פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים עתיד מחשבים שונאים את hwzone. לא נכון, באתי לקניון, לא מצאתי אותכם,אז נכנסתי לעתיד מחשבים ואמרתי להם שאני צריך להשתמש באינטרנט שלהם על מנת למצוא את הטלפון של The Hunter מהפורום של HWzone והם נתנו לי ברגע ששמעו את השם של הפורום. ואחרי זה Hunter כבר הסביר איפה הייתם. נ.ב. יש להם חרא של החיבור לאינטרנט, לקח לי 20 שניות להטעין כל דף.
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים לא נכון, באתי לקניון, לא מצאתי אותכם,אז נכנסתי לעתיד מחשבים ואמרתי להם שאני צריך להשתמש באינטרנט שלהם על מנת למצוא את הטלפון של The Hunter מהפורום של HWzone והם נתנו לי ברגע ששמעו את השם של הפורום. ואחרי זה Hunter כבר הסביר איפה הייתם. נ.ב. יש להם חרא של החיבור לאינטרנט, לקח לי 20 שניות להטעין כל דף. באיזה שעה זה היה...???
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים לא נכון, באתי לקניון, לא מצאתי אותכם,אז נכנסתי לעתיד מחשבים ואמרתי להם שאני צריך להשתמש באינטרנט שלהם על מנת למצוא את הטלפון של The Hunter מהפורום של HWzone והם נתנו לי ברגע ששמעו את השם של הפורום. ואחרי זה Hunter כבר הסביר איפה הייתם. נ.ב. יש להם חרא של החיבור לאינטרנט, לקח לי 20 שניות להטעין כל דף. כי את זה עשית לפני שנכנסנו אליהם...
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים אז מה היה בסוף אני הייתי צריך לכת אחרי ההרצאה של מנהל החנות ש"חוזק הספק לא משנה..." ;Dהעיפו אתכם? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dמסכן המוכר ההו היו לו דמעות בעניים! :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos:
פורסם 2001 בדצמבר 1323 שנים 15:30, אתם שיחקתם באיזה משחק בלפטופ. בטח אם הייתי מגיע לשם אחריכם, הם היו צולבים אותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.