עבור לתוכן

תיהנו במפגש היום....

Featured Replies

פורסם

רציתי להגיד לכל מי שנוסע היום מלפגש תיהנו !

פורסם

yup

תיהנו, אני אנסה להגיע למפגש הבא...

פורסם

Same here

cwm17.gif

פורסם

אותו דבר...

פורסם

נהנינו.. נהנינו ;D

פורסם

היה סביבישן!

פורסם

עתיד מחשבים שונאים את hwzone.

פורסם

עתיד מחשבים שונאים את hwzone.

לא נכון, באתי לקניון, לא מצאתי אותכם,אז נכנסתי לעתיד מחשבים ואמרתי להם שאני צריך להשתמש באינטרנט שלהם על מנת למצוא את הטלפון של The Hunter מהפורום של HWzone והם נתנו לי ברגע ששמעו את השם של הפורום.

ואחרי זה Hunter כבר הסביר איפה הייתם.

cwm1.gif

נ.ב.

יש להם חרא של החיבור לאינטרנט, לקח לי 20 שניות להטעין כל דף.

פורסם

לא נכון, באתי לקניון, לא מצאתי אותכם,אז נכנסתי לעתיד מחשבים ואמרתי להם שאני צריך להשתמש באינטרנט שלהם על מנת למצוא את הטלפון של  The Hunter מהפורום של HWzone והם נתנו לי ברגע ששמעו את השם של הפורום.

cwm1.gif

נ.ב.

באיזה שעה זה היה...???

פורסם

לא נכון, באתי לקניון, לא מצאתי אותכם,אז נכנסתי לעתיד מחשבים ואמרתי להם שאני צריך להשתמש באינטרנט שלהם על מנת למצוא את הטלפון של  The Hunter מהפורום של HWzone והם נתנו לי ברגע ששמעו את השם של הפורום.

cwm1.gif

נ.ב.

כי את זה עשית לפני שנכנסנו אליהם...

פורסם

לך לעתיד מחשבים מעבר לכביש.

שם הם ממש שונאים את HWzone...

פורסם

:lol: :lol: :lol:

מה עשיתם להם ? הם היו כל כך נחמדים.

(הייתי צריך ללכת מוקדם)

פורסם

מתי היית שם?

כי זה לא נראה כאילו הם מכירים את האתר מתי שהגענו לשם...

פורסם

אז מה היה בסוף אני הייתי צריך לכת אחרי ההרצאה של מנהל החנות ש"חוזק הספק לא משנה..."

;D

העיפו אתכם?

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

מסכן המוכר ההו היו לו דמעות בעניים!

:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos:

פורסם

15:30, אתם שיחקתם באיזה משחק בלפטופ. בטח אם הייתי מגיע לשם אחריכם, הם היו צולבים אותי :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים