עבור לתוכן

צריך עזרה דחוף בקשר לכרטיס מסך fx 6200 TurboCache ddr2

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי כרטיס מסך Gainward powerPack Ultra/1460pcx, GeForce 6200 , TurboCache DDR2 ,128MB Supporting 256MB

ובמשחקים אחרי בערך רבע שעה שאני משחק מתחיל לעשות קווים מוזריםם וכל המסך משתוללל... ולקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שהוא תקין לגמרי והכל בסדר גמור והם לא יודעים בכלל מה אני רוצה אתם מבינים?!?!? אז תעזרו לי פה בבקשה בעניין הזה ואיזה כרטיס מסך נורמליי ועם הגדרות סבבה הגדרות ממוצעות למשחקים שהם די רמה...

תודהה לכם מקווה שתוכלו לעזור לי!!

פורסם

הבעיה כי כנראה בעיית טמפ' שגורמת לארטיפקטים (הפרעות תמונה) במסך.

הדבר קורה רק כשאתה משחק?

בעבודה רגילה ב-WIN ובגלישה וכו' אין בעיות כאלו?

פורסם
  • מחבר

כן זה נראה לי קורה רק במשחקים..

בווינדוס והכלל אז אין לי בעיות הכל עובד סבבה..

בעיקר במשחקים אני חושב!

פורסם

אם ככה זה אכן זה.זו בעיית טמפ'.כשהטמפ' עולה מעל הטמפ' שהכרטיס יכול לעבודה בצורה נורמאלית יש הפרעות בתמונה במשחקים (הקווים וכו' שאתה רואה).

פיתרון? אולי לנקות את פנים המארז,את המאווררים וכו',לסדר כבלים וכו' כמו במדריך הזה

פורסם
  • מחבר

תודהה רבה לךך!! עזרתת לי

המדריך הזה עכשיו נראה לי מסובך ונראה לי שיש לי רק מאוורר אחד מאחורהה כאילו...

אז בינתיים אתה אומר שאני ייפתח את המארז וינקה את המאוור ואת האבק שמה וייסדר את החוטים?? אם מה בדיוק אתה אומר כדאי לנקות עכשיו??

תודההה לךךך גבר.

פורסם

המדריך הוא ההפך הגמור ממסובך.

זה שיש מאורר אחד זה כבר לא מבשר טובות.תנסה להוסיף עוד מאורר מקדימה יש לך המון מדריכים פה

בתור התחלה פתח את המארז קח שואב אבק או פן של אמא ופשוט תנסה (בזהירות) את כל החלקים שם במיוחד את המאוררים

פורסם
  • מחבר

כן צודק עוד מעט אני יינקה אותו עם שואב אבק... לפני זה כדאי לתת למחשב להתקרר קצת נכון??? שלא יהיה חם

ועם אני רוצה להוסיף מאוורר?? איפהה אני צריך לשיםם אותו וכו'..

תודההה.

פורסם

במקום פנוי..

פורסם

היה פה איזה מדריך איך לקחת את הברז שמכסה את הרחובת ה-PCI מכופפים אותו ושמים עליו מאורר אך לצערי לא מצאתי אותו ואני לא יכול לעזור לך בעניין.

לגבי המחשב,אין צורך לתת לו להתקרר לפני שאתה מנקה,רק אם אתה נוגע ביד במשהו תיזהר לא להיכוות מהכ.מסך (שעלול להיות חם מאוד לפי מה שהבנתי).

רק תיזהר לא לפגוע ברכיבים!

פורסם
  • מחבר

גם מאחורה במארז?!?

מתחת למאוורר הגדול?? ואיזה מאוורר רצוי להשים?

פורסם

נתתי לך קישור למדריך שמראה את הסירקולציה הכי טוב.

בתור התחלה היתי שם אחד מאחורה כמה שיותר למעלה שיוצא אויר חם

ואחד מקדימה כמה שיותר למטה שיכנס אויר קר.

אם תרצה אפשר לשים אחד בתקרת המארז שיוצא אויר חם (שכידוע עולה למעלה).

יש לך מבחר גדלים,80/92/120 (במ"מ כמובן) ואתה יכול למצוא אותם כמעט בכל חנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים