עבור לתוכן

עזרה בהרכבת מפרט אינטרנט + משחקים. | עד 4000 ש"ח|

Featured Replies

פורסם

ערב טוב,

אני חדש באתר, ולא סתם הגעתי לכאן, מקווה שתוכלו לעזור לי.

אני מחפש המלצות למפרט למחשב שרוב היום ישמש לאינטרנט, ומשחקים בינונים, כגון NFS, FIFA וכו.

יש לציין כי במחיר הנ"ל אמור להכנס גם מסך LCD 17 אינץ, לא חייב להיות של חברה מוכרת ( משהו עד 1000 שקל).

אין בקשות מיוחדות עבור המארז, קירור וכדומה. כרטיס קול מספיק של הלוח-אם, יש צורך במקלדת + עכבר.

יש סיכוי בכלל למצוא משהו נחמד בתקציב שכזה?

מקווה לשיתוף פעולה :)

תודה רבה, ושבת שלום.

פורסם

אני מציע שתעשה קצת חיפוש פה בפורום - יש הרבה אנשים ששאלו על מפרטים דומים... ואז תבוא עם מפרט שנראה לך

פורסם
  • מחבר

אני מציע שתעשה קצת חיפוש פה בפורום - יש הרבה אנשים ששאלו על מפרטים דומים... ואז תבוא עם מפרט שנראה לך

אני חדש כאן, עדין לא כ"כ מכיר.

תוכל לכוון אותי יותר ספציפית ? תודה.

פורסם

תעבור קצת על בקשות של אנשים בפורום הזה ("מפרטים")

תסתכל על התשובות וככה תקבל קנה מידה למה תוכל להשיג בכסף הזה ומה האפשרויות

אח"כ תגיד לנו מה הכי נראה לך...

הנה קישור:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=219239.0

תעבור על מה שכתוב פה

פורסם

בתקציב הזה ממש לא כדאי לך לקחת LCD. המינימום לLCD נורמלי זה ה1250, אם תרד לCRT תוכל לחסוך 600 ש"ח שאפשר יהיה לשים על כרטיס מסך טוב.

פורסם

אחי, אני פתחתי בדיוק ת'רד אחד לפניך עם אותה שאלה..

תסתכל במפרט שהרכבתי בתמונה, תוסיף אם אתה רוצה עוד 330 ש"ח לגיגה זכרון.. וגם עוד כמה מאות שקלים עם אתה רוצה מסך LCD יותר טוב עם מותג..

אפשר ומומלץ אפילו לקחת ספק כח לא ג'נריי שייעלה עוד איזה 150 ש"ח (תקבל 50 זיכוי על הספק הג'נרי ואז תוריד 50 שקל מ 200.. בדוק מנסיון קודם)

חוץ מזה המפרט מעולה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

jacko_il, הבעיה עם המפרט שלך זה שיש לך מארז וספק כח זבלה, ומסך גרוע. בפעם האחרונה שבדקתי, הכי קרוב שיש ל"ספק כח" במחיר נורמלי בKSP זה JSP שיותר גרועים מTT.

פורסם

זה באמת בעיה בKSP.. אין להם ספקים נורמלים לא HEC ולא FSP.. רק מהאנמרקסים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים