פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים קיבלתי היום את הנתב ולא הצלחתי להתקין אותו כראוי. יש לי ידע בסיסי ואני צריך עזרה של אנשים עם ידע מקצועי.אני מחובר לברק 013 בכבלים ויש לי חייגן. לאחר שסיימתי את ההתקנה (מהדיסק המצורף לנתב) לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט דרך החייגן (קיבלתי הודעת שגיאה). האם מישהו יודע מדוע? בנוסף, אשמח לקבל אינפורמציה לגבי האפשרות להתקין קושחה לנתב - הבנתי ש-DD-WRT לא מתאימה לי בגלל שאני בכבלים, האם יש קושחה עדכנית אחרת שמתאימה לכבלים?תודה
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים כשיש לך נתב, אתה לא משתמש בחייגן יותר, הנתב מחייג ו"מחלק" אינטרנט למחשבים שמחוברים אליו1. תתקשר לכבלים ותבקש כתובת קבועה לנתב (זה נקרא open access business) עדיף להתקשר בשעות הקטנות של הלילה, כשאין הרבה זמן המתנה (בימים האחרונים זמן ההמתנה במוקד התמיכה של הוט הוא איום ונורא...)אם הם אומרים שהספקית שלך צריכה לבקש את זה עבורך - תשאל האם אתה משוייך לברק 013 שם כן או לא.אם כן - אז תגיד למוקדן "אז מה הבעיה, אם אני משוייך אתה יכול לשים לי כתובת קבועה כבר עכשיו" תנסה להתווכח, אם אתה משוייך זה באמת שניה.אם הוא אומר שאתה לא משוייך / הוא לא יכולאז אין מנוס, תתקשר לספקית ותבקש שיבקשו בשבילך כתובת IP קבועה מהכבלים, כדי שתוכל לחבר את הראוטר.(שים לב, כתובת קבועה מהכבלים לא אומרת שזה חיבור קבוע ללא חייגן, זאת כתובת רגילה, עם זמן תפוגה ארוך מהרגיל, זה הכל)2. בלי להתחבר עם החייגן הישן שלך, פתח דפדפן, וכנס לממשק של הלינקסיס, בכתובת 192.168.1.1 אם הוא מבקש LOGIN, אז בד"כ בלינקסיסים זה שם משתמש ריק (בלי שם משתמש) ובססמא לרשום adminנכנסת לממשק, אתה בחלון ה SETUP הראשון ומוגדר לך auto configuration / dhcp לך למטה, תעשה SAVEעכשיו לך למעלה לסטטוסותראה כתובת IP שמתחילה ב 172.2Xאם ה - X הוא קטן מ-8 , אז כנראה עדיין אין לך כתובת IP קבועהכתובת קבועה (לרוב) מתחילה ב 172.28 או 29אבל זה לא אומר שאתה לא יכול להתחבר בינתייםתעתיק את הכתובת על פתקתחזור ל SETUPתעביר את צורת ההתקשרות מ AUTO ל PPTPב IP כתוב את ה IP שהעתקת על פתקב default gatway כתוב את שער ברירת המחדל של הספקית שלך (תשאל אותם, לרוב זה 255.240.0.0)וב SERVER PPTP IP תרשום את שרת ה PPTP של הספקית שלך (שאל אותם או חפש באתר שלהם)שם משתמש, ססמאkeep aliveSAVEחזרה ל STATUSCONNECTזהו בערךאם התחברת עם כתובת לא קבועה, זה יתנתק תוך כמה ימים לרובואז אתה שוב נכנס, שם על AUTO , שומר , הולך ל STATUS ועושה release / renew מהממשק שםברגע שתהיה לך כתובת קבועה, זה יפסיק להתנתק כל כמה ימים.זה הסבר להתחברות עם לינקסיס , בכבלים, ב PPTP, על קצה המזלג
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים 1-הסבר על ה"שיטה העקומה" ועל הגדרת בנתבים:http://www.netcheif.com/Articles/AKUMA/AKUMA.htm2-פה יש לך שרשור+תמונות להגדרת נתבי linksys wrt54g/gs דרך חיבור pptp עם איפי קבוע,אבל גם יתאים ל-gl:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=20&msgid=67494559בהצלחה.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אני גם מתכנן לקנות נתב בקרובוהשאלה שלי: אם אני אתקשר לאינטרנט זהב ואבקש מהתמיכה שיסבירו לי איך להגדיר את הנתב ,הם יסכימו ?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים סליחה שאני מתפרץ לדיון אבל יש לי שאלה שקשורה לנתב.מה ההבדל בין ה- WRT54GL וה- WRT54G ?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים סליחה שאני מתפרץ לדיון אבל יש לי שאלה שקשורה לנתב.מה ההבדל בין ה- WRT54GL וה- WRT54G ?תקליק על הקישור בחתימה שלי ותוכל לראות מה ההבדל.פותח הת'ראד - קודם כל , העובדה שDDWRT לא עובד עם הכבלים היא לא חד משמעית. דבר שני - התמיכה אמורה לתת לך לפחות מענה בסיסי כגון כתובות של הספקית וכו. תנסה בכל זאת לדבר איתם ותראה לאן תגיע.בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.