עבור לתוכן

מתלבט בין שני משחקים,צריך המלצות

Featured Replies

פורסם

אנשים,יש לי התלבטות בין שני משחקים,ואני זקוק לעזרתכם והצעתכם

חבר שלי מציע לי להתקין שני משחקים:

האחד-Ghost recon:Advanced Warfighter

והשני-Splinter cell:Double Agent

וכאן מגיע השיקול הקשה...אני צריך להחליט רק על אחד מהשניים... [מפאת מחסור במקום בכונן הקשיח]

בGRAW יצא לי להתנסות מעט מאוד,אפילו בקושי לחוות את דעתי עליו,אבל שמעתי ביקורות עליו וראיתי קטעים מהמשחק,והוא נראה מעולה...מצד שני-הבנתי שהמשחק דורש מחשב-על כדי לפעול כמו שצריך [ואם כבר אתם עונים על זה,אולי תועילו בטובכם לאמר לי איך המשחק יעבוד על המחשב שלי?אפילו הערכה גסה תעזור]...מה גם שאני לא בטוח אם גירסאת המחשב מגיעה לרמה של גירסאת הXBOX360?

בצד השני של הזירה נמצא SC:DA החדש...עליו בקושי שמעתי משהו,ובטח ובטח שלא ראיתי...הביקורות המעטות שיצאו עד עכשיו נשמעו מאוד פושרות לגביו,עם ציונים שלא עולים על 8.5 .....מה גם ששמעתי שגירסאת המחשב סובלת מבאגים רבים,והמשחק לא עומד בציפיות...

למרות ששני המשחקים באים מז'אנרים שונים-אני צריך שתאמרו לי חד משמעית-מה עדיף:

GRAW או SC:DA

ותתחשבו בכל האלמנטים שבדבר-כולל מפרט המחשב שלי...אני מעדיף לשחק במשחק שכן יפעל יחסית חלק מאשר מקבץ תמונות על קצב של 1FPS.

פורסם

הבעיה ב GRAW: כן אין מה לעשות צריך מחשב על ואני לא יודע את המפרט שלך כי לא כתבת אז תן אותו ואני אומר לך.

SC DA: עדיין חלק מסדרת SC. הציון שהוא קיבל 8.5, הוא יחסית בסדר.

כן ציפינו ל 9.0 לפחות אבל אין מה לעשות.

אבל מה שכן קשה להשוות את GRAW ל SC DA מכיוון שהם באים מז'אנרים שונים לחלוטין

פורסם

חד משמעית.

לעולם אל תפספס משחק בגלל מקום בדיסק קשיח...

פורסם
  • מחבר

הבעיה ב GRAW: כן אין מה לעשות צריך מחשב על ואני לא יודע את המפרט שלך כי לא כתבת אז תן אותו ואני אומר לך.

SC DA: עדיין חלק מסדרת SC. הציון שהוא קיבל 8.5, הוא יחסית בסדר.

כן ציפינו ל 9.0 לפחות אבל אין מה לעשות.

אבל מה שכן קשה להשוות את GRAW ל SC DA מכיוון שהם באים מז'אנרים שונים לחלוטין

אבל המפרט שלי כן כתוב [...]

תלחץ על הכפתור "מפרט מחשב"

פורסם

אני יודע שאני קצת לא קשור אבל שקלת medieval 2 total war. אני יודע שהוא שונה לגמרי מהמשחקים שרשמת אבל נראה לי שהוא יתן לך יותר זמן משחק משניהם ביחד.

פורסם
  • מחבר

לא סובל אף אחד ממשחקי Tottal war

שיחקתי בשוגון,במדיבל,ברומא...ALL ARE THE SAME CRAP TO ME...

פורסם

סליחה לא ראיתי את המפרט קודם.

בכל אופן אני חושב שכדאי לך להתנסות בדמו של GRAW כי ל SC DA אין דמו ותראה אם הוא מתאים לך.

פורסם

הייתי הולך על SC DA ללא ספק. GRAW קיבל 7 ומשהו (=GOOD), ו- SC DA קיבל (או לפחות יקבל, כי גרסת המחשב עוד לא בוקרה) 8.5, שזה GREAT.

-> הלכתי לפי Gamespot שהם התנ''ך שלי בנוגע למה להשיג ומה לא.

חוץ מזה, גם אם הם מז'אנרים שונים, SCDA פשוט נראה יותר טוב (ולא, לא רק מבחינה גראפית).

פורסם

SC DA

פורסם

SC DA

פורסם

ברור שספלינטר סל אח שלי ..

משחק לא רואה בעיניים את גוסט רוקן !!

בהרבה יותר מהנה ויותר יפה .. לך עליו לפי דעתי

המלצה שלי :xyxthumbs:;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים