עבור לתוכן

צריך עיצה - לשדרג או לא לשדרג?

Featured Replies

פורסם

שלום,

לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, נראה לי הכי מתאים. אם לא, מצטער.

יש לי מחשב בן קרוב לשנתיים שבזמנו היה מפרט high end והיום הזמן מתחיל לתת בו את אותותיו. נכון, הוא עדיין סוחב אבל משחקים שיצאו לאחרונה ( Oblivion ועכשיו NWN2) כבר לא ממש רצים כמו שהייתי רוצה.

המפרט:

ASUS A8N SLI 939

AMD Athlon64 3500

Radeon X850XT

PC3200 2GB RAM- רמה סבירה, נדמה לי סמסומג או TwinMos

WD Raptor 74GB

Seagate 300GB

מארז וספק 420W של Thermaltake

עלה משהו כמו 12,000 ש"ח בינואר 2005

עכשיו יצא ה 8800 GeForce וכולי נוטף ריר, חשבתי אולי להתחיל מסע שיכנועים אצל האשה שתרשה להוציא עוד סכום לא קטן ולשדרג.

חשבתי על לשדרג את המעבד ל +AMD X2 4800 (כ 1700 ש"ח) וכרטיס מסך 8800 GTX (כ 4000 ש"ח) בתקווה שיחזיק אותי עוד שנה וחצי שנתיים. או למשוך עוד איזה שנה ולקנות הכל חדש.

מה אתם אומרים? לשדרג או לחכות ?

תודה

פורסם

לא יודע מה אתה רוצה מהמפרט שלך אני חושב שהוא בסדר אבל זו רק דעתי האישית.

מאוד לא כדאי ללכת על ה-4800 במחיר הזה כשאתה יכול לקנות לוח טוב וקונרו 6300 בסביבות ה-2000 כבר.

לגבי הכ.מסך,אתה תצטרך חתיכת ספק בישבילו דבר שיעלה לך כנראה עוד 500-800 שקל

פורסם

4800 לא. 88GTX בהחלט לא.

מקסימום תעשה שידרוג קטן לכרטיס מסך זה יחזיק אותך עד שהR600 יצא ויהיה תחרות ואז כבר יהיו מחירים שפויים. אין לך מה לעשות עכשיו עם ה 88GTX חוץ מחור בכיס.

בקיצור תחכה.

פורסם

אני גם חושב ככה.תמשוך עוד שנה או שבנתיים תקנה כ.מסך באיזה 1000+ -.

GTX יעלה בהתחלה המון המון כסף,4800 לא כדאי היום בכלל,תמשוך עוד שנה תקנה אז קונרו ואחד מהכרטיסים בסדרה 8 או משהו כזה עד אז זה יעלה הרבה פחות ותהנה לך.

פורסם

תחכה

הוא לא כל כך ישן

פורסם

המפרט שלך מצוין,לא צריך לקפוץ על כל דבר חדש שיוצא לשוק.

אני עדיין עם P4 2.6 \ 512 ram \ 9600 pro שעומד אצלי 3 שנים כמעט בלי שדרוג,והוא עדיין עובד כמו שצריך (הוא אפילו מריץ oblivion על 1024 768 מדיום לאחר tweaking + overclocking)

פורסם

כדאי לעשות קצת אוברקלוק בשביל "להוציא את המיץ" מהמערכת הקיימת.

עם השידרוג כדאי לחכות - לפחות חצי שנה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים. אני רואה שיש הסכמה רחבה על זה שלא כדאי לשדרג עכשיו.

אבל למה ההסתיגות מה +4800 ? האם זה רק יחס תמורה למחיר שלא מצדיק את המעבד הזה או שיש שיקולים אחרים? 300$ זה לא בשמיים ובהתחשב בעובדה שזה המעבד הכי חזק שיהיה ל 939 (חוץ מה FX-60 שיקר ללא כל פרופורציה) כל דבר אחר יחייב אותי בלוח אם וכנראה גם זכרונות חדשים - מה שהופך כבר את כל העניין למפרט חדש לגמרי בתקציב אחר. אז למה לא +4800 בעצם?

בקשר ל 8800, אני מניח שהדבר הנכון לעשות זה באמת לחכות קצת שיצא ה R600 והמחירים ירדו ואז להתלבט בינו לבין ה 8800.

תודה שהחזרתם אותי לקרקע המציאות, למרות שאיפשהו קיוויתי שתגידו "בטח בטח, תשדרג כבר" :)

פורסם

שאלה פשוטנ מכיוון שאתה זורק את ה300$ לפח.

פורסם

אני גם חושב שלא כדאי ולא בגלל שהמעבד לא טוב,אלה בגלל שהמעבד הנוכחי שלך מעולה ואני לא רואה לשדרג.לא מספק אותך? בישביל זה המציאו את ה-OC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים