פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים יש איזה דרך להציל אותו? כמובן שהוא גם לא צורב..בצורבים של סאמסונג וLG אין משהו שקשור לNEC?ובKSP יש אחריות של שנה על צורבים של NEC נכון?
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים זה בעיה נפוצה בNEC תנסה לעדכן קשוחה יש כאלה שטעונים שזה עוזר...בKSP יש אחריות שנה אם אני לא טועה
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים יש איזה דרך להציל אותו? כמובן שהוא גם לא צורב..http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204558.0בצורבים של סאמסונג וLG אין משהו שקשור לNEC?איןובKSP יש אחריות של שנה על צורבים של NEC נכון? נראה לי שכן
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר תודה וצריבת קושחה לא עזרה..ולא לקנות NEC אנשים!! אחרי שנה ו4 חודשים הכונן נדפק והיו באמצע עוד כמה בעיות איתו ולדעתי 80% לפחות מאלה שהצביעו בסקר שהצורב עובד יש להם אותו חודשים בודדים.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים לא מדויק, יש לי אותו כבר יותר משנה והוא עובד בסדר גמור, אבל אכן כמות הנקים שמפסיקים לקרוא\לצרוב\להשתגע גדולה מדי.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים לי הוא הפסיק לקרוא דיסקים אחרי שנתיים (זמן סביר האמת לצורב), אבל הוא עדיין צורב.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר ..אנצל את האשכול בשביל שאלה:מתי *בערך* יגיעו לארץ צורבי DVD עם חיבור SATA עד 250ש"ח?
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים זה לא שאלה שמתי יגיעו לארץ אלא מתי כל החברות יתחילו לייצר צורבי DVD עם ממשק SATA, המבחר היום דיי מצומצם.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים יש לי צורב רגיל של LG כבר 3 שנים אצלי עובד ללא בעיות ללא כלום...LG זה סימן לאיכות - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהפעם קנה LG...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.