עבור לתוכן

בעיה באינטרנט אקספלורר

Featured Replies

פורסם

כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי אתר שבו כתוב את זה Internet Security

מה זה ומה אני עושה?

פורסם

זה כותב לך את זה ואתה גם לא יכול לשנות את דף הבית שלך נכון?

אם כן, אז זוהי תוכנת רוגלה שהותקנה אצלך, תריץ תוכנה לניקוי ספייוואר.

בזמנו שזה השתלט לי על האקספלורר לא הצלחתי להסיר הכל ואם אני לא טועה הסרתי את השאריות ידנית ב-Registry Editor.

פורסם
  • מחבר

התקנתי את התוכנה הזאתי Ad-Aware SE Personal וזה לא עזר לי אולי תלמד אותי להסיר ידנית מהריג'סטרי כמו שאתה עשית

תודה

פורסם

לפני שאנחנו ניגשים לזה, בוא נהיה בטוחים- האם זה בדיוק כפי שתיארתי? גם אם אתה משנה את דף הבית זה חוזר?

והאם יש לך הודעות נוספות בסגנון- "המחשב שלך עשוי להיות לא בטוח. לחץ כאן כדי לטפל בבעיה"?

פורסם
  • מחבר

"גם אם אתה משנה את דף הבית זה חוזר"

נכון

הוא מראה לי שגיאה אחרת את זה

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה טרויאני

פורסם

אל תבהל פשוט תריץ תוכנות אנטי וירוס

פורסם

קודם כל תנסה למצוא משהו בשם דומה (Internet Security) תחת הוספה/הסרה של תוכניות, אם זיהית את זה שם תסיר את זה.

בנוסף תנסה להריץ חיפוש במחשב ולראות אם תמצא את התיקייה שזה נמצא בה, הייתי מהמר על program files תחת שם זהה או דומה...

אם כל זה לא הולך אז נשאר שלב עריכת הרישומים- אני חייב לציין שכדאי שתשים לב מה שאתה עושה שם כי מחיקת ערכים חיוניים עלולה לגרום לבעיות.

אז ככה תלחץ על Start>Run שם תרשום regedit

כשאתה מסומן על המחשב מצד שמאל (כלומר הטופ של הרשימה) תלחץ על edit>find ושם תרשום את הערך שאתה מחפש- שוב הייתי מנסה לעשות חיפוש בשם internet security או אם מצאת את שם החברה שמספקת את השירות להריץ חיפוש נוסף עם שם זה.

ברגע שימצא ערך- שים לב שהוא אכן חשוד ורק לאחר מכן מחק אותו. כדי להמשיך למציאת הערך הבא לחץ F3 וכך תמשיך עד שתסיים את החיפוש.

עבודה מהנה, תעדכן אותנו בתוצאות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

שבוע טוב

עשיתי סריקה בקספרסקי ומחקתי אותו עכשיו הכל טוב..

תודה לכולם..

פורסם

קספרסקי היה מותקן גם לפני שה-internet security פלש אליך? או שמא התקנת אותו רק עכשיו והרצת סריקה?

אני לא מאמין שקספרסקי ירדם בשמירה, אז עם איזה אנטיוירוס עבדת לפני-כן שכן נרדם בשמירה?

פורסם
  • מחבר

היה לי כבר קספרסקי גרסה 6 ובכל זאת פרץ..

פורסם

אז אני מוכרח להגיד שזה מוזר לי שהקספרסקי הוא זה שמחק את הרוגלה, שכן הוא איפשר לה לפלוש מלכתחילה...

כלומר, אין סיבה שאנטיוירוס יצריך ביצוע סריקה ידנית כל עוד הוא מגן עליך בזמן אמת.

פורסם
  • מחבר

בהתחלה זה היה רוגלה שמחקתי ומן הסתם נשארו שאריות או שמשם נכנס הוירוס ואז הקספרסקי מחק

מן הסתם הקספרסקי הוא לא הכי מקצועי נגד רוגלות... צריך איזה משו נגד ספאם ורוגלות למינהם...

פורסם

יכול להיות שה-Proactive defense

לא היה פעיל או הוגדר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים