פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים ובכן כמו שנאמר בכותרת, אני מבקש דעות בנוגע לAvatar, ועצות (במידה ויש) איך לשפר אותו. תודה. עריכה: הגרסא המעפנה הוסרה, הנה כל הגרסאות לרגע זה: גרסא רגילה גרסא לילית גרסא מרושעת קלות
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים תשמע אני ממש לא רוצה איזה הרחקה מהאתר אבל WTF WOOT WOOTאלה אם אתה אחד מאלה סבבה תשאיר אם לא אז WTF אין מה להגיד אבל יפה פור א קוויר SRY
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר תשמע אני ממש לא רוצה איזה הרחקה מהאתר אבל WTF WOOT WOOTאלה אם אתה אחד מאלה סבבה תשאיר אם לא אז WTF אין מה להגיד אבל יפה פור א קוויר SRYהכינוי שלי הוא "Mr. Popo", הAvatar חייב להיות חמוד. :-\
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר יש לי אחלה עצה בשבילך.תתאים אותו לחוקי הפורום - הוא גדול מידי.גדול בשני פיקסלים, כזה קריטי?
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר תחזיר את התינוק לא רוצה. :-\ בהתחלה היתה למעלה תמונה שמציגה את הAvatar שלי, אבל מכוון והורדתי אותו היא לא מופיעה, לכן ערכתי את ההודעה הראשונה ושמתי מחדש את התמונה (גם אם אני לא אשתמש בזה, עדיין מדובר בAvatar חמוד מאוד.).
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים יש כישרון, אבל אני לא מת על הfinal product...ד"א, לא העלת לפה פעם לינק של הדמות הזאת?
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר יש כישרון, אבל אני לא מת על הfinal product...ד"א, לא העלת לפה פעם לינק של הדמות הזאת?כן, חשבתי שיהיה נחמד "למחזר" אותה.
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים ידעתי שאני זוכר משהו כזה...בכל מקרה, רואים שיש לך כישרון בזה. אתה רק צריך לעשות משהו קצת אחר.יש מצב לעוד עבודות שלך?
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים מחבר ידעתי שאני זוכר משהו כזה... בכל מקרה, רואים שיש לך כישרון בזה. אתה רק צריך לעשות משהו קצת אחר. יש מצב לעוד עבודות שלך? בכיף, אני אעבור על המדיות ואחפש עבודות קודמות. הנה גרסא משופרת (אנימציה תוקנה): הנה גרסא לילית (לפי בקשת המעריצים):
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.