פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים יש לי מחשב ישן P3 800 שנשרף לו הספק לפני כמה ימים כנראה שההארד דיסק גם נשרף כי הוא מריח לא טוב ושניסיתי לחבר אותו למחשב אחר המחשב נכבה 1. האחריות על ההארד דיסק עדיין בתוקף, אני יוכל לממש אותה? 2. האם אפשר לשחזר חומר שעל הכונן? 3. איך אני יכול לבדוק אם חלקים אחרים נפעו? תודה
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים 1.כנראה שכן,פנה לחנות שממנה קנית ותשאל.2.רוב הסיכויים שאם הוא נשרף אז לא3.תוציא את הספק ואת ה-HD שנשרפו תחליף בחדשים ואם הכל פועל זה אומר שרק החלקים הללו הלכו
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים יש לי מחשב ישן P3 800 שנשרף לו הספק לפני כמה ימים כנראה שההארד דיסק גם נשרף כי הוא מריח לא טוב ושניסיתי לחבר אותו למחשב אחר המחשב נכבה 1. האחריות על ההארד דיסק עדיין בתוקף, אני יוכל לממש אותה? 2. האם אפשר לשחזר חומר שעל הכונן? 3. איך אני יכול לבדוק אם חלקים אחרים נפעו? תודה 1. כנראה שלא !!!!! אחריות על הרדיסק נעה בין שנה לחמש שנים אם יש לך פנטיום 3 כנראה שכבר אין לך אחריות אלא אם קניתה את ההרדיסק בנפרד ודרך אגב אמורה להיות עליו מדבקה עם התאריך של האחריות. 2. כן ניתן אך כל עוד לא היה לך בו משהו נורא חשוב זה לא כדאי זה יכול לעלות בין מאות שקלים ועד לאלפיי שקלים 3. תרכיב ספק אחר ותפעיל את המחשב ותראה אם הכל עובד
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים חזרת בדיוק על הדברים שלי אבל לא חשוב.לגבי סעיף אחד,תקרא כמו שצריך,הבחור אומר "האחריות על ה-HD עדיין בתוקף"!! הוא רק שאל אם הוא יכול לממש אותה,והתשובה היא שאין שום סיבה למה הוא לא יוכל לממש אותה אם היא עדיין בתוקף
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר חזרת בדיוק על הדברים שלי אבל לא חשוב.לגבי סעיף אחד,תקרא כמו שצריך,הבחור אומר "האחריות על ה-HD עדיין בתוקף"!! הוא רק שאל אם הוא יכול לממש אותה,והתשובה היא שאין שום סיבה למה הוא לא יוכל לממש אותה אם היא עדיין בתוקףכן, לזה התכוונתי...האחריות על ההארד דיסק היא של החנות?3. תרכיב ספק אחר ותפעיל את המחשב ותראה אם הכל עובדהמטרה שלי היא לגלות אם חלקים אחרים שרופים לפני שאני קונה חלקים חדשים...
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים האחריות על ה-HD אני מניח היא של היצרן או היבואן או משהו כזה,אבל בדר"כ אתה נותן לחנות והיא כבר עושה את הסידורים המתאימים.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים תלך לחנות שיממשו לך את האחריות. הם מחוייבים לכך. אל תנדבמ ידע שלא צריך - תגיד ההרד דיסק הלך.לגבי שחזור מידע - כשניסית להפעיל אותו על מחשב אחר הוא נכבה? מה זאת אומרת?נסה להפעיל אותו כSLAVE ולא לעלות ממנו את הוינדוס. אם המחשב מזהה אותו(כלומר מזהה פיזית שיש הרד דיסק) אז יש עוד תקווה ואפר להשתמש במגוון תוכנות להצלת מידע. אם לא, אז אתה די בבעייה וכל שביכולתך לעשות הוא לקחת את זה למעבדה מיוחדת - וזה אכן עולה מאות עד אלפי שקלים.אין לך דרך אחרת לבדוק אם שאר המחשב עובד אם אתה לא תנסה עם ספק + הרד דיסק אחרים. קח מחבר\קרוב משפחה את החלקים רק כדי לבדוק אותם.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר תלך לחנות שיממשו לך את האחריות. הם מחוייבים לכך. אל תנדבמ ידע שלא צריך - תגיד ההרד דיסק הלך.לגבי שחזור מידע - כשניסית להפעיל אותו על מחשב אחר הוא נכבה? מה זאת אומרת?נסה להפעיל אותו כSLAVE ולא לעלות ממנו את הוינדוס. אם המחשב מזהה אותו(כלומר מזהה פיזית שיש הרד דיסק) אז יש עוד תקווה ואפר להשתמש במגוון תוכנות להצלת מידע. אם לא, אז אתה די בבעייה וכל שביכולתך לעשות הוא לקחת את זה למעבדה מיוחדת - וזה אכן עולה מאות עד אלפי שקלים.אין לך דרך אחרת לבדוק אם שאר המחשב עובד אם אתה לא תנסה עם ספק + הרד דיסק אחרים. קח מחבר\קרוב משפחה את החלקים רק כדי לבדוק אותם.במידה והם ידעו שהספק שרף את ההארד דיסק האם האחריות עדיין תופסת?אני לא בטוח שהחנות עדיין קיימת...בכל מקרה מה אם היא נסגרה?כשניסיתי להפעיל אותו על המחשב החדש שלי, ניסיתי לזהות אותו בביוס (כSLAVE) והמחשב נכבה...
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים הייאם החנות נסגרה לך לחנות אחרת ותשאל אותם אם הם יכולים לעזור לך אם לא ירצו לעזור לך אז תפנה ישירות ליבואן והוא יחליף לך הבעיה תיהיהשיש כמה יבואנים בארץ או יבואני משנה ויכול להיות שהם יריצו אותך מאחד לשניאז כדי להיות בטוח מאיזה יבואן זה נקנה תעשה טלפונים לפני שאתה הולך לכול דיסק קשיח יש את המספר הסידורי שלו תתן להם בטלפון שיבדקו אם זה נקנה אצלהם והם לא תשאל אותם אם הם יכולים להחליף לך אותו אם לא תצטרך לעבור אצל כולםלגבי שחזור תעשה מה שאמרו לך אם זה לא עוזר אז זה בעיה אבל עדין אפשר השאלה כמה זה חשוב לך כי זה יקראני יכול לתת לך דרך לעשות את זה אבל זה מסובך בגדול אם תקח אותו דגם של דיס קשיח ותחליף בנהם את הצלחות שיש בפנים זה יכול לעבוד זה מאוד כללי ומאוד לא פשוטכי צריך לדעת לפרק ולהרכיב מחדש לדעתי צריך להיות גם אפשר להחליף את החלק של החשמל מדיסק שעובד כמובן באותו דגם ולעלות אותו מחדשאם לא תסתדר אם האחריות אני השמח לנסות לעזור לך אם יש לך דיסק קשיח של WD או SAMSUNG
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר היי אם החנות נסגרה לך לחנות אחרת ותשאל אותם אם הם יכולים לעזור לך אם לא ירצו לעזור לך אז תפנה ישירות ליבואן והוא יחליף לך הבעיה תיהיה שיש כמה יבואנים בארץ או יבואני משנה ויכול להיות שהם יריצו אותך מאחד לשני אז כדי להיות בטוח מאיזה יבואן זה נקנה תעשה טלפונים לפני שאתה הולך לכול דיסק קשיח יש את המספר הסידורי שלו תתן להם בטלפון שיבדקו אם זה נקנה אצלהם והם לא תשאל אותם אם הם יכולים להחליף לך אותו אם לא תצטרך לעבור אצל כולם לגבי שחזור תעשה מה שאמרו לך אם זה לא עוזר אז זה בעיה אבל עדין אפשר השאלה כמה זה חשוב לך כי זה יקר אני יכול לתת לך דרך לעשות את זה אבל זה מסובך בגדול אם תקח אותו דגם של דיס קשיח ותחליף בנהם את הצלחות שיש בפנים זה יכול לעבוד זה מאוד כללי ומאוד לא פשוט כי צריך לדעת לפרק ולהרכיב מחדש לדעתי צריך להיות גם אפשר להחליף את החלק של החשמל מדיסק שעובד כמובן באותו דגם ולעלות אותו מחדש אם לא תסתדר אם האחריות אני השמח לנסות לעזור לך אם יש לך דיסק קשיח של WD או SAMSUNG היי תודה על התגובה... האמת שיש לי דיסק של WD...אבל החומר שעל הכונן לא כ"כ חשוב בשביל כל הכאב ראש הזה השאלה היא איך אני משיג את מספרי היבואנים?
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים תעשה חיפוש בגוגל אני מכיר את CD-LOG ו LIFEקבל כתובת לאתרים שלהםwww.cd-log.co.ilhttp://lcl.co.ilהשני זה של LIFEאם לא תסדר איתם שלח לי מייל ואני ינסה לעזור דרך חבר שלי
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר תעשה חיפוש בגוגל אני מכיר את CD-LOG ו LIFE קבל כתובת לאתרים שלהם www.cd-log.co.il http://lcl.co.il השני זה של LIFE אם לא תסדר איתם שלח לי מייל ואני ינסה לעזור דרך חבר שלי אחלה תודה רבה לך!
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים חזרת בדיוק על הדברים שלי אבל לא חשוב.לגבי סעיף אחד,תקרא כמו שצריך,הבחור אומר "האחריות על ה-HD עדיין בתוקף"!! הוא רק שאל אם הוא יכול לממש אותה,והתשובה היא שאין שום סיבה למה הוא לא יוכל לממש אותה אם היא עדיין בתוקףאיך בדיוק כתבנו אותו הדבר אתה אמרתה שהאחריות עדיין קיימת ואני שלא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.