פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים אז ככה אני הכנתי להם מדבקות ולכל גירסה יש צבע שונה של מספר. (קובץ פוטושופ)
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים בטח!!! כשיש מדפסת חינם בעבודה אז הכל מושקע. מה איתנו - אילו שאין להם ים של ג'ובות לשרוף על דיו ???סתאאאם אני צוחק. מושקע ביותר.
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים מחבר בטח!!! כשיש מדפסת חינם בעבודה אז הכל מושקע. מה איתנו - אילו שאין להם ים של ג'ובות לשרוף על דיו ???סתאאאם אני צוחק. מושקע ביותר.לידיעתך אני מדפיס צבעוני בבית, ולא במדפסת הלייזר שבעבודה שנמצאת בדיוק מול המנהלת.כמה עשית בקיץ?
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים קונים סט של מדבקות שבאות על דף A4 ומדפיסים בעזרת תוכנה (שבדר"כ מצורפת) ואם לא אז יש כל מיני סטנדרטים למדבקות.את התמונה אפשר לנוריד מכל מקום באינטרנט.
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים מחבר נחמדאיך בדיוק אתה מדפיס את התמונה על גבי הדיסק עצמו?מדפיס על נייר עם מדבקות עגולות מותאמות לדיסק ואז מדביק לדיסק.
פורסם 2002 בנובמבר 2123 שנים מחבר קונים סט של מדבקות שבאות על דף A4 ומדפיסים בעזרת תוכנה (שבדר"כ מצורפת) ואם לא אז יש כל מיני סטנדרטים למדבקות.את התמונה אפשר לנוריד מכל מקום באינטרנט.אנטי פירגון מקצועי שכמותך !אני עיצבתי את המדבקה !(חוץ מהפינגויין)
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים כמה עולות המדבקות האלו? מאיפה קונים?אצלי זה דיסק שכתוב עליו RedHat 7.3 1/3. :-[
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים חכם בלילה. מעצב דיסקים של לינוקס בווינדוס. lol תעצב את זה ב-gimp... יהיה יותר מגניב
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים אווו...please please please תעשה אחד של ג'ינטו לינוקס www.gentoo.orgלתמונות והשראה ;D
פורסם 2002 בנובמבר 2223 שנים מחבר ה-Screenshot הזה לקוח מהאתר של Gento. דגל ישראל ....... מעניין ....... http://www.gentoo.org/main/en/shots.xml
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.