פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים על הקופסא נכתב שיש 8 USB...בפועל אני רואה 4 חיבורים מאחורה בלוח אם....ועוד שניים בפנאל העליון של המארז..איפה עוד שניים "מסתתרים"?
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים מחבר אממ חיפשתי ברשת והדברים היחידים שראיתי שבאים עם FRONT\REAR O\I PORT הם מארזים.איפה ניתן לרכוש את הפאנל בנפרד? ומהו העלות שלו?
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים בטח שיש בארץ, לדוגמא זה:http://www.cable.co.il/Product.asp?Pid=390100&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=0ואני בטוח שיש בעוד המון מקומות (כולל חנויות מחשבים שכונתיות).
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים על הקופסא נכתב שיש 8 USB...בפועל אני רואה 4 חיבורים מאחורה בלוח אם....ועוד שניים בפנאל העליון של המארז..איפה עוד שניים "מסתתרים"?אם החנות לא "שתתה" לך את זה אז אמור להיות לך.זה אמור לבוא בבאנדל של לוח האם.וסתם שאלה..6 יציאות לא מספיקות לך?
פורסם 2006 בנובמבר 1419 שנים יש לי DS4.4 יציאות אחוריות.4 יציאות על הלוח.יש לי את ה stacker ואני מנצל את כל ה 8.הקבלים מגיעים מהפנל הקידמי ... והחיבור של כולם באותו מקום (על הלוח)בתכלס? מי צריך יותר מ 2 קידמיות?לא קיבלתי שום פאנל אחורי .. וכניראה גם DS3 לא מגיע עם פאנלים אחוריים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.