עבור לתוכן

זקוק להמלצה על אנטי וירוס ופיירוואל+תוכנות בנצ'מארק למחשב חדש

Featured Replies

פורסם

המחשב החדש שלי אמור להגיע בשבוע הבא, ואני חושב איזה איך כדאי לי להגן עליו.

כרגע יש לי את avast אנטי וירוס ואת הפיירוואל האגדי של סיגייט.

כדאי להתקין את שתי התוכנות האלה גם על המחשב החדש? אף פעם לא היו לי בעיות איתן פה...

או שאולי יש דברים מומלצים יותר?

עוד דבר

כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי, עשיתי מלא בנצ'מארקים. אני כבר לא זוכר הרבה מאז אבל אני זוכר שהשתמשתי ב3dmark ובאקוואמארק. באיזה תוכנות בנץ' משתמשים היום?

ועוד שאלה קטנה - יש תוכנות שאומרות לך בדיוק מה שיש לך על המחשב ומהירויות והכל. אני זוכר שאז היה לי משהו בסם סנדרה ומשהו בשם אברסט... באיזה תוכנות משתמשים היום?

תודה.

פורסם

אני אישית משתמש בקספרסקי וKERIO.יש סטיקי בנושא.לגבי בנצמרק אני לא ממש יודע אבל נדמה לי SANDRA SISOFTעושה את העבודה גם בזה.

לגבי מה יש במחשב עדיף EVEREST .

פורסם

אנטי וירוס-קספרסקי או נוד32

פיירוואל-אני ממליץ על סייגט אבל יש גם את קספרסקי וגם קריו

ולגבי טמפרטורות וכל מ שנמצא במחשב EVEREST

פורסם

galz-120

פתחת את שערי גיהנום.... תעשה חיפוש לפני שאתה פותח ת'רדים....

עכשיו זה יהפוך ל ויכוח

NOD32 VS KASPERSKY

פורסם

רק תתרחק מzone alarm זה עושה לי כלכך הרבה צרות כבר היה עדיף לחטוף טרויאני.

אני מנסה את outpost עכשיו, בינתיים לא רע.

אין תחליף לחומת אש על בסיס חומרה.

פורסם

לגבי ה-AV באמת כדאי שתקרא את הסטיקי במקום לעורר פה את הויכוח הזה עוד פעם.

לגבי ה-FW, השמשתי פעם ב-OUTPOST, הוא נחמד וסבבה ואתה יכול לראות בדיוק מה יוצא מהמחשב שלך ומה נכנס, אבל...

נראה לי שאם לא פתחת חשבון עם איזה האקר או משהו בסגנון גם ה-FW הפשוט של ה-XP יכול להספיק.

פורסם
  • מחבר

המממ. בקשר לאנטי וירוס, אני מעדיף חינמיים, כי אני לא רוצה להוריד אנטי וירוס פרוץ... או שיש גרסאות חינמיות של קאספרסקי ונוד32?

בקשר לפיירוואל, אני משתמש בסיגייט ומרוצה ממנו... הוא עובד מעולה, הבעיה שהחברה נסגרה מזמן, וזאת גרסא ישנה.

למרות שפיירוואל, בשונה מאנטי וירוס, לא צריך עדכונים כל הזמן, עדיין זה נראה לי בעיה ההתיישנות שלו... או שזה לא משנה? אם זה לא משנה אני אשאר איתו בכייף הוא קטן וקל על המחשב, ועושה עבודה טובה... מה אתם אומרים?

בקשר לבאנץ', פעם תמיד היו דיונים עם תוכנות שנותנות לך ניקוד כמו אווקא או 3dmark וכולם היו מעלים כמה נקודות הם קבלו וזה... העסק הזה ירד?

פורסם

חח אני עם סייגט כבר 3 שנים ועדיין לא קרה לי כלום למחשב

פורסם

לגבי ה-AV באמת כדאי שתקרא את הסטיקי במקום לעורר פה את הויכוח הזה עוד פעם.

לגבי ה-FW, השמשתי פעם ב-OUTPOST, הוא נחמד וסבבה ואתה יכול לראות בדיוק מה יוצא מהמחשב שלך ומה נכנס, אבל...

נראה לי שאם לא פתחת חשבון עם איזה האקר או משהו בסגנון גם ה-FW הפשוט של ה-XP יכול להספיק.

רק שהחומת אש של ווינדוס לא ממש חוסמת את מיקרוסופת. שזאת בעיה לא קטנה.

פורסם

למה אתה רוצה לחסום אותם?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אשאר עם avast וסיגייט.

לבדיקת הרכיבים וכו בסנדרה, כי אברסט כבר לא חינמית.

מה עם באנצ'ים? התקופה הזאת עברה? כבר לא משתמשים ב3dmarks וכו'?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים