פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים יש לי בעיה בשלושה משחקים...פיפא 07, היטמן וHeroes of Might and Magic V. הבעיה שיש לי בהיטמן ופיפא זהה, הנה התמונה של הבעיה בהיטמן (רק של היטמן כי זאת אותה בעיה שיש לי בפיפא): הנה הבעיה שיש לי בHeroes of Might and Magic V: הנה המפרט של המחשב שלי: מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz כרטיס מסך: GeForce FX 5200. מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר יש לך בעיה ב- Directxתוריד ותתקין את הגירסא האחרונה (Directx 9.0c)יש לי בעיה בDirectx בבעיה שהוא עושה לי את האל תשלח/שלח או השניה?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אותו קובץ שלא אותר וגרם לשגיאת מערכת שייך ל- Directxבגלל זה אתה צריך לעדכן אותו...סביר להניח שזאת הסיבה גם לבעיה הראשונה שלך...
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים לדבי הבעיה עם ה- DLL ..:http://www.dll-files.com/dllindex/pop.php?d3dx9_25תלחץ DOWNLOAD תסיים להוריד, ואז תחלץ את הקובץ לתיקייה windows/system ..מקווה שעזרתי, עודד ב.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים עדיף שקודם תנסה לעדכן את ה- Directx שלך...אם יש לך כבר את הגרסא האחרונה אז תעשה את מה שעודד אמר לך
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר עדיף שקודם תנסה לעדכן את ה- Directx שלך...אם יש לך כבר את הגרסא האחרונה אז תעשה את מה שעודד אמר לךכבר עידכנתי את הDirectx וזה עזר בהירוס אבל עכשיו ההירוס עושה לי את הבעיה כמו שיש בהיטמן ובפיפא. אולי צריך להתקין את המשחקים מחדש, יכול להיות או לא קשור?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אין טעם שתתקין את המשחקים מחדש...אם הבעיה היתה רק במשחק אחד ובשאר לא אז סביר להניח שהבעיה במשחקבכל מקרה, נסה לעדכן גם את הדרייבר של כרטיס המסך שלך...תוריד דרייבר מפה...http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.aspתסיר הדרייבר הקיים במחשב שלך ותתקין אותו
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר אין טעם שתתקין את המשחקים מחדש... אם הבעיה היתה רק במשחק אחד ובשאר לא אז סביר להניח שהבעיה במשחק בכל מקרה, נסה לעדכן גם את הדרייבר של כרטיס המסך שלך... תוריד דרייבר מפה... http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp תסיר הדרייבר הקיים במחשב שלך ותתקין אותו הסרתי תדריבר הקודם והתקנתי את זה וגם מחקתי תמשחק והתקנתי אותו מחדש וזה עדיין לא עובד...בדקתי ב- canyourunit.com והיה כתוב שהמשחק יפעל (גם בדרישות המנימליות וגם בדרישות המומלצות (חוץ מזה שהיה כתוב לי איפה שהכרטיס קול והכרטיס מסך שאני צריך גירסא חדשה יותר ) תמונה : . גם התקנתי את הDLL שעודד הביא לי וגם התקנתי את הDirectx 9.0c שהביאו לי פה. כלום לא עזר. הHeroes of Might and Magic V עדיין מראה לי את התמונה הזאת (אני הוספתי את החיתמת שגיאה): מה יכולה להיות הבעיה כבר?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים האתר הזה לא משהו בכלל לפי האתר אני מריץ אובליווין היטב על גבוה עזוב הכרטיס לא בדרישות המשחקים
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר יש לך אתר יותר טוב שאני אוכל לבדוק?ראיתי עכשיו את הדרישות המינימליות להפעלת המשחק (Heroes of Might and Magic V) והיה כתוב שהכרטיסים המינימאלים שצריכים להיות מותקנים על המחשב הם 256 MB AGP 8x GeForceFX 6600 / RADEON x800 או יותר טובים, ולי יש GeForceFX 2500 . אין מצב המשחק יפעל אצלי?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים יש פיתרון אחד לבעיה. תוריד מהאתר הזה, מדור ההורדות, גרסאת DX9.0C אחרונה. תתקין. זה יפתור את הבעיה. בדוק
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים יש לך אתר יותר טוב שאני אוכל לבדוק?ראיתי עכשיו את הדרישות המינימליות להפעלת המשחק (Heroes of Might and Magic V) והיה כתוב שהכרטיסים המינימאלים שצריכים להיות מותקנים על המחשב הם 256 MB AGP 8x GeForceFX 6600 / RADEON x800 או יותר טובים, ולי יש GeForceFX 2500 . אין מצב המשחק יפעל אצלי?יש מצב שצריך שהכרטיס יתמוך בשיידר מודל 2 או 3 שב5200 אין בכלל ובגלל זה המשחקים לא עובדים
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר יש פיתרון אחד לבעיה. תוריד מהאתר הזה, מדור ההורדות, גרסאת DX9.0C אחרונה. תתקין. זה יפתור את הבעיה. בדוק מאיזה אתר להוריד אחי? וכבר הורדתי את הDirectx 9.0c והתקנתי וזה לא עבד. אולי לא התקנתי נכון אבל לא נראה לי הגיוני..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.