עבור לתוכן

מפרט סופי 9300 ש"ח תודה לכולם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המארז הזה שקניתי אחד הדברים הקרים!... יש לו מאוורר 25 ס"מ אבל אני באמת לא יודע בקשר לחומר של המארז... למרות שהוא כולו מחורר זאת אומרת אוויר יוצא בצורה מצויינת והוא בא עם עוד מאוורר 12 ס"מ... אבל האם באמת הגיגבייט שווה הרבה יותר ובמה?

• תגובות 46
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מ-IQPC

מעבד:

INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1311

לוח אם:

ASUS P5B DELUXE ¤1191

מסך:

LG LCD 19" L1970HR 2ms DVI ¤1897

כרטיס מסך:

SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤1701

דיסק קשיח:

SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - ATA150 ¤463

צורב DVD:

LG DVDRW GSA-H10B DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤213

זיכרון:

SUPERTALENT 2048MB(1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-8 - OC MEMORY + HEAT SINK - T800UX2GC4 ¤1793

מארז:

GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ¤378

ספק כוח:

ENERMAX 450W : EG-465AX-VE ¤448

מחיר סופי לאחר הנחה: ¤9253

לגבי הספק לא מצאתי ליברטי אבל קח מהם ליברטי 400 באותו מחיר.

מארז עדיף בהרבה,זיכרון מעולה ל-OC מעבד 6400 עם מכפלה גבוהה יותר שעדיף ל-OC וכמובן לוח שנחשב לאחד הטובים אם לא הטוב ביותר ל-OC .

תתחדש

קח את המפרט שלו הוא טוב יותר ממה שבנית

ותתחדש אחי אחלה מחשב

פורסם

אני עדיין לא מבין ת'קטע בלקנות X1950XT, הוא חלש יותר מהX1900XT ועולה אותו דבר או הבדל של כמה.. מאה שקל?.........

-ג'ו

פורסם

הוא לא חלש יותר.

פורסם

אני עדיין לא מבין, למה לא לקנות את אחד מ ה DX10 אם אתה כבר משקיע כאלה סכומים?

פורסם

כי כרטיס מסך שתומך בdx10 עולה 3000-4000 ש"ח (כיום) ובגלל זה המערכת תעלה סביב 12K

לגבי הלוח תקח p5b deluxe הכי תותח שיש במחיר שלו

לגבי המעבד אתה יכול לרדת ל6400 ואם קצת OC תגיע ל3ghz

בקיצור המפרט של אקסטראקט הוא יותר טוב מהמפרט שלך מאיבורי רק לגבי הספק תקנה liberty 400W

או אפילו תעבור לliberty 500W בגלל כרטיסי dx10 שזוללים המון חשמל...

פורסם

עם טיפ התפשרות (במעבד וזיכרונות 667) דווקא אפשר לקנות כרטיס DX10 עבור תקציב של 10K, השאלה אם הוא יכול להוסיף או לא..

פורסם

הוא יכול לקחת שילוב של 6300+deluxe p5b אם הזכרונות שהוא רצה אם כרטיס מסך dx10...

פורסם

אני לא ממש מבין למה אנשים מתעשקים לדחוף כרטיסי DX10 שהם כל כך יקרים ולא משתלמים מילא אם היה מדובר בתקציב שלך 20K הייתי מבין אבל למה להתפשר על כל שאר החלקים רק כדי להכניס כרטיס שאין בו צורך במיוחד שהמחיר שלו חונק את התקציב זה כמו שמישהו יביא תקציב של 10K למשחקים כבדים ומישהו ימליץ לו לקחת DELL 24" ... מסך מאוד אייכותי אבל לא מתאים לתקציב.

במיוחד שATI עדיין לא הוציא את הכרטיסים שלה ואנחנו לא יכולים לדעת עד כמה הכרטיסים האלה באמת טובים... לא כזה חוכמה להשואות אותם לכרטיסי הDX9. כשיצאו הR600 אז נוכל לדעת עד כמה באמת ה8800 טובים וגם המחירים יהיו כבר יותר נורמלים.

פורסם

^^^

צודק

עכשיו הוא יכול להסתפק ב-7600GS ולחסוך ל-DX10 זה מה שהוא צריך לעשות

פורסם

אוקי סבבה, אז תקנה כמו שאקסטראק הציע x1950xt 256 ב1700 (אם אני זוכר נכון...)

הכרטיס יספק אותך לשנה, שנה וחצי ואז תוכל לשדרג ל כרטיס dx10

פורסם
  • מחבר

טוב חברה חזרתי עכשיו מהבסיס אתמול לא הייתי פה, בקיצור דיברתי עם אייבורי וסגרתי על החלקים הבאים!!:

1. Intel E6600

( ולא אני לא מתפשר על המעבד הזה.. )

2. Asus P5B Deluxe

( בחרתי את ה MSI אחרי הרבה שיכנועים שלו בהתחלה רציתי את ה ASUS בסוף אחרי התגובות שלכם חזרתי מהר מהר לASUS )

3. Shappire X1950XT 256MB

(ולא אין לי שום מחשבה לקנות DX10 לפי דעתי האישית מיותר לחלוטין להשקיע בכל דבר שהוא הראשון בתחומו גם שיצא ה R600 אני לא יעיז לחשוב אפילו עוד חצי שנה שהשוק יהיה מלא ב DX10 וכולם ידעו להגיד זה טוב וזה רע אז אפשר לחשוב על כרטיס שכזה בנתיים יהיו לי שנתיים נהדרות עם הכרטיס הזה!!)

4. OCZ DDR2 667MHZ GOLDEDITION 1GIGA *2

(תראו הדילמה שלי הייתה הדגם הזה מול הKINGSTONE למרות שאני יודע שזה יותר יקר הבחור באייבורי הכניס לי אותו באותו מחיר בגלל שהוא יבואן אבל עדיין הצורה שהזיכרון מגיע מציקה לי כי זה מגיע גיגה בנפרד ולא דואל!!!)

5. JSP-TECH EZ-COOL 550-25F

(תראו במארזים נורא קשה להחליט בסופו של דבר אמרתי אני ילך על המארז הזה כי הוא קר, הזרימת אוויר נהדרת הוא כולו מחורר למי שלא יודע והוא יפה מאוד)

6. ThermalTech 500W

(תראו אין לאייבורי ליברטי אז לא ידעתי מה לבחור אמרתי טרמל-טק חברה מוכרת טובה יאללה נבחר אני מקווה שלא טעיתי)

7. LG DVD-RW

8. WD 250GB 16MB SATA2

(תראו בכוננים אין יותר מדי מחשבה העיקר שיהיה של חברה מוכרת ומאפיינים טובים כמו שבחרתי אבל הבחירה שלי ב WD התבצעה בגלל שנים של עבודה עם הכוננים שלהם עם אפס תקלות אני מרוצה מהם אני לוקח שוב. ולא שום סמסונג שהציעו לי פה ( תודה... :) ))

9.LG 2MS 19INCH 1970HR

(אותה סיבה של ניסיון עם LG בגללה בחרתי במסך הזה שהוא 2 מילישניות גודל 19 מצויין בשבילי והוא גם יפה.)

הנה לכם את כל ההתלבטויות שלי בחודש האחרון תהנו,

ניר

פורסם

מארז לא משהו בכלל וספק עוד יותר גרוע אפילו.

יש להם ספקים של FSP/HEC/ANTEC? משהו אחר?! קרא על TT בסטיקי פה ותדע למה אני אומר ככה.

פורסם

^^^מחזק

מפרט כעקרון בהחלט לא רע אפילו טוב רק המארז והספק בכלל לא משהו

הייתי הולך על מארז של hec או של גיגהבייט(אם יש להם כמובן)

וספק של hec או enermax או antec

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה יש להם ספקים של HEC אני יודע, אבל לא יודע כמה וואט, אין להם ליברטי ( הדבר היחיד שביאס .. )

והמארז לא טוב כי? אתם מכירים מוצרים של החברה? או שאתם מכירים את המראז ספיציפית?

בכל מקרה יש להם מארז של גיגהבייט פוסידון. או קומפיוקייס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים