פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי אתר שבו כתוב את זה Internet Securityמה זה ומה אני עושה?
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים זה כותב לך את זה ואתה גם לא יכול לשנות את דף הבית שלך נכון?אם כן, אז זוהי תוכנת רוגלה שהותקנה אצלך, תריץ תוכנה לניקוי ספייוואר.בזמנו שזה השתלט לי על האקספלורר לא הצלחתי להסיר הכל ואם אני לא טועה הסרתי את השאריות ידנית ב-Registry Editor.
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר התקנתי את התוכנה הזאתי Ad-Aware SE Personal וזה לא עזר לי אולי תלמד אותי להסיר ידנית מהריג'סטרי כמו שאתה עשיתתודה
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים לפני שאנחנו ניגשים לזה, בוא נהיה בטוחים- האם זה בדיוק כפי שתיארתי? גם אם אתה משנה את דף הבית זה חוזר?והאם יש לך הודעות נוספות בסגנון- "המחשב שלך עשוי להיות לא בטוח. לחץ כאן כדי לטפל בבעיה"?
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר "גם אם אתה משנה את דף הבית זה חוזר"נכוןהוא מראה לי שגיאה אחרת את זה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים קודם כל תנסה למצוא משהו בשם דומה (Internet Security) תחת הוספה/הסרה של תוכניות, אם זיהית את זה שם תסיר את זה. בנוסף תנסה להריץ חיפוש במחשב ולראות אם תמצא את התיקייה שזה נמצא בה, הייתי מהמר על program files תחת שם זהה או דומה... אם כל זה לא הולך אז נשאר שלב עריכת הרישומים- אני חייב לציין שכדאי שתשים לב מה שאתה עושה שם כי מחיקת ערכים חיוניים עלולה לגרום לבעיות. אז ככה תלחץ על Start>Run שם תרשום regedit כשאתה מסומן על המחשב מצד שמאל (כלומר הטופ של הרשימה) תלחץ על edit>find ושם תרשום את הערך שאתה מחפש- שוב הייתי מנסה לעשות חיפוש בשם internet security או אם מצאת את שם החברה שמספקת את השירות להריץ חיפוש נוסף עם שם זה. ברגע שימצא ערך- שים לב שהוא אכן חשוד ורק לאחר מכן מחק אותו. כדי להמשיך למציאת הערך הבא לחץ F3 וכך תמשיך עד שתסיים את החיפוש. עבודה מהנה, תעדכן אותנו בתוצאות
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר שבוע טובעשיתי סריקה בקספרסקי ומחקתי אותו עכשיו הכל טוב..תודה לכולם..
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים קספרסקי היה מותקן גם לפני שה-internet security פלש אליך? או שמא התקנת אותו רק עכשיו והרצת סריקה?אני לא מאמין שקספרסקי ירדם בשמירה, אז עם איזה אנטיוירוס עבדת לפני-כן שכן נרדם בשמירה?
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים אז אני מוכרח להגיד שזה מוזר לי שהקספרסקי הוא זה שמחק את הרוגלה, שכן הוא איפשר לה לפלוש מלכתחילה...כלומר, אין סיבה שאנטיוירוס יצריך ביצוע סריקה ידנית כל עוד הוא מגן עליך בזמן אמת.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מחבר בהתחלה זה היה רוגלה שמחקתי ומן הסתם נשארו שאריות או שמשם נכנס הוירוס ואז הקספרסקי מחקמן הסתם הקספרסקי הוא לא הכי מקצועי נגד רוגלות... צריך איזה משו נגד ספאם ורוגלות למינהם...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.