עבור לתוכן

מחפש פרטנרים ל Battlefield 2 ברשת

Featured Replies

פורסם

battlefield 2 כבר מזמן חלק מההסטוריה.. חבוב תתעורר!

אתה חיי בסרט, יש מאות שרתים RANKED עדיין פעילים בשחקנים ובקלאנים.

מי שרוצה לשחק איתי ליצור קשר מהמסנג'ר שבפרופיל

פורסם

אתה מתכוון שבשרתים הרגילים משחקים יותר רציני? בצוות וכל זה?

- אם כן יכול להיות שאתה צודק, כי בשרתי ranked יש כאלה שכל מה שמעניין אותם זה לעלות בניקוד כביכול.. ואין כל כך שיתוף פעולה..

שיתוף פעולה יהיה רק אם יש קבוצות קטנות בתוך הקבוצה עצמה, לא ממש קשור לשרת ראנק או לא.

אני אומר שאני מעדיף שרת שהוא לא ראנקד בגלל ההבדל הגדול של הביצועים בין הנשקים של כל אחד, כי לאלה שיש את חבילת ההרחבה מקבלים יותר נשקים (unlocks), ואלה נשקים הרבה יותר טובים מאלה שאין להם אנלוקס מחבילת ההרחבה. וזה פשוט לא הוגן להיהרג בשניה אחת ולהרוג אחרי 10 שניות אם בכלל, בקרב אחד על אחד, רק בגלל שלא קניתי את חבילת ההרחבה special forces.

בשרתים שהם לא ראנקד, אין את הנשקים מהאנלוקס והמשחק הוא הרבה יותר הוגן ויציב מבחינת הכוחות.

פורסם

רוני זה אתה? ::)

לא?!

פורסם

שיתוף פעולה יהיה רק אם יש קבוצות קטנות בתוך הקבוצה עצמה, לא ממש קשור לשרת ראנק או לא.

אני אומר שאני מעדיף שרת שהוא לא ראנקד בגלל ההבדל הגדול של הביצועים בין הנשקים של כל אחד, כי לאלה שיש את חבילת ההרחבה מקבלים יותר נשקים (unlocks), ואלה נשקים הרבה יותר טובים מאלה שאין להם אנלוקס מחבילת ההרחבה. וזה פשוט לא הוגן להיהרג בשניה אחת ולהרוג אחרי 10 שניות אם בכלל, בקרב אחד על אחד, רק בגלל שלא קניתי את חבילת ההרחבה special forces.

בשרתים שהם לא ראנקד, אין את הנשקים מהאנלוקס והמשחק הוא הרבה יותר הוגן ויציב מבחינת הכוחות.

אוקיי תודה לך :D , ד"א כמה שרתים בערך יש נכון להיום?

פורסם

יפה מאוד :yelclap: תודה חבר

פורסם

מי שרוצה לשחק איתי ברשת שיוסיף אותי במסנג'ר:

kakashi232@hotmail.com

:)

פורסם

Rightintheface איפה אתה? אמרת שתבוא!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים