פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים היום קניתי טלוויזיה של TOSHIBA בגודל של 34 אינץ' מדגם Z6,יד שנייה מאנשים שנראו אמינים במחיר של 60 אחוז מהמחיר הכיזול שהיא נמכרת כיום בשוק.הבעיה היא שרק עכשיו שמתי לב למשהו מוזר, כשאני נמצא על ערוץAV כשרואים כחול, אני רואה כאילו תמונה מאחורה, כאילו השאירוערוץ פתוח במשך חודשים בלי לכבות את הטלויזיהונצרבה התמונה על המסך (אני מזהה את הערוץ).עכשיו השאלה היא כזאת, האם בתור אחד שקנה אותה יד שנייהיש לבקש את כספי חזרה, האם הנזק הוא כבד מדיי ויש לוהשפעות לטווח הארוך או האם להתעלם מזה.יש לציין שאיכות התמונה מצויינת, ולא שמים לב לתמונה שנצרבהכשרואים כבלים או די וי די, אך השאלה היא אם הטלוויזיהעלולה להשרף/ להתקלקל מהר יותר בגלל הסיבות שבגללן נצרבה תמונהעל המסך.תודה לעונים :-\
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מחבר אני אחכה לעוד חוות דעת, זה חשוב לי מאוד מכיוון שיש לי אפשרות להחזיר אותה ולקבל את הכסף.
פורסם 2006 בנובמבר 1119 שנים מניסיון ראיתי הרבה מסכים עם תמונה צרובה עליהם שתפקדו מצוין, חוץ מהקטע שציינת
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר זה ממש לא בולט, צריך להתעמק במסך ולהתקרב ממש ואז רואים את הסימנים הדהויים,גם כשהטלויזיה כבויה רואים את זה אבל ממש בקושי.
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים אולי בגלל זה המחיר מציאהאם זה לא מפריעה לך אז יופי, זה רק אומר שהטלווזיה עבדה המון
פורסם 2006 בנובמבר 1319 שנים מחבר דיברתי עם מספר טכנאים בארץ, ביניהם הטכנאי הישיר של חברת ניופאן שמעניקה את האחריות לטלויזיה והתשובות שקיבלתי ברובם היו פליאה,כולם טענו שלא שמעו ונתקלו במקרה של צריבה במסך CRT,הנזק עם זאת הוא בלתי הפיך,אך עם זאת כל עוד זה ממש לא בולט וצריך להתאמץ כדי לראותאת הצלליות האלה אז זה ממש לא נורא, זה לא יכול להחמירוזה לא מוריד את אורך החיים של הטלויזיה.הסיבה שדבר כזה יכול להגרם היא מצב של תמונה סטטית בהירהלאורך זמן רב, יום או יומיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.