעושה לך בעיות(לדעתי הוא פשוט תקול).

פורסם

ובדיוק בגלל זה אני כמעט תמיד מרחיב אחריות כשאפשר. לא יודע איך זה בחנויות אחרות, אבל בפנדה לפני קצת יותר מחצי שנה שילמתי 15 ש"ח כדי להרחיב את האחריות לשנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים