פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים קראתי את המומלצים,אחרי זה נכנסתי ל KSP לבדוק מה יש במלאי ומחירים וגיליתי את הדגמים הבאים LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 BlackLG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 BlackLG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, LightScribe Blackאיזה מבינהם הוא מומלץ וכדאי לקנות או שכולם לא משהו ועוד דבר כדאי לקנות אחד מהם או שעדיף ללכת על הפיונר 111D תודה
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר כתוב במפורש הריי שה NK הוא שחור והNB לא רשום עליו דבר אז איזה לבחור ???
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים כמו שאמרו לך שניהם אותו הדבר, ההבדל הוא בצבע, לדעתי האישית עדיף ללכת אם כבר על פיוניר. (או הלייטאון שבצורבים המומלצים אם ניתן למצוא אותו או לחלופין לקנות את הסוני G120A ולעשות לו crossflashing ללייטאון, אבל זה בלאגן ומבטל אחריות).
פורסם 2006 בנובמבר 1519 שנים מחבר אני רוצה לקנות ב KSP כי הם הכי קרובים אליי אין להם במלאי את הליטיאון ולא נראה לי גם שהם מוכרים אותם ואין לי כוח להתחיל להתעסק עם שפצורי צורבים אני צריך צורב DVD שיעשה את העבודה שלו , להעביר הרבה מידע מהמחשב לדיסקים אז לפי המלצתך ללכת על הפיונר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.