עבור לתוכן

מחפש המלצות ל-OBILVION

Featured Replies

פורסם

DARK MESSIAH ....

פפפפאאאאאאאאאאאאאחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

WOW הכי טוב :silly:

פורסם

ממש לא!

תן לי דוגמא למשחק role playing יותר טוב ממנו...

יש לא מעט אנשים שלדעתם משחקי Gothic טובים יותר, ויש כאלה שמעדיפים את Fable: The Lost Chapters (משחק משובח לדעתי)

DARK MESSIAH ....

:lol: :lol: :lol: :lol:

הרגת אותי! אולי גם GTA San Andreas, הרי גם שם מפתחים דמות, לא?

:lol: :lol: :lol:

פורסם

משחק מעולה...גראפיקה חבל על הזמן,דיאלוגים מעולים ועלילה סבבה

היופי במשחק הוא חופש הפעולה המוחלט שלו...אתה מחלט לאן אתה הולך,אתה מחליט איזה קווסט לקחת,ואתה מחליט באיזה קצב אתה רוצה להתקדם בעלילה...ואתה מפתח את דמותך בהתאם לאופי התנהוגתך במשחק...לכל זה אתה גם צריך להוסיף מערכת קרבות חבל"זית,סאונדטרק מצוין,מאות שעות של דיאלוגים,מאות או אלפי דפי טקסט [שלא חובה לקרוא אותם,אבל הם בהחלט נותנים העמקה לעולם] ומערכת פיזיקלית...והרי לך משחק תפקידים משובח ומצוין...מתעלה על הרבה אחרים,וגם אם אתה שומע אנשים שמתלוננים עליו,אלו הם אנשים שחרשו על המשחק עד שנמאס להם ממנו...ועד שימאס לך ממנו יש לך לפחות 50+ שעות משחק,שזה גדול פי 5 מכל משחק מחשב ממוצע אחר...

היופי במשחק זה שהמשחק הוא משחק מאוד עמוק ומעמיק,אבל כל זה תחת מעטה של משחק פשוט וUSER FRIENDLY..מה גם שהמשחק הזה,בניגוד ל-90% מהמשחקים האחרים שנמצאים בשוק כרגע,הוא משחק עם רמת ליטוש גבוהה.

ציון סופי- 9.5\10

פורסם
  • מחבר

תודה יונתן על ההסבר

פורסם

את האמת אין משחק RPG אחד נורמלי בשלוש שנים האחרונות.

בתור חובב גוטיק מושבע לא כדאי לך לנסות את גוטיק 3 כי הוא עם יותר מדי בעיות למרות שהוא משחק לא רע בכלל אם מתעלמים מכל הפשלות שעשו שם.

אני חושב ש NEVERWINTER2 יותר טוב מ OBLIVION אבל מצד שני הוא הרבה יותר כבד ומורכב לכן גם לא מתאים לך אם אתה לא חובב את הז'אנר(הדמייה של AD&D אם זה אומר לך משהו)

אם אתה רוצה משהו באמצע שהוא גם מעניין וגם עם קרבות כדאי לך לנסות את RIDDICK למרות שהוא משחק ישן יחסית, יש בו אלמנטים של RPG והאקשן שם ענק-גרפיקה שלא מביישת הרבה משחקים גם עכשיו.

אובליויון זה נורא מזכיר לי כמו דיאבלו רק בזווית ראיה של גוטיק ועם דיאלוגים די משעממים -אבל גרפיקה מרהיבה זה כן.

אם כבר דיאבלו אז עדיף בהרבה טיטאן קווסט או DARK MESSIAH למרות שהם ממש אקשן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים