עבור לתוכן

[ביקורת] Logitech Z2300 2.1 [ביקורת]

Featured Replies

פורסם

דגם:

12567.jpg

שלום לכולם,

אתמול 15/11 ב 9 בלילה התקשר אלי שליח מחברת קו אחר ואמר לי לרדת לאסוף את הרמקולים, אותם רמקולים שהזמנתי יום קודם לכן ב 6 בערב

פשוט הרמקולים הגיעו במהירות מגולדטופ שבראשון לציון עד בירת הנגב :)

ועכשיו לעיקר,

מדובר ברמקולים 2.1

2 רמקולים לויניים קטנים בגודל 15*8*9 (גובה*רוחב * עומק) ס"מ בעוצמה של 40 וואט כל אחד = 80 וואט

1 סאב וופר ענק יחסית לדגמים אחרים בגודל 27.5*27.5*37.5 (גובה*רוחב*עומק) ס"מ בעוצמה של 120 וואט

יחד על פי נתוני יצרן 200 וואט RMS

הקופסא כללה בנוסף: חוברת באנגלית ושאר השפות לא בעברית "איך לחבר את הרמקולים" והכל בציור אחד פשוט

שלט חוטי במשמש כמו המוח של כל המערכת הזאת ( אני יסביר בהמשך )

חוט חשמל

חוט המחבר בין אוזניה לבין שני חיבורי בננה ( אדום לבן ) עבור טלויזיה DVD וקונסולות משחק. ( נקבה משני הצדדים )

פתחתי את הקופסא הוצאתי את הכל והתחלתי להרכיב בהתחלה בסלון ואחר כך במקום הרמקולים 5.1 הנוראים שהיו לי שנטו להישרף ועוד צרות

אז ככה גם בדגם שלי וגם בדגם X230 של אחי ראיתי שהסאב מתחבר עם חיבור כמו של ג'ויסטיק ( שכחתי את השם האנגלי ) לשלט או לרמקול ששולט בווליום, לפי דעתי האישית מסרבל ומוסיף עוד חוטים לחבורת החוטים המעצבנים שמסתובבים לי פה מתחת לשולחן.

אז בואו נסביר איך הכל עובד

את שני הרמקולים מחברים ישירות לסאב וופר.

לסאב וופר מחברים עם חיבור הגויסטיק את השלט החוטי מהשלט החוטי יוצא עוד חוט שמתחבר למחשב או בעזרת המתאם שמסופק לטלויזיה DVD וכו'

צירפתי 4 תמונות שצילמתי כדי שתראו אותם

עכשיו לאיכויות,

כמו שהמון ביקורות באינטרנט רשמו שלרמקולים האלו אין טווח אמצע רק חזק וחלש אז זה נכון, ומההתחלה קל להרגיש את זה

אבל בשביל משחקים ומוסיקה ככה ליד המחשב זה מצויין מבחינתי

כאשר אני שם את הווליום במחשב על הכי גבוה, ואת השלט של הלוגיטק מכוון על 25 אחוז עוצמה זה פשוט חזק!! ב 50 אחוז אי אפשר לדבר כבר כי לא שומעים כלום ויותר מי זה לא ניסיתי :)

בקיצור אני נורא מרוצה מהסאונד שלהם ומהעוצמה, זו השקעה יקרה אבל איכות בתמורה.

אם יש לכם משהו להוסיף אני אשמח לשמוע,

ניר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

ח"ח על ההשקעה. על הביצוע, לא כ"כ. יש לך את הרמקולים יום אחד, אי אפשר לצפות לביקורת אמיתית מתוך זה (אלא אם חרשת על הרמקולים כמה שעות בשביל הביקורת).

יהיה נחמד להוסיף על ביצועי המערכת בז'אנרים שונים של מוזיקה, סרטים, משחקים, סראונד וכו'.

תודה ותתחדש! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

צודק אחי פשוט מיהרתי נורא.. התחיל מכבי ת"א.. :nixweiss:

פורסם

ואו רמקולים יפים,חבל שאתה לא מסדר אותם יפה בחדר שלך

פורסם
  • מחבר

שכחתי להוסיף משהו אחד וחשוב!

החוטים של הרמקולים נורא קצרים יחסית.... וגם חבל שהם לא מוזהבים!

בגלל זה שמתי אותם איפה שהם עכשיו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים