עבור לתוכן

מה דעתכם על הקונסולות החדשות עד עכשיו?

Featured Replies

פורסם

טוב אני פותח תדיון כי המילחמה בשלבים הראשונים שהPS3 יצא ביפן והWII אומד לצאת בימים הקרובים

ככה שכל אחד יוכל להביעה את דעתו על הקונסולות החדשות

XBOX360-

אני חושב שסך הכל הוא ממשיך טוב לXBOX הרגיל אם היתרונות והחסרונות

המחיר שלו קצת יקר לטעמי אבל למי שרוצה מכשיר בעיקר למישחקי מולטיפליר מקוונים כרגע אין ספק שזה המכשיר המתאים

יש לו גם תידית הכי טובה בשוק למישחקים סטנדרטים וזה גם היתרון חשוב

אבל מבחינת שחקנים אחרים ולא גימרים אין לא הרבה מה להציע

חסר לי מספיק:RPG יפנים\מישחקי פלטפורמה\אסטרטגיה בתורות\ועוד כמה סוגים של מישחקים

וגם אם יש עוד מישחקים בLIVE שאפשר ליקנות בזול בישביל זה לא קונים 360 כי המכשירים האלה לא מנצלים מספיק תחומרה

PS3-

סוני עשתה הרבה טעויות איתו וכרגע המכשיר יקר לטעמי והחוסר ברטט מאוד מפריע במישחקים מסוימים

אומנם יש יותר גיוון במישחקים לאומת ה360 אבל כניראה שיקח לפחות שנה אם לא יותר עד שהוא גם יבשיל מבחינת מישחקים

וגם ייצרו מספיק יחידות והמחיר יהיה יותר סביר

לדעתי יש לו פוטנציל אבל כרגע הוא לא ניראה בשל

WII-

אני מאוכזב גם מהמיפרט הטכני וגם מיזה שמישחקי הדור הראשון עושים שימוש במנועים גרפים של הקוביה

ביתר התחומים כרגע הוא ניראה מצוין

זות במיקרה שקונים אותו ל2-4 שנים או בנוסף לPS3\PC\360

והסיבה לדעתי כי בסופו של דבר הHDTV או לפחות LCD איכותי(במונחים של היום) (או משהו מקביל לLCD איכותי)

יהיו בהרבה מאוד בתים ושהמחירים של ה360\PS3 ירדו משמעותית אחרי שנתים שלוש ושהמישחקים שלהם באמת ינצלו תחומרה בצורה טובה

הWII יתאים יותר כמחשיר נוסף או ל"פשוטי הגימרים" מאשר כמחשיר עיקרי

ושלא תבינו לא נכון אני כרגע מאוד ממליץ על הWII (במחירים של חול)

ולא שיניתי צד אבל צריך ליזכור שאחרי השלט המהפכני ומאוד יכול להיות ההשקה המוצלחת ביותר בהיסטוריה של הקונסולות

מיסתתר מחשיר אם חומרה די מיושנת

לסיכום אני עדין חושב שהWII יצליח מאוד ועדין חושב שיש לו סיכוי טוב מאוד להיות המכשיר המצליח בדור הזה

וזה למרות כל מה שאמרתי וזה ביגלל שרוב הקונים הפוטנצילים בשוק הם לא גימרים כבדים ורובם אפילו לא קוראים כתבות באתרי גימינג

והמחיר הזול היום והמחיר המאוד זול שיכול להיות לWII בעתיד יכול לאפוך אותו לסופר עממי

ובתור חובב נינטנדו שגם גר בישראל ובלי מסך LCD מהקונסולות שקימות בשוק כרגע או ניראה לי יותר טוב

אבל בעוד שנתים שלוש שיהיה לי טלויזיה איכותית וה360\PS3 יבשילו סוף סוף(אני מעריך )גם בתחום המחיר והמישחקים וגם בתחום ה...

אני בטח גם ירצה להמשיך קדימה

טוב זה דעתי ואתם מוזמנים ליכתוב את דעתכם

פורסם

לדעתי תשנה את הכותרת עכשיו.:

מה דעתכם על הקונסולות החדשות עד הכשיו?

::)

אחרי זה נקרא מה כתבת בפנים.

פורסם
  • מחבר

לדעתי תשנה את הכותרת עכשיו.: ::)

אחרי זה נקרא מה כתבת בפנים.

תוקן :xyxthumbs:

פורסם

מה יש לאמר?

PS3-המכשיר יקר מדי,משחקי ההשקה שלו הם זוועתיים,וכמות הבעיות המצטברות שנחפשו עם השקת המכשיר לא ממש עושה אותו מאוד אטרקטיבי..על זה גם יש להוסיף את כמות החשמל הלא נורמאלית שהמכשיר צורך,שלטי המשחק שכולם התלוננו על העיצוב הזוועתי שלהם מבחינת נוחיות,והעובדה שלמכשיר יש כונן BLUE RAY מזורגג..לא,אין לי ממש דעה טובה על המכשיר...והוא בהחלט לא שווה את הכסף,לא במצבו הטכני הנוכחי,ולא מבחינת המשחקים שקיימים לקונסולה בשוק כרגע.

XBOX360-מכשיר מאוד אטרקטיבי,המחיר שלו נוח,רשימת המשחקים מאוד מרשימה,הGAMEPADS שלו מעולים,ולמכשיר יש יכולות מדיה שבהחלט הייתי מעוניין להכניס אל הטלויזיה שלי בבית [אני מאמין שגם לPS3 יש את הפיצ'רים האלה,כגון חיבור לרשת האלחוטית בבית וניגון סרטים ושירים מהמחשבים בבית הישר אל הטלויזיה בסלון]...חוץ מזה שגם יש למכשיר כמה משחקים שהייתי מאוד שמח לנסות,כגון GRAW,GEARS OF WAR,HALO2 ו-BURNOUT...אם לסכם-הבוקס360 לטעמי היא הקונסולה האולטימטיבית בדור החדש,הן מבחינת מחיר,הן מבחינת פיצ'רים והן מבחינת משחקים...הLOW POINT היחידי של הקונסולה הוא העובדה שאין לקונסולה הרבה משחקים בלעדיים,ככה שיש למחשב איזושהיא עדיפות על הבוקס.

ה-WII נראית חבל"ז,אבל לצערי הרב מאוד,הקונסולה רחוקה מלהיות קונסולת הדור הבא...החומרה הגראפית שלה חלשה,והמשחקים נראים,בלשון המעטה,כמו משחקים משנת 2000...וזה זוועה...אע"פ שיש לך יתרונות משחקיות,הגראפיקה כן עושה את שלה,אולי לא צריך גראפיקה טופ של הטופ,אבל הזנחה כמעט מוחלטת כמו במקרה של WII בתחום הגראפי זה כבר פוגע מאוד בהנאה...כשרוצים חווית משחקי ווידאו אמיתית,הכל צריך להיות מושלם...אי אפשר להזניח אספקטים מסוימים...פרט לכך-השלט נראה לי מגניב,אבל כמה אפשר להשתמש בו מבלי שאתה תתעייף בידיים ותתחיל לסבול מכאבים?זה אולי כיף,אבל בחייאת-זה ממש מוגזם,כמה זמן אני יכול להחזיק את היד שלי באוויר ולנופף איתה?מה גם שהקונסולה סובלת ממחסור ב-KILLER APPZ,וכמעט כל המשחקים שלה הם משחקים ילדותיים משהו [ולא,אני לא אוהב את זלדה המזורגג :nixweiss: ]

אם לסכם-מחשב אוכל את הכל,הקונסולות זה מותרות מיותרת לחלוטין.

פורסם

טוב לראות אותך שוב גולם 8)

אם תרצה לדעת מי אני אז שלח פרטית חח =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים