עבור לתוכן

PS3+waiting lines=KILLING SPREE!!!

Featured Replies

פורסם

עשרות אלפי שחקנים התגודדו והצטופפו ביפן לפני שבוע, כדי להיות הראשונים שישיגו את ה- PlayStation 3. למרות הלחץ והתנאים הלא נעימים, השקת הקונסולה הסתיימה ללא אירועי אלימות מיוחדים. ומה לגבי ההשקה האמריקאית?

אומנם ההשקה עדיין לא יצאה לדרך, אבל זה לא מונע מהאלימות להתחיל. עשרות האנשים שתפסו עמדה בסניף Best Buy בלקסינגטון, קנטקי לקראת אירוע ההשקה, נחרדו לשמע קולות ירי וכדורים שורקים. מכונית שעברה באזור ירתה לעבר התור הארוך קליעים מרובה אוויר, במה שנראה כרגע כמעשה קונדס (אם אפשר לקרוא כך לירי).

ארבעה אנשים נפגעו מהאירוע המוזר הזה, וביניהם כתבת של ערוץ הטלוויזיה האמריקאי WKYT ששהתה במקום על מנת לראיין את הגיימרים הממתינים (ראו סרטון). אין מדובר בפציעות חמורות, אך לפחות שניים מהנפגעים החליטו ללכת הביתה באומרם "אפילו ה- Playstation 3 לא שווה את הסכנה". המשטרה מחפשת אחר חשודים, אך כרגע אין לה ממש קצת חוט. כדי להבטיח את ביטחון בעלי ה- PlayStation 3 העתידיים, היא תפטרל מעתה באזור הסניף בכל שעות היממה.

האווירה מתחממת, ואם ככה נראים העניינים יומיים לפני יום ההשקה, מעניין לראות מה יקרה כאשר הקונסולה תושק בצורה רשמית.

[מקור הידיעה-VGAMES]

פורסם

למה להם לעשות את זה??

לא חושב שזה בגלל ההשקה...זה בגלל שהיו שם הרבה אנשים,ושעמעם לאלה עם הרובה אוויר...

פורסם

זהו שאין עדיין אינטרס שאנו יודעים עליו.

לא נראה לי אבל שזה מעשה קונדס.

לפי דעתי הם שליחים של Microsoft :lol:

את המכונית מוביל בנהיגה ביל גייטס

פורסם

היום יצא לי ללכת לחנות Target הקרובה לביתי והיו איזה 20 איש שישנים באוהלים כבר איזה שבוע שם בחוץ (ופה גשם כבר כל השבוע עם ברד ביומיים האחרונים :) ) היה כל כך כיף להודיע להם שסוני הורידו את המספר יחידות שיגיעו לשוק כמעט בחצי :) הפרצוף שלהם היה פשוט priceless

פורסם

היום יצא לי ללכת לחנות Target הקרובה לביתי והיו איזה 20 איש שישנים באוהלים כבר איזה שבוע שם בחוץ (ופה גשם כבר כל השבוע עם ברד ביומיים האחרונים :) ) היה כל כך כיף להודיע להם שסוני הורידו את המספר יחידות שיגיעו לשוק כמעט בחצי :) הפרצוף שלהם היה פשוט priceless

יש לך מזל שלא סקלו אותך שם במקום חחחח :silly:

פורסם

חחחחח :itschy:

פורסם

ביל גייטס על תלת אופן ועוזי=ס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים