עבור לתוכן

מחשב משחקים ב-8500 ש"ח, ושיכיל E6300 ו-GE FORCE 8800GTS

Featured Replies

פורסם

נו, הכותרת די אומרת הכל, אבל אני ארחיב טיפה בכל זאת, יש לי חבר קצת מטורף משחקים שדי הדלקתי אותו (אופס...) על הקטע של DX10. עכשיו הוא רוצה כזה מפרט (כאמור, ב-8000 שקל) שיכיל GE FORCE 88000 (אם אפשר GTX סבבה, אבל עדיף אני חושב GTS) ושיאפשר אוברקלוק, כלומר זכרונות 2GB DDR II 800MHZ, זהו אני חושב...

עריכה : אה, וחשוב INTEL CORE 2 DUO E6300 כי הוא גם זול וגם על אוברקלוק לא יחנוק את הכרטיס מסך

פורסם

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1074

לוח אם:

GIGABYTE GA-965P-S3 ¤834

דיסק קשיח:

SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤351

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤213

זיכרון:

SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 ¤1793

מארז:

COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤283

ספק כוח:

ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT ¤634

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤5131 (שווי ההנחה: ¤51)

+

http://www.maximus.co.il/Product.aspx?productID=1323

סה"כ

8091

(המפרט מ-IQPC)

שמתי לך זכרונות איכותיים מאוד,מארז אומנם לא יפה אבל איכותי.לוח אומנם לא שמתי P5B DLX אבל לפי טבלה שטרג'ן פרסם לפני כמה ימים ההבדל הוא 10FSB בלבד ואני לא חושב שזה מצדיק.

אם אתה לא צריך צורב אפשר לקחת P5B DLX

פורסם

מפרט מצויין

פורסם
  • מחבר

מפרט מצויין

נראה ככה... אבל מצאתי בו פגם קטן ויחיד... איפה קרור לצ'יפס ?!?! הצ'יפס של הלוחות האלה מתחמם מאוד, לכן מומלץ להוסיף אחד...

פורסם

מי אמר 'ך תשטויות האלה?

פורסם

למה אתה ישר מגיב ככה?

זה ידוע שציפ' הזה מתחמם יחסית אבל אני לא חושב שהוא חם עד כדי כך שהוא זקוק לקירור.

בכל מקרה לא היתי יורד במשהו בישביל לקנות קירור בישבילו. אם תרצה פשוט להוסיף קירור ולחרוג היתי ממליץ לך להתייעץ בפורום "אובר ' וקירור"

פורסם
  • מחבר

מי אמר 'ך תשטויות האלה?

פורום אוברקלוקינג וקרור מלא בזה, חוץ מה-DS4/DQ6/P5B DELUXE/P5W DH DELUXE שמכילים כזה קרור, הצ'יפסים של לוחות 965P מתחממים מאוד...

למה אתה ישר מגיב ככה?

זה ידוע שציפ' הזה מתחמם יחסית אבל אני לא חושב שהוא חם עד כדי כך שהוא זקוק לקירור.

בכל מקרה לא היתי יורד במשהו בישביל לקנות קירור בישבילו. אם תרצה פשוט להוסיף קירור ולחרוג היתי ממליץ לך להתייעץ בפורום "אובר ' וקירור"

לא התכוונתי להגיב בעצבים, אבל חשבתי שהבעיה הזאת רצינית ומגבילה באוברקלוק, בכל מקרה, תמליץ בבקשה על אחד, מותר חריגה קלה... אגב הסכום גדל ל8500, אז אפשר לדעתי להכניס גם TUNIQUE TOWER

פורסם

אז זה בכמה מעלות יותר זה לא רציני

לא משהו ששווה לרדת בשבילו במשהו כדי לקנות לו קירור

פורסם
  • מחבר

אז זה בכמה מעלות יותר זה לא רציני

לא משהו ששווה לרדת בשבילו במשהו כדי לקנות לו קירור

עם קצת מודינג אפשר אז להוסיף מאוורר 120MM שישאב אוויר חם מהצ'יפס...

כלומר בחריגה קלה ניתן להוסיף TUNIQUE TOWER? איפה הוא הכי זול? (נדמה לי שבנוע אבל תקנו אותי אם אני טועה...)

פורסם

כשאמרתי "למה אתה ישר מגיב ככה" התכוונתי לסנדיקט ולא אלייך..

בכל מקרה,אם הסכום גדל זה מעולה,קח טוניק באמת (איפה הכי זול? חפש בזאפ) ותתייעץ בפורום "אובר' וקירור" לגבי קירור לצ'פיסט.תתחדש

פורסם
  • מחבר

כשאמרתי "למה אתה ישר מגיב ככה" התכוונתי לסנדיקט ולא אלייך..

בכל מקרה,אם הסכום גדל זה מעולה,קח טוניק באמת (איפה הכי זול? חפש בזאפ) ותתייעץ בפורום "אובר' וקירור" לגבי קירור לצ'פיסט.תתחדש

את התתחדש אני אמסור לחבר הפסיכי שלי, שרוצה "מחשב משחקים סוס ועכשיו !" (ציטוט ממנו). בכל מקרה, הוא ביקש ממני לנהל את הקניה (ואחר כך לעשות לה אוברקלוק...), בשביל לוודא שלא יהיו שם בעיות (בסך הכל, ותיקים פה באתר קשה מאוד לרמות בעניני חומרה, ואני לא יוצא דופן) . טוב אז עם טיפה מודינג אני כבר אוסיף מאוורר שישאב מהצ'יפס אוויר חם, וזהו, מוכן לדעתי... יש למישהו עוד הערות?

העברתי את המפרט לחבר, הוא מבקש (זאת תוספת, אגב) HD של 250 ג'יגה, יש אפשרות לדחוף שם אחד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים