פורסם 2006 בנובמבר 2419 שנים מחבר חברה אני יודע שהנושא לא היה פתוח כבר הרבה זמן אבל ברצוני להקפיץ ולעדכן:GAMER נתנו ל Bully ציון של 9.2 מתוך 10.ציון מצוין!IGN נתנו לו נראה לי 9.3/9.4 או 9 ו GS נתנו לו 8.7.GAMETrailer נתנו לו 8.1
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים טוב סימתי את המישחק עוד שהיתי מורחק מהפורום וסך הכל מישחק טוב ובעיקר ביגלל העלילה הראשית8 מוצדק 10 לא בקיצור העלילה והגיוון כיפים אבל אים תורידו את כל השיעורים כולל החסר ביתוכולל השוטרים שמכניסים אותכם לשיעורים בכח ותורידו את כל המשימות צד שגם ככה משעממות החלק הכיף במישחק מאוד קצר -משהו כמו כמה שעות מישחק שאחרי זה אין לכם מה לחפש במישחק חוץ מיבמצב שאתם רוצים לעשות משימות צד או להשלים תשיעורים ולחפש חפצים ולי אישית כל הדברים האלה משעממים ברמת העיקרון בולי נותן לעשות הרבה דברים אבל אף אחד לא טוב ברמה כזות שכיף לחזור אליו בשורה התחתונה כן מישחק טוב ושינוי מאוד נחמד מGTA אבל היתי רוצה הרבה יותר שעות מישחק בעלילה הראשית
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים טוב סימתי את המישחק עוד שהיתי מורחק מהפורום וסך הכל מישחק טוב ובעיקר ביגלל העלילה הראשית8 מוצדק 10 לא בקיצור העלילה והגיוון כיפים אבל אים תורידו את כל השיעורים כולל החסר ביתוכולל השוטרים שמכניסים אותכם לשיעורים בכח ותורידו את כל המשימות צד שגם ככה משעממות החלק הכיף במישחק מאוד קצר -משהו כמו כמה שעות מישחק שאחרי זה אין לכם מה לחפש במישחק חוץ מיבמצב שאתם רוצים לעשות משימות צד או להשלים תשיעורים ולחפש חפצים ולי אישית כל הדברים האלה משעממים ברמת העיקרון בולי נותן לעשות הרבה דברים אבל אף אחד לא טוב ברמה כזות שכיף לחזור אליו בשורה התחתונה כן מישחק טוב ושינוי מאוד נחמד מGTA אבל היתי רוצה הרבה יותר שעות מישחק בעלילה הראשית מה זה "תורידו" ? בן אדם מוזר אתה בן 28 מן הסתם לא תתחבר למשחק כזה.
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר מה זה "תורידו" ? בן אדם מוזר אתה בן 28 מן הסתם לא תתחבר למשחק כזה. Lifestyle,לא בדיוק הבנתי אותך. וגם אבא שלי שהוא בן 50( ) משחק במשחק. so big f***ing what?
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מה זה "תורידו" ? בן אדם מוזר אתה בן 28 מן הסתם לא תתחבר למשחק כזה. למה לא אמרתי שהמישחק טוב ולדעתי מגיע לו ציון 8 -לא מספיק?ויתכוונתי שהמיני מישחקים של השיעורים אידיוטים וגם לדעתי לא מיתחברים לעלילה טוב תבין בכל שיעור שאתה ניכנס יש לך רק 3 ניסיונות כל פעם כדי שתוכל לעבור לרמה הבא בפעם הבא שאתה ניכנס לשיעור ויש 5 רמות ככה שלכל שיעור אתה אמור ליכנס מינימום 5 פעמים אבל זה יכול לצאת הרבה יותר ככה שאני הברזתי מיחלק מהשיעורים ועדין עברתי תמישחק אני עדין מקווה שיהיה בולי 2 כי השילוב של עלילה נורמלית אם מישחק מערבי עובד ביכלל לא רע אבל אם אתה שואל אותי יש דברים לשפר ואחד מהם זה לעשות תמיני מישחקים בשיעורים מענינים ולשלב תשיעורים בעלילה
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים Lifestyle,לא בדיוק הבנתי אותך. וגם אבא שלי שהוא בן 50( ) משחק במשחק. so big f***ing what? עם אבא שלך משחק במשחק זה לא אומר שהוא מתחבר אליו
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים מחבר גם אני לא מתחבר אליו כי לא מציקים לי בבית הספר!לא נראה לי שמישהו פה מתחבר אליו.חוץ מזה ג'ימי הוא שומר חוק. הוא לא בריון, הוא עושה הגנה עצמית.להפך תאמת הוא מגן על ילדים אחרים מפני בריונים.אתה מתחבר לזה?
פורסם 2006 בנובמבר 2519 שנים עם אבא שלך משחק במשחק זה לא אומר שהוא מתחבר אליו לפי זה אני גם לא אמור ליתחבר לזלדה וגרנדיה ועוד הרבה מישחקים אחרים גם בעלי ה360 המבוגרים לא צריכים ליתחבר להלו ולGOW כי גם הם דימיונים מה שאתה אומר פשוט לא עובד במציאות כי אנשים לא צריכים ללכת אם חולצה של מאריו ברחובות וכמבוגר אני לא יעשה את זה אבל שאתה משחק בבית זה פשוט לא משנה אני לא בה לאנשים ואומר היום שיחקתי בולי או היום הצלתי את זלדה בפעם המיליון כי פה באמת יש הגבלה למבוגרים אם ליקרוא לזה ככה אבל בפרטיות של הבית אין הגבלות כאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.