פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אבל בבקשה כמה שפחותהפירוט למטהשלוםיש לי כרטיס מסך4200 TI ודיסק קשיח ישן של ATA ומארז חדשאני רוצה להשלים מפרט למחשב , אבל מחשב לעבודהאני רוצה שתכינו לי מפרט מ KSP העניין הוא שאני מעוניין בעלות מינימליתאני רוצה שהוא יכיל מעבד AMD 3000 64 שראיתי שעולה שם 490בשאר הדברים שהם לוח אם , זכרונות , ודיסק קשיח אני לא כלכך מביןהאפשרות המועדפת עליי היא שתארגנו לוח אם הכי זול שיתמוך ב AGP ו ATA ואם תצליחו לעשות את זה ביחד עם זכרונות הכי זולים יהיה סבבה , זיכרון שיהיה 512 הכי זול בסטיק אחד של 400 MHZ . ביחד עם המעבד שציינתי כמובן.אם בכל זאת לא תצליחו לארגן לוח אם שיתמוך בAGP ו ATA אז אני מוכן שיהיה SATA אבל עדיין שיתמוך ב AGP , ואותם זכרונות כמו בפסקה למעלה .אני מודה לכם מקרב לב והקניה תהיה מחר אז זה די דחוף בבקשהתודה רבה מראש
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר לא פותחים בערב ? שיט טוב בכל זאת זה יהיה בראשון בבוקר אז אני מוריד את כוננות הדחוף אבל צריך עזרה בכל זאת
פורסם 2006 בנובמבר 1219 שנים מחבר גבר אני לא מחפש חיית ביצועיםזה מחשב שיפעיל לכל היותר משחקי ברבי של ילדות קטנותובבקשה זה דחוף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.