פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים התקנתי היום את הradeon9600pro ez החדש שקניתי אבל המחשב שלי מזהה רק את הכרטיס מסך המובנה הקודם שהיה ליגם הeverast לא זיהתה לי בבקשה שמישהו יעזור לי?לכרטיס מגיע חשמל כי המאוורר שלו פועל המפרט שלי הואintel p4 2.4256mb ram280w ספקולוח אם intel d845gebv2
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר כנס לביוס ושנה את ההגדרות שהפרימרי דיספלי אדאפטר יהיה הAGPשיניתי ועדיין זה לא זיהה את הכרטיס מסך
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים חיברתה אותו ??? חחח סתםחיברתה את המסך אליו ??? סתם ( יש אנשים )אתה בOC אולי ,אם כן בטל אותו תבדוק אותו במערכת אחרת ותבדוק כרטיס אחר בלוח אם שלך יכול להיות חומרה פגומה
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר חיברתה אותו ??? חחח סתםחיברתה את המסך אליו ??? סתם ( יש אנשים )אתה בOC אולי ,אם כן בטל אותו תבדוק אותו במערכת אחרת ותבדוק כרטיס אחר בלוח אם שלך יכול להיות חומרה פגומהכן חיברתי ושאני מחבר המסך הופך לשחור כזה אני לא בoc והחומרה פועלת כי המאוורר זז וזה סימן שיש חיבור בין הכרטיס לagpאיזה מישהו אמר לי שצריך לכבות את הכרטיס מסך המובנה מהbios חיפשתי את זה ואין לי אופציה כזאת
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר חפש שוב בביוס חייב להיות איזה דגם לוח אם יש לך ?intel d845gebv2 ומה אמור להיות רשום בbios כי אני לא מוצא את האפשרות הזאת
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים הביוס אמור לזהות אוטומטית שיש כרטיס מסך ב-AGP ולבטל את זה שאונבורדאו שהוא לא מחובר טוב או שהוא לא תקין
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר הביוס אמור לזהות אוטומטית שיש כרטיס מסך ב-AGP ולבטל את זה שאונבורדאו שהוא לא מחובר טוב או שהוא לא תקיןאני ינסה להתקין אותו במחשב אחר אולי הוא יפעל שם;
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר אם המאוורר בכרטיס מסך פועל זה אומר שהכרטיס תקין ולא קיבלתי כרטיס שרוף?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר בדיוקככה תוכל לדעת אם הבעיה בהתקנה או בכרטיס עצמוניתקתי אותו וחיברתי אותו 400 פעם והמחשב ממשיך לא לזהות,עדכנתי את הbios וזה גם לא עזר ושאני מחבר את הכבל של המסך לכרטיס אני לא רואה כלום וזה רושם לי no singal
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר לא ניסיתי כי אין לי מחשב אחר שאני יוכל להתקין בו מחר נראה לי אני יזמין טכנאי שיבדוק את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.