עבור לתוכן

איפה יש חנויות של מחשבים ברחובות?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לחנויות רשת כמו k.s.p או כל מיני תודה.......... :silly:

פורסם

מצטרף לשאלה.

אני לא מרחובות אבל אני נמצא שם הרבה.

פורסם

יש את יואב מחשבים, שאני קניתי ממנו (החנות בבעלותו) בעבר המון והוא אחלה בנאדם (אבל הטכנאי הבלאט זרגוגה שלו שרץ).

יש את חידוש במחשבים, שבעבר סירבו למכור לי AthlonXP בטענה שזה תנור שנשרף תוך שבוע.

ויש את מגהבייט, שאני לא יודע איך הם.. אבל אם הם מחזיקים מעמד עד היום (בסביבות ה8 שנים) ברחובות כנראה שיש להם משהו.

פורסם

אפשר כתובות אחי ?

פורסם

אני ממליץ לך על מגהבייט הם אמינים והם מתקינים לך רק חוקי והם לא עושים דברים ללא רשות והם ב 1 העם 23

פורסם

ממליץ כל מגהבייט!

אחלה שירות יש להם :xyxthumbs:

היתה גם חנות שנקראת WELLcom על רחוב הרצל בדרך לצומת ביל"ו אבל אני חושב שסגרו אותה...

פורסם

מהרשתות הגדולות כמו ksp ואייבורי לא נמצאות ברחובות...כדאי לקפוץ לאיזור התעשיה בראשון אם אתה מחפש אותן

פורסם

אני גר ברחובות וביקרתי בכל החנויות אז לא בעיה לענות לשאלה שלך :nixweiss:

חידוש במחשבים מאוד אמינים אם אני לא טועה זה רחובה מנוחה ונחלה 11, ליין מחשבים אחלה חנות נראית קטנה דפוקה אבל אפשר להזמין מה שלא נכלל שם ולא מרמים הבעיה העיקרית הם רק מוכלים אינטל :(.

החנות הכי טובה זה WELLCOM הסניף שלה ברחובות נסגר אבל הם נמצאים בראשון ולוד ומשם קניתי את כל המפרט שיש לי אפילו פעם אחת לא רימו אותי פעם אחת לא אפילו ששיחקתי אותה מטומטם במחשבים(אמרתי להם שאמרו לי שמעבד AMD SEMPRON 2800 עולה 2000 ש"ח :)

פורסם

מה שמעניין אותי זה איך תרד כזה עומד 5 שעות בלי שינעלו אותו...

פורסם

כי לא כולם צהובים כמוך ומחפשים כל היום איך ללקק לבכירים את התחת.

פורסם

מה, באמת? :-*

פורסם

כנראה.

פורסם

כי לא כולם צהובים כמוך ומחפשים כל היום איך ללקק לבכירים את התחת.

גדול! הרגת אותי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים