עבור לתוכן

טמפרטורה CORE 2 DUO

Featured Replies

פורסם

ציפסט 965 על לוח תוצרת אינטל

איך בודקים טמפרטורה ?יש תוכנה מומלצת? כמה צריך להיות במצב מנוחה? 60 מעלות זה הגיוני ?צריכה להיות טמפרטורה שונה לכל ליבה?

יכול להיות שהחיישנים מזייפים?

ולמה לעזאזל הגוף קירור שלו מגיע עם חיבור דפוק עם קליפסים מפלסטיק במקום משהו מסיבי עם ברגים? מה זה החרא הזה? זה רק אצלי הגיע ככה או אצל כולם?

חשוב לציין שעשיתי כבר חיפוש ולא מצאתי כלום בנושא

תודה רבה מראש

פורסם

ציפסט 965 על לוח תוצרת אינטל

איך בודקים טמפרטורה ?יש תוכנה מומלצת? כמה צריך להיות במצב מנוחה? 60 מעלות זה הגיוני ?צריכה להיות טמפרטורה שונה לכל ליבה?

יכול להיות שהחיישנים מזייפים?

ולמה לעזאזל הגוף קירור שלו מגיע עם חיבור דפוק עם קליפסים מפלסטיק במקום משהו מסיבי עם ברגים? מה זה החרא הזה? זה רק אצלי הגיע ככה או אצל כולם?

תודה רבה מראש

ניתן לבדוק בביוס תחת CPU HEALTH וכדומה.

^. תוכנה מומלצת: Everest. בין 25 ל33 מעלות במנוחה. 60 מעלות זה הגיוני [בקושי] במצב של FULL LOAD. כן יכולה בהחלט להיות טמפ' שונה לכל ליבה בהתאם לעומס על הליבות. כן יכול להיות שהחיישנים מזייפים -- תסדר את זה במסגרת האחריות.

הגוף קירור שמגיע עם המעבד הוא תמיד ככה, אם אתה רוצה משהו יותר טוב, תשלם [משמע תקנה גוף קירור ומאוורר שאתה רוצה].

-ג'ו

פורסם
  • מחבר

תודה אחי

יש לך אולי קישור לתוכנה? מה שיש באתר של החברה לא עובד

פורסם
60 מעלות זה הגיוני ?

60 מעלות זה גרוע..

55 זה סבבה גם אפשר להסתדר עם 56 57.. אבל 60 ממש לא מומלץ..

פורסם
  • מחבר

יש הבדל כל כך קריטי בין 56\57 ל60 מעלות?

38 מעלות בלי מאמץ זה בסדר או עדיין גבולי?

פורסם

60 מעלות במאמץ זה סביר למעבד כזה.

erwrxstier כמה קריטי יכולים להיות 4 מעלות?

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שזה קריטי

אבל PerGola כתב את זה כאילו זה חיים ומוות

למישהו יש קישור למסמך רשמי של אינטל שמתייחס לנושא הטמפרטורות ? זה לא הגיוני שאין שום התייחסות ממנו לנושא

באתר שלהם בדף של הCORE 2 DUO לא מצאתי שום דבר רלוונטי

וכאן כל אחד זורק מספר אחר

אשמח אם רק מי שיודע בוודאות ויש לו את המעבד יענה

תודה שוב

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבעיה ברורה לי

נכנסתי לביוס של אינטל ומשם לבקרה של הFAN ואני רואה שהוא מסתובב רק 850 סיבובים לדקה שזה בדיחה

יש לי עוד מחשב בבית AMD 64 3000 על לוח איפוקס ושם המאוורר של המעבד מסתובב על 3000 סיבובים לדקה

ה

גוף קירור של האינטל מותקן 1000% כמו שצריך, המאוורר מחובר ללוח,הלוח מחובר לספק ליברטי 400, המעבד סטנדרטי לחלוטין בלי שום אוברקלוקינג או איך שאתם לא קוראים לזה

אין שום סיבה בעולם שהמעבד יהיה על 44 מעלות ללא שום מאמץ

אז איפה הבעיה לעזאזל? איך אפשר להגביר את המהירות של המאוורר בגוף קירור של המעבד? בביוס אין שליטה על זה(אני רק יכול לבחור את המצב שהמאוורר יעבוד בו ויש אפשרות אגרסיב ונורמל ובפועל זה לא משנה את המהירות סיבובים בכלל)

האם יש תוכנה חיצונית ששולטת במהירות סיבוב? מה אתם ממליצים לעשות? להחזיר את המעבד לחנות ולקחת חדש או שאפשר לפתור את זה בלי זה?

אשמח בבקשה לעזרה ממכם כל מי שיודע מניסיון ומוודאות ויכול לבדוק אצלו על כמה המאוורר מסתובב ומה אפשר לעשות בעניין

תודה מראש

פורסם

יכול להיות אולי שפשוט המאוורר דפוק ? :nixweiss:

לא נראה לי הגיוני שמאוורר כלשהו בעולם יסתובב על 850 RPM .. כי כבר עדיף שהוא יהיה כבוי במצב כזה.

פורסם
  • מחבר

טוב קראתי ביקורות על קירור אפטרמארקט(FREEZER 7 PRO) למעבד בNEWEGG ומסתבר שלכולם היה עם הCORE 2 DUO עם הקירור סטוק בסביבות 48-60 במאמץ ו38-45 באיידל

אצלי לפי התוכנה EVEREST באיידל -

CPU 38 °C (100 °F)

CPU #1 / Core #1 42 °C (108 °F)

CPU #1 / Core #2 45 °C (113 °F)

ובקשר לסיבובים של המאוורר, קראתי במדריך של המעבד שיש לו תוכנה מיוחדת שמתאימה את הסיבובים לטמפרטורה ולרעש

עדיין זה נשמע לי קצת מעט מידי ה850RPM המזויינים האלה

ואחרי שהרצתי 10 פעמים רצוף Super Pi של 1מגה(30 שניות בדיוק ,זה תוצאה הגיונית?) זה הגיע ל49 -50 מעלות בליבות

יש עוד דרכים טובות לאמץ את המעבד בשביל לבדוק טמפרטורה? 3DMARK06 מאמץ את המעבד או רק את הכרטיס מסך?

והאם מומלץ לשים את הפריזר 7 הזה בשביל לשפר את האורך חיים של המעבד?קראתי שם בביקורות שהוא מוריד משמעותית את הטמפרטורות בהשוואה לסטוק

אני לא עושה שום אוברקלוק או דברים בסגנון אני רק רוצה לשמור על המעבד כמו שצריך

פורסם

כן יש עוד דרכים לאמץ את המעבד, להריץ פעמייים את התוכנה PRIME או להריץ את התוכנה S&M [זה כבר מריץ את עצמו על שני המעבדים לא צריך לפתוח פעמיים]

-ג'ו

פורסם

יכול להיות אולי שפשוט המאוורר דפוק ? :nixweiss:

לא נראה לי הגיוני שמאוורר כלשהו בעולם יסתובב על 850 RPM .. כי כבר עדיף שהוא יהיה כבוי במצב כזה.

זה הגיוני מאוד שמאוורר יסתובב במהירות כזו מכיוון שהמאוורר עובד לפי טמפ' מעבד בדרך כלל אלא אם שיניתה לו בהגדרות את תחומי העבודה

אפשר לגרום לו לעבוד על המקס' כל הזמן אם רוצים פשוט תשנה בהגדרות או דרך הביוס או דרך תוכנה ששולטת על המאווררים

אבל המטרה של הסיבוב האיטי היא שמירה על שקט ובמידה מסויימת גם קצת על חשמל למרות שזה לא קריטי כל כך

פורסם

התוכנה הכי טובה לבדיקת טמפ' למעבדי הקור2דאו היא TAT של אינטל. מן הסתם אינטל יודעים הכי טוב למדוד את טמפ' המעבד.

אם כבר זאת תהיה התוכנה היחידה שתתן קריאה קרובה למציאות - כלומר קרובה לטמפ' האמיתית בליבה.

פורסם

אני גם ממליץ על tat.. התוכנה הכי מדוייקת..

ד''א גם לי יש אינטל core 2 duo e6300

ואני גם עובד באותו מעלות כמוך בidle אבל אצלי המאוורר על 1700 RPM (קירור סטוק)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים