פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים יש לי בעיה במחשב...אני מפעיל סרט אז הוא פועל עם תקיעות קטנות כל הזמן...שאני מפעיל את הוינדוס לוקח הרבה זמן...משחקים מקרטעים...המחשב בכלל עובד פחות מהר...אפילו שירים.זה נראה לי הדיסק קשיח כי המחשב כבר 5 שנים איתי והוא פעל המון זמן ( אני משאיר אותו דלוק בלילה) והוא חטף כמה הפסקות חשמל.וניסיתי לעשות בדיקת וירוסים וספיוורים ועשיתי איחוי לשתי הכוננים וגם בדיקת שגיאות וזה לא עוזר...זה נראה לכם בעיה בדיסק קשיח?אם לא מה עוד יכול להיות שלא טוב?תודה רבה!!
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים אם עשית בדיקת שגיאות יכול להיות שהמחשב שלך פשוט חלש מדיתרשום את המפרט שלך
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר זה לא נראה לי קשור למפרט כי עד לפני כמה ימים הוא פעל לי טוב...אבל אם אתה רוצה:intel 2.4512mb9600xth.d 60 giga
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים אתה יכול לבדוק ת'שם של היצרן תחת המאפיינים של הדיסק קשיחלכל יצרן יש באתר שלו תוכנות לבדיקה של הדיסקים שלו שבודקות את החיבורים,נתונים מהדיסק וכל זה
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר אממממ סליחה שאני משגע אותך... בדקתי והחברה שלי זה western digital עכשיו נכנסתי לאתר שלהם ולא מצאתי...אתה יכול לכוון אותי בקשה?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים התוכנה שלהם נקראת Data Lifeguard Tools.תכניס את השם הזה בחיפוש של האתר שלהם.
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים אממממ סליחה שאני משגע אותך... אתה לא משגע אותי בכיף אחי (למרות שהקדימו אותי עם התשובה...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.