עבור לתוכן

משחק דורש PIXEL SHADER 1.1

Featured Replies

פורסם

ניסיתי להתקין דמו של משחק OPEN SEASON אבל אני מקבל הודעה שהמשחק דורש PIXEL SHADER 1.1

האם ישנה דרך להתגבר על הבעיה?

כרטיס המסך שלי הוא NVIDIA GFORCE MX2

תודה :s07:

פורסם

אני לא חושב, אלא אם כן יש פאץ' מיוחד למשחק או שאפשר לשנות הגדרות לפני הכניסה למשחק (אם בכלל שם תהיה אפשרות לבטל את ה-PS1).

פורסם

צר לי לדווח לך

אבל מרבית המשחקים היום כבר פועלים על PIXEL SHADER 3

ככה שאם יש'ך כרטיס מסך שאפילו SM 1.1 לא מסוגל להריץ,יש רק פיתרון אחד לזה-לזרוק את הכרטיס מסך לזבל,ולהפסיק להיות קמצן.

פעם עוד היו מחפשים מעקפים לכך,אבל אני מדבר על התקופה שבה שיא הקדמה היה SM 1.3...

פורסם

מה אני יכול להגיד לך חוץ מלהחליף דחוףףףףףףףףףףףףף את הכרטיס

לא חשבת על זה אח שלי ..

מזה הכרטיס הזה אני עברתי איתו דרך ארוכה ..

היה לי לפני שנתיים וחצי היה לי אותו החלפתי ל5700LE המעפן גם

ואז החלפתי לנוכחי 6600GT השקעה של 1200 שקל לפני שנה ואני מבסוט עד עכשיו למרות הוא כבר לא הכי הכי

אז אח שלי תשקול את זה לצומת לבך ! להחליף אבל לא למשו רציני !

אם יש לך איזה כמה גרושים אתה יכול להביא כרטיס מסך בהרבה יותר טוב משלך ואתה תההי מבסוט !

פורסם

צר לי לדווח לך

אבל מרבית המשחקים היום כבר פועלים על PIXEL SHADER 3

ככה שאם יש'ך כרטיס מסך שאפילו SM 1.1 לא מסוגל להריץ,יש רק פיתרון אחד לזה-לזרוק את הכרטיס מסך לזבל,ולהפסיק להיות קמצן.

פעם עוד היו מחפשים מעקפים לכך,אבל אני מדבר על התקופה שבה שיא הקדמה היה SM 1.3...

מרבית? try 3

פורסם

מרבית? try 3

Need for speed: Carbon [דרוש בשביל להפעיל אפקטים גראפיים מתקדמים ]

Splinter Cell:Double Agent [לא פועל בכלל בלי זה]

Flight simulator X [דרוש לאפקטים גראפיים מתקדמים]

בעתיד הקרוב:

Crysis [לא יפעל בכלל בלי זה]

Gears of war [במידה ויצא] [לא יפעל בכלל בלי זה]

Unreal tournament 2007 [לא יפעל בכלל בלי זה]

Assasin's creed [לא יפעל בכלל בלי זה]

Rainbow six:Vegas [לא ידוע אם זה יפעל בכלל,או שזה יהיה דרוש רק לגראפיקה מתקדמת...אחרי SC:DA,יש סבירות טובה שזה בכלל לא יפעל]

אם הולכים אחורה:

-Age of empires 3 [דרוש לאפקטים גראפיים מתקדמים]

-Far cry [שיפור גראפיקה,תוספת HDR ושיפור ביצועים עם SM3 ]

-Splinter cell:Chaos Theory [דרוש לאפקטים גראפיים מתקדמים וגראפיקה איכותית יותר]

-Serious Sam 2 [אפקטים גראפיים מתקדמים]

-Medal of honor:המשחק עם היפנים [או איך שלא קראו למשחק המחורבן הזה] [שיפור ביצועי משחק]

-GRAW

-ויש עוד משחקים...שכחתי כבר אילו

זו אולי רק "תחילת הדרך",אבל עוד שנה-שנה וחצי,כל הכרטיסים של ATI מהדור הקודם פשוט יהיו כמו מה שהיה עם סדרת הGeforce 2\4 MX...הם לא יריצו כלום.

זה מה שקורה כשחברה מתפשרת על טכנולוגיה עתידית חיונית תוך מתן תירוץ ש"זה לא הכרחי"

ראינו עד כמה זה לא הכרחי...בדיוק כמו ה-64 ביט שכל העולם הולך לעבור אליו עכשיו.

פורסם

NO SM3.0 pathways

Thats 1

thats 2

בעתיד הקרוב:

Xbox360 game

works fine on PS2.0 hardware

No Info what so ever

Rainbow six:Vegas [לא ידוע אם זה יפעל בכלל,או שזה יהיה דרוש רק לגראפיקה מתקדמת...אחרי SC:DA,יש סבירות טובה שזה בכלל לא יפעל]

אם הולכים אחורה:

No SM3.0 pathways

no real SM3.0 path, HDR has nothing to do with SM3.0 what so ever, including FC's approach

-Splinter cell:Chaos Theory [דרוש לאפקטים גראפיים מתקדמים וגראפיקה איכותית יותר]

US's lazy job again, SM2.0 patch had allmost twice the preformance and produced the same graphical results as the origenal SM3.0 path

No SM3.0 path way, 64bit FP HDR had nothing do to with SM3.0

-Medal of honor:המשחק עם היפנים [או איך שלא קראו למשחק המחורבן הזה] [שיפור ביצועי משחק]

no SM3.0 pathways

-GRAW

זו אולי רק "תחילת הדרך",אבל עוד שנה-שנה וחצי,כל הכרטיסים של ATI מהדור הקודם פשוט יהיו כמו מה שהיה עם סדרת הGeforce 2\4 MX...הם לא יריצו כלום.

זה מה שקורה כשחברה מתפשרת על טכנולוגיה עתידית חיונית תוך מתן תירוץ ש"זה לא הכרחי"

פורסם

השאלה היא עד כמה לא הכרחי, נגיד עכשיו זה לא הכרחי (וגם לא רצוי) לקנות כרטיס מסך תומך DX10.

פורסם

עד כמה הכרחי?

בוא נאמר את זה ככה:

עוד שנה-שנה וחצי [כפי שציינתי],כל המשחקים ידרשו מינימום כרטיס עם SM3.

פורסם

עד כמה הכרחי?

בוא נאמר את זה ככה:

עוד שנה-שנה וחצי [כפי שציינתי]' date='כל המשחקים ידרשו מינימום כרטיס עם SM3.

[/quote']

SM3 היה הכרחי, תמיד הייתי מוטרד מזה כשתכננתי לקנות X800GTO (בסוף לא קניתי כלום).

אבל אני דיברתי בתגובה שלי על DX10, כרגע הוא ממש לא הכרחי - עדיף לחכות לכרטיסים מדור 2 או 3.

פורסם

סליחה על דאבל פוסטינג,אבל אחרת זה היה עושה הכל מבולבל:

NO SM3.0 pathways

מה שכתבת לא רלוונטי,העובדה היא שבכרטיסים ללא SM3 אין לך את אפקט הMOTION BLUR וגם לא אפקטים של דפ אוף פילד ועוד אפקטים בסצנות מעבר

Thats 1

thats 2

בעתיד הקרוב:

Xbox360 game

No Info what so ever

אם הולכים אחורה:

No SM3.0 pathways

no real SM3.0 path, HDR has nothing to do with SM3.0 what so ever, including FC's approach

נכון,ל-HDR אין שום קשר,אבל בפאצ' 1.2 ומעלה היתה תמיכה ב-SM3 כולל האפשרות להפעיל אותו על מנת לקבל ביצועים מוגברים

US's lazy job again, SM2.0 patch had allmost twice the preformance and produced the same graphical results as the origenal SM3.0 path

בולשיט,אבא של כל הבולשיטים...אם אתה מפעיל SM3 המשחק נראה בערך פי 20 יותר טוב...זה נראה נורא על SM2 ועל שיידור מודל 3 זה נראה מדהים

צודק,MY BAD

no SM3.0 pathways

בהחלט יש,אל תקשקש...אפילו התלהבו מהתמיכה שלו בSM3 בכל הכתבות כי הוא היה מבין המשחקים הראשונים שתמכו בזה

-GRAW

ראינו עד כמה זה לא הכרחי...בדיוק כמו ה-64 ביט שכל העולם הולך לעבור אליו עכשיו"

אתה יכול להמשיך לגונן,אבל כל יום שעובר הוא עוד יום בתהליך הגסיסה של כרטיסי ATI מהדור הקודם.

פורסם

כנס לפורום גרפיקה ויעזרו לך שם יותר בבחירה של כרטיס חדש

פורסם

סליחה על דאבל פוסטינג,אבל אחרת זה היה עושה הכל מבולבל:

NO SM3.0 pathways

מה שכתבת לא רלוונטי,העובדה היא שבכרטיסים ללא SM3 אין לך את אפקט הMOTION BLUR וגם לא אפקטים של דפ אוף פילד ועוד אפקטים בסצנות

מעבר

Blame thier bad programmer for that,they just wanted the higher presicion, which is kinda of dumb and pretty useless for these kinds of effects, but GF FX line cards can run those effects if you force them since they have 32bpp presicion pipe lines, again nothing to do with SM3.0 either

Thats 1

thats 2

בעתיד הקרוב:

Xbox360 game

No Info what so ever

אם הולכים אחורה:

No SM3.0 pathways

נכון,ל-HDR אין שום קשר,אבל בפאצ' 1.2 ומעלה היתה תמיכה ב-SM3 כולל האפשרות להפעיל אותו על מנת לקבל ביצועים מוגברים

לא היה שיפור בביצועים, מבחינת שיידרים FC בכלל לא נכתב בHLSL הוא נכתב בCG, הוסיפו קומפיילר נוסף שלא שיפור ביצועים בגרוש ורק הגביר את זמני הטעינה.

בולשיט,אבא של כל הבולשיטים...אם אתה מפעיל SM3 המשחק נראה בערך פי 20 יותר טוב...זה נראה נורא על SM2 ועל שיידור מודל 3 זה נראה מדהים

הפאטץ' של הSM2.0 יצא שנה אחרי המשחק, המשחק המקורי הגיע עם 1.4 ו3.0 לאחר 1.5 או 1.4 כשאר הוסף SM2.0 לא היה שום הבדל בין SM3.0 ול2.0

צודק,MY BAD

no SM3.0 pathways

בהחלט יש,אל תקשקש...אפילו התלהבו מהתמיכה שלו בSM3 בכל הכתבות כי הוא היה מבין המשחקים הראשונים שתמכו בזה

check the DX caps it used, SM3.0 my ass

-GRAW

ראינו עד כמה זה לא הכרחי...בדיוק כמו ה-64 ביט שכל העולם הולך לעבור אליו עכשיו"

אתה יכול להמשיך לגונן,אבל כל יום שעובר הוא עוד יום בתהליך הגסיסה של כרטיסי ATI מהדור הקודם.

אני לא מתגונן, אבל בהתחשב שכרטיסי SM3.0 נמצאים כמעט שלוש שנים בשוק כבר המצב מצחיק, גם כן המהפכה הגדולה, אתה יכול להמשיך להתגונן אבל SM3.0 זה הדבר הלא נחוץ הראשון שNVIDIA לא הצליחה לכפות על השוק, טוב השני אחרי הכל הם אחלו בתחת גם מCG.

פורסם

הברחתם את הבן אדם.. :nono:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על ההתלהבות אבל כנראה שלא שמתם לב לשאלה שלי שהיתה אם ניתן להריץ את המשחק על הכרטיס הנוכחי.

לא ביקשתי עצות מה לזרוק ומה לקנות וגם לא חוות דעת אם אני קמצן או נדיב. שאלתי שאלה פשוטה שעבורה יש תשובה פשוטה.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים