פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר חבל על הכסף שלךלך לחנות שממנה קנית את הכרטיסיכול להיות שהבעיה היא במחשב אם הטכנאי יגיד לי שהיא בכרטיס אני ילך לחנותבדיוקככה תוכל לדעת אם הבעיה בהתקנה או בכרטיס עצמוהמאוורר של הכרטיס פועל נראה לי שהבעיה היא מהמחשב
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים זה נשמע לא ריאלי,אתה חייב לנטרל את הכרטיס המובנה, אחרת המחשב לא יפנה בכלל לכרטיס האחר.אני לא בטוח שאם המאוורר פועל אז בהכרח הכרטיס תקין..... :-\אתה באמת צריך לבדוק אותו במחשב אחר ולבודד את הבעיה.הכי חשוב תשאר רגוע ותעדכן פה מה המצב.בהצלחה.
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר זה נשמע לא ריאלי,אתה חייב לנטרל את הכרטיס המובנה, אחרת המחשב לא יפנה בכלל לכרטיס האחר.אני לא בטוח שאם המאוורר פועל אז בהכרח הכרטיס תקין..... :-\אתה באמת צריך לבדוק אותו במחשב אחר ולבודד את הבעיה.הכי חשוב תשאר רגוע ותעדכן פה מה המצב.בהצלחה.בטוח יש דרך לנטרל את הכרטיס המובנה אבל אני לא יודע איךניסיתי כול דבר שאמרו לי ואם אתה אומר שהמאוורר תקין זה לא אומר שהכרטיס טוב אז יכול להיות שהבעיה היא גם מהכרטיס
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים לא הצלחתי למצוא תמונות של מסך הBIOS של שלוח שלך בגלל זה אני לא יכול לעזור לך בזה.אבל החברה אומרת שכדי לעבוד עם כרטיב מסך חיצוני אתה צריך להעביר את הBIOS למצב AGPאתה יכול לכתוב מייל לחברה והם יסבירו לך שלב אחר שלב.
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר מה זה היה בסוף?? חח לא יודע ניתקתי את הכרטיס ועדכנתי את הbios וחיברתי את המסך לכרטיס וזה פעל נראה לי שלא חיברתי עד הכרטיס נכון בהתחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.