פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים שלום אנשים אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפה כול כך אבל אני אנסה בכול זאתיש לי מחשב נייד של HP ורציתי לדעת האם יש אפשרות של לפתוח ולנקות אותו כמו במחשב נייח???או שזה לא מומלץ???ואם לא האם יש דרך מסוימת לנקות?בתודה אמיר
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים אפשר לפתוח אותו בלי להזיז יותר מידי דברים לא יקרה כלום ! במידה ואתה מפחד לפתוח אותו אני ממליץ לך בחריצי איורור שיש בצידו של המחשב להכניס אויר עם מייבש שיער, על קור כמובן.זה אמור להוציא קצת ליכלוך ! אם אתה מעוניין יש קירורים מסוימים למחשבים ניידים !
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים , כשמכניסים אוויר, הוא ניכנס לבפנים, ולא יוצא החוצה, נכון? זה לא שבמחשב נייד יש לו פתח שני כדי לצאת ממנו. פן הוא לא מספיק מדויק כדי להכניס אוויר מצד אחד ושיצא מהצד השני, צריך אוויר בלחץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.