פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר טוב אז זה מה שנשארZ2300FX6021אני משגע את כולם כי אם אני כבר קונה בחו"ל אני רוצה שאני כבר יקבל משהו הכי טוב שאני יכול במחיר הזה........של Z2300?ושל FX6021?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים Z2300 בוא נתחיל מזה שלוגיטק יותר חזק מהרמקולים של אלטק ... אבל ברמת האיכות שווים יצא לי לשמוע את ה Z2300 ואני אישית אהבתי ממש !...כך שאם חוזק מעניין אותך אז לוגיטק נותן את הביצועים האלה , אם אתה מעוניין בשלט אז למערכת של אלטק יש אבל יש לציין שהיא גם יותר חלשה ...
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר הדברים החשובים לי ברמקולים זההמראה שבזה הFX6021 לוקח בגדול...האיכות שאני לא כל כך יודשע אבל שתיהם ממש איכותיותוהעוצמה שבזה הZ2300 לוקחראיתי כל מני ביקורות באינטרנט על שתי הרמקולים האלה ובביקורות כל התוצאות בערך אותו הדבר... אולי עם יתרון קל לALTECאם הייתם במקומי מה הייתם לוקחים?אה... את הרמקולים של הALTEC אפשר לתלות על הקיר???http://img3.exs.cx/img3/237/yuliapc8vw.jpgומה עם הרמקולים של Z2300?ומה לגבי הסאב של שניהם איזה יותר כבד? איזה יותר גדול?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר אבל מבחינת עיצוב ואיכות מי יותר טוב?אבל אם Z2300 יותר טובים אז למה הם עולים פחות?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים למרות שלוג'יטק חזקה בסאונד ( וALTECH אפילו יותר) יש לה את העיצובים הכי מטומטמים שיש לרמקולים... כך לדוגמא את ה x530 רמקולים פשוט מכוערים(שיש לי אותם)
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר חח... אז למה לקחת אותם אם הם כל כך מכוערים?אז מה אתה מציע? את ALTEC או LOGITECH
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר קצת מהכלסרטים אני יראה די הרבהמשחקים ככה ככה לא ממש הרבה אבל גם ...בעיקר מוזיקהלא מוזיקה שאמורה להיות עם המון צרחות ורוק וכל זה מוזיקת פופ כזאת...מישהו שמע את שתי המערכות?מה היתרונות שלהן אחת על השניה?עריכה:אני עכשיו קצת פוחד להזמין את Z2300 בגלל זהhttp://forums.logitech.com/logitech/board?board.id=stereo_20כל הודעה שניה עם בעיה שהם התקלקלומה לעשות?
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים למרות שלוג'יטק חזקה בסאונד ( וALTECH אפילו יותר) יש לה את העיצובים הכי מטומטמים שיש לרמקולים... כך לדוגמא את ה x530 רמקולים פשוט מכוערים(שיש לי אותם) תגיד לי אתה יכול לומר לי בדיוק מאיפה אתה מביא את הדברים האלה ... בפוסט אחר שלך "אני הבנתי שאלטק היא החברה הכי טובה בעולם לרמקולים(למחשב)...." ועכשיו גם את זה ... שני החברות האלה עושות מוצרים מצוינים אבל מה בדיוק אתה משווה כאן ,לומר שללוגיטק אין עיצובים יפים פשוט לא נכון !... --------------------------- ועכשיו לעיניין מתן , אתה נכנס לאתר הבית של החברה ותופס שם בעיה של אחד המשתמשים במוצר וישר אומר אני פוחד !... ברגע שיש לאדם בעיה הדבר הראשון שהוא יעשה הוא לבדוק את הבעיה באתר או לכתוב על בעיה!... אתה בטח לא תראה באתר שלהם ביקורות טובים על המוצר אלה רק בעיות על המוצרים השונים של אנשים ... בנוגע ליתרונות שלהן אחת על השניה כבר אמרתי לך ... כך שבאמת אין לי מה להוסיף... יופי ועיצוב זה כבר עיניין של טעם אישי אז..
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר מתן , אתה נכנס לאתר הבית של החברה ותופס שם בעיה של אחד המשתמשים במוצר וישר אומר אני פוחד !... ברגע שיש לאדם בעיה הדבר הראשון שהוא יעשה הוא לבדוק את הבעיה באתר או לכתוב על בעיה!... אתה בטח לא תראה באתר שלהם ביקורות טובים על המוצר אלה רק בעיות על המוצרים השונים של אנשים ... בנוגע ליתרונות שלהן אחת על השניה כבר אמרתי לך ... כך שבאמת אין לי מה להוסיף... יופי ועיצוב זה כבר עיניין של טעם אישי אז.. טוב נו צודק... :xyxthumbs: אמממ אז אני לא יודע מה להחליט....... יש לי כמה שאלות אחרונות ואז אני כבר יחליט 1. הרמקולים של ALTEC יותר חלשים ואם שומעים בהם שירים שקטים שומעים כמו ג עדן חח ב Z2300 יש המון באס והם חזקים מאוד אם אני ישמע בהם שירים שקטים איך אני ישמע אותם? כל הבאס יהרוס אותם או שאני ישמע כמו ה ALTEC? 2. הרמקולים ל ALTEC ניתנים לתלייה על הקיר . מה עם של LOGITECH? 3. כמעט הכי חשוב... הסאב של Z2300 גדול וכבד? ומה עם של ALTEC? אני לא שומע המון שירים רועשים עם באס וכל זה..... אני כבר הייתי יכול להחליט אם הייתי שומע את 2 המערכות אבל שהלכתי לאופיס דיפו לא נתנו לי לשמוע... הם חשבו שאני לא רציני שאני רוצה לקנות אותם
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים 1.אתה תשמע בסדר גמור פשוט שזה יהיה על עוצמה חלשה ולא יהיו בעיות ... 2.בנוגע לתלייה על הקיר האמת היא שאני לא זוכר ניסיתי לראות אולי כתוב על זה באתר הבית אבל כלום אז אני לא יודע תבדוק באופיס דיפו כמו שנאמר ... .3 הסאב הוא 8 אינץ אז יש לו משקל אבל כל סאב יהיה בעל משקל ...
פורסם 2006 בנובמבר 1619 שנים מחבר טוב נראה לי שכבר אני יבחר מאוחר יותר חחחחגם ככה לא משנה מה אני יבחר שתי המערוכות האלה מעולותעכשיו שלאה חדשהאני רוצה לשמוע ברמקולים האלה ממש טוביש לי את הלוח אם GIGABYTE P965-S3כדאי לי לקנות כרטיס קול בנפרד? זה ממש ישפר את האיכות של הקול?אם כן איזה כדאי לי לקנות? שיהיה מהחנות KSP.... ולא יקר מדיעד 300 ש"ח מקסימום (אפילו לא אגורה יותר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.