עבור לתוכן

מהי התוכנה הכי נוחה להעברת קבצים גדולים בין שני אנשים?

Featured Replies

פורסם

יש את טירמינל www.il.tirminal.net

לא הייתי עובד עם חברה חובבנית שלא יודעת לאיית את המילה lose (אצלם loose data) בהדגמת הפלאש שלהם או שמשקרת במצח נחושה ב-FAQ שלהם:

Why Tirminal is better than other file transfer applications (like Pando, MSN Messenger, Filezilla or cute FTP?)

Its faster, more secure, and allows for Unlimited File Size transfers to anyone. Pando FileZille and Cute FTP are FTP clients - they still require you to connect to a 3rd party server to upload/download files to and from, so you ARE limited in the amount of disk space you can use. MSN Messenger (or any other messenger for that matter) is a great way to send your Tirminal link through, but once again - you are sending data though a 3rd party server, and they can and will restrict the volume of data that you can send.

מה הזימבורי שכל האלה? כשאני שולח תיקייה ב-Shared Folders במסנג'ר לייב זה עובר ישירות מה-IP שלי ל-IP של איש הקשר... אפשר לשלוח קבצים בכל גודל כך, כמובן.

האם יש ריזיום אוטומטי בצד של המוריד? כלומר אחרי שקיבל אימייל והתחיל להוריד, הלך לישון, ודקה אחרי זה נפלה לאחד הצדדים הרשת ל10 שניות -- האם אוטומטית המחשב שלו ימשיך את ההורדה?

ב-ICQ אין ריזיום אוטומטי לאחר התנתקות. במסנג'ר לייב יש (בפונקציית Shared Folders). ב-Pando גם יש. כשמעבירים קבצים גדולים זו פונקציה הכרחית.

• תגובות 31
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הבעיה עם הבחור הזה שהוא לא ממש פתוח להתקנה של התוכנות האלו....אז האפשרויות נעות בין התוכנות של MSN YAHOO AOL

אני ינסה לחלק את הקובץ בראר ולשלוח...

הורדתי את פנדו, אפשרות הריזום שם לא ממש עובדת לי....

פורסם

הורדת? ניסית? תוכל לשכנע אותי טכנית למה היא לא טובה? לפי דעתי (ולדעת החבר'ה שלי) היא עובדת מדהים. פעם ראשונה שאני משתמש בתוכנה שמאפשרת לי לשתף קבצים איך עם מי שאני רוצה מבלי שהוא יצטרך להוריד את התוכנה בקצה השני. אני פשוט שולח לו קישור וזהו ! (הזכרתי שהיא בחינם!)

פורסם

Pando לא דורש קליינט בצד השני?

פורסם

פנדו מחייבת תוכנה בצד השני. למעשה, לא נתקלתי מעולם בשום תוכנה שלא חייבה תוכנה בשני צדדים על מנת להעביר קבצים (קטנים או ללא הגבלה) - חוץ מטירמינל כמובן שעושה זאת לראשונה.

פורסם

HFS

תוכנה קטנה שאיתה אתה פותח FTP עם ה IP שלך.

פורסם

הורדתי אותה עכשיו. היא מאוד חמודה אבל... כמה הערות לגביה :

1. אתה חושף את ה IP לכולם

2. צריך לפתוח PORT בנתב.

3. היא לא בעברית והיא לא נוחה כל כך.

טירמינל היא גם בעברית, הוא פשוטה יותר והיא נותנת אפשרות בחירה (יש בה שתי אפשרויות של העברת קבצים דרך השרת שלהם או ישירות מתוך המחשב שלך )

פורסם

משהו מוזר לי עם ה-Tirminal.

ב-Download.com היא מופיעה כ-Free to try ל-30 יום. גרסה 1.0.8.8.

באתר של Tirminal, הם טוענים שזה חינם. גרסה 1.0.9.

אני חייב להתייחס בחשדנות לכל הנושא הזה.

פורסם

GalIsOn- זה שהצד המקבל לא צריך תוכנה בצד שלו זה טוב וזה לא טוב. מה קורה כאשר הוא מתחיל את ההורדה, הולך לישון, ונופלת הרשת לאחד הצדדים לכמה שניות (או שאחד הצדדים חייב לעשות ריסטרט)? נשמע שטירמינל היא פשוט שרת WEB מופשט ולכן יצטרך להוריד ידנית (אולי מהתחלה, אולי יעשה ריזיום, אולי יוריד מנהל הורדות חינמי מה שמבטל את היתרון המרכזי). מה קורה כשהצד השני פתאום רוצה לשלוח גם לך קובץ גדול? בימינו אנשים אוהבים לשתף חומרים, לא רק להוריד כל הזמן. ובכל מצב, גם אם הייתי מעדיף את השיטה שלך (לפשט לצד השני כמה שאפשר), לא הייתי הולך על חיקוי ישראלי זבלי אלא על המקור הנודע ברשת כבר שנים רבות: WWW File Share Pro לא בחינם, אבל טיפונת יותר מקצועי/רציני (די בהשוואה מהירה בין שני האתרים להבחין בהבדל בהשקעה/מידע/אופציות)...

אני עדיין מאמין שאם החומר שאתה שולח מספיק חשוב לצד השני, הוא יתקין קליינט הורדה כמו בוב'לה ומקסימום יסיר אותו בסוף התהליך. ואם התוכנה גם חכמה ויעילה כמו Pando, יש סיכויים טובים מאוד שהוא ישתמש בה לשתף תכנים שלו עצמו בעתיד... פנדו זה למעשה כמו web hosting יעיל (כולם מורידים מכולם), בחינם.

בכל אופן רעיון אחרון לשואל המקורי: אם יש כבר לבנאדם המוריד אימיול/קאזה, אפשר פשוט לשנות את שם הקובץ למשהו אקראי כמו afj23834haskhrad83sjd ולשתף את הקובץ דרך קליינט ה-P2P. כל קליינט אימיול/קאזה תומך בריזיום אוטומטי כמובן.

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי עם הקובץ... : :)

כיווצנו בראר והעברנו ביאהו מסנג'ר במהירות לא רעה בכלל ללא תקלות

בכל מקרה זה דיון שימושי ואפשר להוסיף את התוכנות האלה לסטיקי

פורסם
  • מחבר

בכל אופן רעיון אחרון לשואל המקורי: אם יש כבר לבנאדם המוריד אימיול/קאזה, אפשר פשוט לשנות את שם הקובץ למשהו אקראי כמו afj23834haskhrad83sjd ולשתף את הקובץ דרך קליינט ה-P2P. כל קליינט אימיול/קאזה תומך בריזיום אוטומטי כמובן.

באימיול זה יקח כמה שנים....

והוא לא רצה להתקין פיירפוקס במחשב אז אני אבקש שיתקין קאזה?

פורסם

אימיול ישלח במהירות הכי גבוהה שהחיבור לאינטרנט שלך מסוגל, אם תקנפגו כראוי ותשתמש בלינק ED2K שמכיל את ה-IP (עדיף סטטי) שלך. לפחות בתיאוריה :)

פורסם

בתנאי שאין לו שום דבר נוסף שמשותף באימיול.

בתכלס הפתרונות הכי טובים

IM למיניהם אם הם לא עושים בעיות, אבל אין תמיכה ב-Resuming שזה בעייתי בקבצים גדולים.

FTP, טיפה מסובך בצד הסרבר למשתמשים פחות טכניים.

וה-Pando, נראה לי גם כן פתרון לא רע בכלל, תלוי בקצב ההעברה.

לגבי ה-Tirminal, הבננתי מפורום אחר שהתוכנה הזו דפקה לכמה את המערכת הפעלה.

וכמו שציינתי לפני זה ->>>>

משהו מוזר לי עם ה-Tirminal.

ב-Download.com היא מופיעה כ-Free to try ל-30 יום. גרסה 1.0.8.8.

באתר של Tirminal, הם טוענים שזה חינם. גרסה 1.0.9.

אני חייב להתייחס בחשדנות לכל הנושא הזה.

מה שהופך לחינם פתאום עלול גם להביא איתו כמו דברים נוספים ב"חינם".

פורסם

beinsync

תוכנה ישראלית שמאפשרת לקבוצת חברים לסנכרן בינהם תיקיות לפי בחירה.

צור ספריה וזרוק פנימה את הקבצים והתוכנה תעביר אותם במהירות.

http://www.beinsync.com/

פורסם

מצטרף ל"ילד עצלן"...חח.. אחלה תוכנה יש לי אותה ואני ממש מרוצה ממנה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים