עבור לתוכן

Linksys WRT54GL - שאלה

Featured Replies

פורסם

קיבלתי היום את הנתב ולא הצלחתי להתקין אותו כראוי. יש לי ידע בסיסי ואני צריך עזרה של אנשים עם ידע מקצועי.

אני מחובר לברק 013 בכבלים ויש לי חייגן. לאחר שסיימתי את ההתקנה (מהדיסק המצורף לנתב) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן (קיבלתי הודעת שגיאה). האם מישהו יודע מדוע?

בנוסף, אשמח לקבל אינפורמציה לגבי האפשרות להתקין קושחה לנתב - הבנתי ש-DD-WRT לא מתאימה לי בגלל שאני בכבלים, האם יש קושחה עדכנית אחרת שמתאימה לכבלים?

תודה

פורסם

כשיש לך נתב, אתה לא משתמש בחייגן יותר, הנתב מחייג ו"מחלק" אינטרנט למחשבים שמחוברים אליו

1. תתקשר לכבלים ותבקש כתובת קבועה לנתב (זה נקרא open access business)

עדיף להתקשר בשעות הקטנות של הלילה, כשאין הרבה זמן המתנה (בימים האחרונים זמן ההמתנה במוקד התמיכה של הוט הוא איום ונורא...)

אם הם אומרים שהספקית שלך צריכה לבקש את זה עבורך - תשאל האם אתה משוייך לברק 013 שם כן או לא.

אם כן - אז תגיד למוקדן "אז מה הבעיה, אם אני משוייך אתה יכול לשים לי כתובת קבועה כבר עכשיו" תנסה להתווכח, אם אתה משוייך זה באמת שניה.

אם הוא אומר שאתה לא משוייך / הוא לא יכול

אז אין מנוס, תתקשר לספקית ותבקש שיבקשו בשבילך כתובת IP קבועה מהכבלים, כדי שתוכל לחבר את הראוטר.

(שים לב, כתובת קבועה מהכבלים לא אומרת שזה חיבור קבוע ללא חייגן, זאת כתובת רגילה, עם זמן תפוגה ארוך מהרגיל, זה הכל)

2. בלי להתחבר עם החייגן הישן שלך, פתח דפדפן, וכנס לממשק של הלינקסיס, בכתובת 192.168.1.1

אם הוא מבקש LOGIN, אז בד"כ בלינקסיסים זה שם משתמש ריק (בלי שם משתמש) ובססמא לרשום admin

נכנסת לממשק, אתה בחלון ה SETUP הראשון ומוגדר לך auto configuration / dhcp

לך למטה, תעשה SAVE

עכשיו לך למעלה לסטטוס

ותראה כתובת IP שמתחילה ב 172.2X

אם ה - X הוא קטן מ-8 , אז כנראה עדיין אין לך כתובת IP קבועה

כתובת קבועה (לרוב) מתחילה ב 172.28 או 29

אבל זה לא אומר שאתה לא יכול להתחבר בינתיים

תעתיק את הכתובת על פתק

תחזור ל SETUP

תעביר את צורת ההתקשרות מ AUTO ל PPTP

ב IP כתוב את ה IP שהעתקת על פתק

ב default gatway כתוב את שער ברירת המחדל של הספקית שלך (תשאל אותם, לרוב זה 255.240.0.0)

וב SERVER PPTP IP תרשום את שרת ה PPTP של הספקית שלך (שאל אותם או חפש באתר שלהם)

שם משתמש, ססמא

keep alive

SAVE

חזרה ל STATUS

CONNECT

זהו בערך

אם התחברת עם כתובת לא קבועה, זה יתנתק תוך כמה ימים לרוב

ואז אתה שוב נכנס, שם על AUTO , שומר , הולך ל STATUS ועושה release / renew מהממשק שם

ברגע שתהיה לך כתובת קבועה, זה יפסיק להתנתק כל כמה ימים.

זה הסבר להתחברות עם לינקסיס , בכבלים, ב PPTP, על קצה המזלג

פורסם

אני גם מתכנן לקנות נתב בקרוב

והשאלה שלי: אם אני אתקשר לאינטרנט זהב ואבקש מהתמיכה שיסבירו לי איך להגדיר את הנתב ,הם יסכימו ?

פורסם

רק אם תשלם להם.

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לדיון אבל יש לי שאלה שקשורה לנתב.

מה ההבדל בין ה- WRT54GL וה- WRT54G ?

פורסם

רק אם תשלם להם.

ואם אני אקנה מ hot הם יסבירו לי איך ?

פורסם

אם תקנה את הרשת הביתית של הוט הטכנאי כבר יעשה את זה לבד

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה!

:xyxthumbs:

פורסם

סליחה שאני מתפרץ לדיון אבל יש לי שאלה שקשורה לנתב.

מה ההבדל בין ה- WRT54GL וה- WRT54G ?

תקליק על הקישור בחתימה שלי ותוכל לראות מה ההבדל.

פותח הת'ראד - קודם כל , העובדה שDDWRT לא עובד עם הכבלים היא לא חד משמעית. דבר שני - התמיכה אמורה לתת לך לפחות מענה בסיסי כגון כתובות של הספקית וכו. תנסה בכל זאת לדבר איתם ותראה לאן תגיע.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים