פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים טוב אז ככה.. בהתחלה שרק קיבלתי תמחשב לפני איזה שבועיים הייתי עם כרטיס מסך מובנה על הלוח אם.. ואז חיברתי את הג'יפורס 7600GT ומאז יש את ההודעה הזאת כל פעם שעולה על המחשב.. בקשר לימנית זה מאז שביטלתי תפיירוול של הווינדוס.. האם ההודעה על הכרטיס מסך מציינת שגיאה? ואיך אני מבטל את שתיהן כל פעם שהמחשב עולה
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים תפעיל את חומת האש של ווינדוסותחליף את הדרייבר של הכרטיס מסך או שפשוט אל תייחס חשיבות לההודעה בקשר ל SLI זו לא שגיאה
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר תפעיל את חומת האש של ווינדוסותחליף את הדרייבר של הכרטיס מסך או שפשוט אל תייחס חשיבות לההודעה בקשר ל SLI זו לא שגיאהתפעיל תפיירוול גם אני יודע להגידתכף תגיד שכדי להימנע מתאונות צריך להוריד את כל המכוניות מהכבישים...ככה לא יהיו תאונות..אשמח לפיתרון קצת יותר הגיוני בלי צורך להפעיל את הפיירוול..תודה בכל אופן...
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים תבטל את הכריות אוויר ברכב ואחר כך תבוא לשאול למה הנורית של הכריות אוויר שלך דולקת
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים תבטל את הכריות אוויר ברכב ואחר כך תבוא לשאול למה הנורית של הכריות אוויר שלך דולקת ;Dאהבתי!
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים בהגדרות של "מרכז האבטחה" יש לך אפשרות לבחור "יש לי פתרון חומת אש שאפקח עליו בעצמי"
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים כנס למרכז האבטחה או SECURITY CENTER וסתכל בתמונה שצירפתי תבחר את מה שאתה רוצה לבטל ובנוגע לדרייברים של נווידיה תשנה אותם לגירסה אחרת זה לא יהיה עוד [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר כנראה שאתה לא נהגאם היית נהג היית יודע שיש כפתור מניעת כריות אוויר כהגנה על ילדיםאז ביקשתי שמישהו יעזור לי למצוא את הכפתור הזה בפיירוולותודה רבה לעוזרים
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים כנראה שאתה לא נהגאם היית נהג היית יודע שיש כפתור מניעת כריות אוויר כהגנה על ילדיםאז ביקשתי שמישהו יעזור לי למצוא את הכפתור הזה בפיירוולותודה רבה לעוזרים ???מה ילד עושה במושב הקדמי?? :-X
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים איך אני אוהב את זה שכולם פתאום כל כך חכמים פה הוא פתר את הבעיה זה מה שחשוב שיהיה לכם יום טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.