עבור לתוכן

splinter cell double agent - sm3

Featured Replies

פורסם

שלום פורום יקר.

כבר הרבה זמן אני מחכה למשחק הזה אני חובב גדול של הסדרה בכל מקרה השגתי את המשחק

התקנתי אותו והכל אבל הוא לא פועל עכשיו פה באה השאלה מדוע מכיוון שיש לי X800XL והוא תומך ב Sm2

והמשחק דורש פיקסל שיידרס 3 זה אומר שאני לא יכול להריץ אותו בלי כרטיס שתומך בSM3 ?? גם ככה הכרטיס שלי דיי

נדפק הקירור שלו נשרף והוא עושה קצת בעיות בכל מקרה רציתי להחליף אותו אולי ל 7900GT או משהו אבל אני רוצה ליהיות בטוח

שזאת הסיבה כי יפריע לי מכיוון שאני חובב משחקים גדול ועכשיו התקופה של המשחקים הטובים

פורסם

תחליף וזהו מה הבעיה המשחק באמת לא פועל על SM 2

צריך 3 .. !

יותר כדאי לך להחליף אפילו שיש את הכרטיסים החדשים באופק !

ככה אני אומר שיותר כדאי לך להחליף ואז המשחק רץ אצלך כמו בובה ! :xyxthumbs:

פורסם

מה זה החרא הזה , כל מי שיש לו ATi לא יכול לשחק ?

פורסם

מה זה החרא הזה , כל מי שיש לו ATi לא יכול לשחק ?

לא, רק מי שאין לו כרטיס מסדרת X1XXX ומעלה.

פורסם

לא, רק מי שאין לו כרטיס מסדרת X1XXX ומעלה.

:pissed:

זונות!

יש לי X800gto

:pissed: :pissed:

מקווה שיוציא פאץ'

פורסם

לא יוציאו פאצ'.

פורסם

למשחק יש גרפיקה מעולה.

אבל הבעיה היא לא בגרפיקה, אלא במנוע הגרפי,בהרבה מחשבים מעולים המשחק מקרטע, ללא שום סיבה תסתכל בפורומים הרשמיים של יוביסופט, תראו כמה תלונות יש שם מאנשים עם מחשבים מעולים).יוביספוט שנחאי פשוט עשו פורט גרוע מה-XBOX360.

המשחק הזה סובל מ-AI גרוע, המון באגים מטומטים כמו: אויבים שרצים מול קירות ודברים מגוכחים כמו נפילה מ-2 מטר גורמת למותך.

הגרסא של המחשב מלאה בכל כך הרבה באגים ופאקים בגרפיקה (קריסות, מקשים לא פעילים, שמירות שנמחקות, משחקים שאי אפשר להתחיל, "רווחים" בחיבורים בין קירות ועוד), שבהרבה מקרים פשוט בלתי אפשרי לשחק במשחק.תסתכלו בקבצים של המשחק - יש שם כל כך הרבה שטויות של ה-XBOX, שרובם הם קבצים ריקים, או קבצים שפשוט לא טרחו להחליף להם את השם. בכמה מקבצי ה-ini של המשחק יש הערות מפתחים "not working?". זה פשוט זלזול, זה נראה כאילו הם לא ניסו אפילו לסדר את הבעיות.יוביסופט פשוט שחררו משחק לא גמור לשוק.

לסיכום, אני מאוכזב מאוד מהגרסא של המחשב,הגרסא של ה360 כול-כך מושלמת ומהנה לדעתי אפילו הגרסאות של XBOX ו PS2 יותר טובות משל המחשב מלבד הגראפיקה.

זה פשוט טימטום לעשות את המשחק ללא תמיכה בSM2 אפילו הכרטיסים המיושנים(6600) תומכים בSM3 ומצליחים להפעיל את המשחק לעומת כמה מהכרטיסים היותר חדשים שאינם מצליחים להפעיל אותו ואינם תומכים ב SM3 , לדעתי היו צריכים להשתמש באותו מנוע של כאוס טאורי וללטש אותו טיפה, בדאבל אג'נט הרסו לגמרי את הממשק המעולה של כאוס טאורי , בכאוס טאורי הייתי מרגיש באמת כמו סוכן חשאי אמיתי ,בדאבל אג'נט אני מרגיש כאילו זה משחק fps גרוע שלא הושלם.

פורסם

מסכים עם כל מילה של זה שמעליי, שעושים השוואה בין Chaos Theory לבין DA רואים מיד שהקודם פשוט היה משחק בעל גימור מושלם שלא סבל כמעט מבעיה טכנית אחת ואילו DA סובל מהמון בעיות, יש איטיות גדולה אצלי(ולא ברור למה), אינטיליגנציה מלאכותית לא משהו, חייבים פאץ דחוף.

פורסם

פלסטרים לא ירפאו פצעים עמוקים

פאצ' בשום מצב לא יתקן את כל הבעיות שיש למשחק הזה.

פורסם

אני לא מצפה למהפכה אבל כל שיפור יתקבל בברכה, פשוט בלתי אפשרי לשחק ככה, פגיעה קשה בחווית המשחק.

פורסם

לא יודע, המשחק רץ אצלי חופשי ובלי ממש בעיות וקירטועים....

למשחק יש גרפיקה מעולה.

אבל הבעיה היא לא בגרפיקה, אלא במנוע הגרפי,בהרבה מחשבים מעולים המשחק מקרטע, ללא שום סיבה תסתכל בפורומים הרשמיים של יוביסופט, תראו כמה תלונות יש שם מאנשים עם מחשבים מעולים).יוביספוט שנחאי פשוט עשו פורט גרוע מה-XBOX360.

המשחק הזה סובל מ-AI גרוע, המון באגים מטומטים כמו: אויבים שרצים מול קירות ודברים מגוכחים כמו נפילה מ-2 מטר גורמת למותך.

הגרסא של המחשב מלאה בכל כך הרבה באגים ופאקים בגרפיקה (קריסות, מקשים לא פעילים, שמירות שנמחקות, משחקים שאי אפשר להתחיל, "רווחים" בחיבורים בין קירות ועוד), שבהרבה מקרים פשוט בלתי אפשרי לשחק במשחק.תסתכלו בקבצים של המשחק - יש שם כל כך הרבה שטויות של ה-XBOX, שרובם הם קבצים ריקים, או קבצים שפשוט לא טרחו להחליף להם את השם. בכמה מקבצי ה-ini של המשחק יש הערות מפתחים "not working?". זה פשוט זלזול, זה נראה כאילו הם לא ניסו אפילו לסדר את הבעיות.יוביסופט פשוט שחררו משחק לא גמור לשוק.

לסיכום, אני מאוכזב מאוד מהגרסא של המחשב,הגרסא של ה360 כול-כך מושלמת ומהנה לדעתי אפילו הגרסאות של XBOX ו PS2 יותר טובות משל המחשב מלבד הגראפיקה.

זה פשוט טימטום לעשות את המשחק ללא תמיכה בSM2 אפילו הכרטיסים המיושנים(6600) תומכים בSM3 ומצליחים להפעיל את המשחק לעומת כמה מהכרטיסים היותר חדשים שאינם מצליחים להפעיל אותו ואינם תומכים ב SM3 , לדעתי היו צריכים להשתמש באותו מנוע של כאוס טאורי וללטש אותו טיפה, בדאבל אג'נט הרסו לגמרי את הממשק המעולה של כאוס טאורי , בכאוס טאורי הייתי מרגיש באמת כמו סוכן חשאי אמיתי ,בדאבל אג'נט אני מרגיש כאילו זה משחק fps גרוע שלא הושלם.

חוץ מבאג של האנשים שהולכים ונתקעים בקיר לא קרה לי כלום ת'אמת, לי ההפך קרה שנפלתי בספינה מטורן ונשארתי חיי :nixweiss: חחח אבל אחרי זה כדור אחד ומתתי =\ כנראה לא היה לך חיים ונפלת מ2 מטר מתת.

בקשר לשמירות, יש לך הגבלה של 4 שמירות =\ וכנראה אתה עושה כל הזמן new save game וזה לא שומר ולכן גם בא הבאג של האי אפשר להתחיל ת'משחק ב"המשך..", קריסות? לא הייתה לי אפילו אחת, טפו טפו טפו, ומקשים שלא פועלים? WTF? יש לך באג במקלדת או משהו...

שיחקתי בקאוס ושיחקתי בדאבל, ההרגשה אפשר להגיד אותה הרגשה חוץ מבאגים אבל עדין הוא לא נותן הרגשה של משחק FPS....

פורסם

תחת ויסטה אפשר להריץ את זה עם SM2 כשמשנים את הערך Simple Shaders ב Splintercell4.ini מTrue ל False או להפך אני לא ממש זוכר,בכל מקרה , זה לא עובד בXP וזאת הדרך היחידה להריץ את המשחק תחת SM2.

פורסם
  • מחבר

תחת ויסטה אפשר להריץ את זה עם SM2 כשמשנים את הערך Simple Shaders ב Splintercell4.ini מTrue ל False או להפך אני לא ממש זוכר,בכל מקרה , זה לא עובד בXP וזאת הדרך היחידה להריץ את המשחק תחת SM2.

יש וויסטה שהוא לא בטא??

פורסם

כן יצא ויסטה המלא הסופי

פורסם
  • מחבר

סבבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים