פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים גם לי לא חידש הרבה אני מקווה שיצאו משחקים הרבה יותרטובים מבחינת גרפיקה כי לי זה ממש לא מספיק
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים עוד לא ראיתי את הסרטון אבל אני על בטוח חשוב שהוא יפה ואני מחכה למשחק הזה כמו כולםרק חבל שדחו אותו לתאריך לא ידוע עכשיו ..בין אפריל 2007 ל2008 אז לכו תדעו מתי הוא יצא אז אל תמהרו לקנות את ה 8800GTX
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים גם לי לא חידש הרבה אני מקווה שיצאו משחקים הרבה יותר טובים מבחינת גרפיקה כי לי זה ממש לא מספיק :s07: :s07:
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים אני היחיד שחושב שהוידאו נראה זוועה?? אני בטוח שהמשחק יהיה מדהים בגראפיקה שלו!!! אבל הסרטו הזה פשוט נראה מכוער הוא מצולם עם מסרטת וידאו!! בחיים מצלמה כזאת לא יכולה לתפוס כל כך הרבה מידע אני חושב שהסרטון היה נראה הרבההההההההההההההה יותר טוב עם הוא היה כקובץ להורדה ולא מצולם בכל מקרה אהבתי את הסביבה האינטראקטיבית אפילו העצים נהרסים
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר יש את הסרטון ב-HD בלינק השני שהבאתי כך שאם האיכות כל כך מפריע לך אתה יכול לצפות בו שם.
פורסם 2006 בנובמבר 1819 שנים מעניין אותי מאוד איזה מחשב יריץ דבר כזה...טקסטורות באיכות כזאת עם כל הפונקציות עליהם וכל זה במפה די גדולה....טוב לפחות יש לי סיכויי להגדרות בינוניות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.