עבור לתוכן

מתלבט בין הכרטיסים X1650PRO X1650XT 7600GT 7600GS..

Featured Replies

פורסם

מתלבט בין הכרטיסים X1650PRO X1650XT 7600GT 7600GS..

יש מצב תסדרו לי אותם לפי הסדר מהכי משתלם ביחס ביצועים מחיר להכי פחות?(כי זה בעצם מה שמשנה לי.. העיקר שזה יהיה הכרטיס הכי משתלם לא חייב הכי טוב..)

פורסם

אין מה להתלבט. 7600 לוקח.

פורסם

תלך על 7600 לא על RADEON ולגבי המחיר אני חושב ששווה להוסיף עוד קצת את המחיר אם כבר אתה קונה כ.מסך בהרבה כסף, ולקנות 7600GT

פורסם

ב71ק0 9י3ה ה7600GS Sonic של Palit מגיע עם שנה אחריות עדיף שייקח את הXpetvision ב670 ויקבל שנתיים

פורסם

ב71ק0 9י3ה ה7600GS Sonic של Palit מגיע עם שנה אחריות עדיף שייקח את הXpetvision ב670 ויקבל שנתיים

Huh ?!!!!!!!

Palit ו Xpertvision זו אותה חברה!!

פורסם
  • מחבר

אוקיי בחנות שאני קונה או שאני יקנה את ה7600GS או את הGT.. (ואין את ה7600GS המיוחד שאמרתם עם DDR3)

1.כמה שיפור בביצועים יש ביניהם? של כמה אחוזים?

2.הכרטיס 7600GS אבל לא הDDR3 הרגיל.. הוא גם משתלם?

3.במידה ואני ירצה כרטיס של ATI.. איזה כרטיס משתלם בסביבות המחיר הזה.? או לפחות משהו שהכי קרוב למחיר הזה..

פורסם

1. ה GT מהיר בהרבה, ההפרש בהחלט ניכר (נראה לי כ 20-30 אחוז) הכוונה 7600GT לעומת 7600GS ה"רגיל",לא DDR3

2. לדעתי ה DDR2 ממש לא משתלם, יש הפרש ניכר בביצועים בין 2 הגרסאות.

3. אני לא יודע.. לא מפורט בסטיקי של כרטיסי מסך מומלצים?

פורסם

7900GS

1650XT

7600GT

1650P

7600GS

פורסם
  • מחבר

אממ לא רשום שם על שום כרטיס ATI בטווח המחירים הזה שמשתלם..

אבל אם אני לא טועה ה1950PRO.. הוא הכרטיס הכי קרוב לטווח המחירים הזה שמשתלם מATI..

1.אבל בשבילו אין לי מספיק כסף כרגע.. בכלל מתי הוא אמור להתחיל להימכר בארץ?

2.אני רוצה שהכרטיס ישמש בעתיד ככרטיס פיסיקה.. זאת אומרת שאם אני עכשיו קונה כרטיס של NVDIA שבעתיד ישמש ככרטיס פיזיקה

אז הכרטיס השני שישמש ככרטיס מסך שאני יקנה בעתיד גם חייב להיות מNVDIA כדי לעשות שאחד יהיה כרטיס מסך אחד פיזיקה?

או שאני יוכל לשלב כרטיס מסך יהיה ATI כרטיס פיזיקה NVDIA?

3.יש ידיעות על הG81 שאומרים שיצא מתי שהR800 יצא..?

7900GS

1650XT

7600GT

1650P

7600GS

אם סידרת את זה לפי הסדר מהחזק לחלש אז זה קצת מוזר כי מקודם אמרו שהכרטיסים 1650PRO/X1650XT לא משתלמים בכלל..

פורסם

7600GT

פורסם

אממ לא רשום שם על שום כרטיס ATI בטווח המחירים הזה שמשתלם..

אבל אם אני לא טועה ה1950PRO.. הוא הכרטיס הכי קרוב לטווח המחירים הזה שמשתלם מATI..

1.אבל בשבילו אין לי מספיק כסף כרגע.. בכלל מתי הוא אמור להתחיל להימכר בארץ?

2.אני רוצה שהכרטיס ישמש בעתיד ככרטיס פיסיקה.. זאת אומרת שאם אני עכשיו קונה כרטיס של NVDIA שבעתיד ישמש ככרטיס פיזיקה

אז הכרטיס השני שישמש ככרטיס מסך שאני יקנה בעתיד גם חייב להיות מNVDIA כדי לעשות שאחד יהיה כרטיס מסך אחד פיזיקה?

או שאני יוכל לשלב כרטיס מסך יהיה ATI כרטיס פיזיקה NVDIA?

3.יש ידיעות על הG81 שאומרים שיצא מתי שהR800 יצא..?

אם סידרת את זה לפי הסדר מהחזק לחלש אז זה קצת מוזר כי מקודם אמרו שהכרטיסים 1650PRO/X1650XT לא משתלמים בכלל..

1. ה 1950pro כבר נמכר בארץ בכ 1300 ש"ח

2. תרשה לי להפנות אותך למשהו מעניין מאוד: http://www.extremetech.com/article2/0,1558,2054234,00.asp

מדובר בטכנולוגיה חדשה שמיושמת ב G80 שבהחלט תאפשר עיבודי פיזיקה רציניים (מלבד שאר האפשרויות הבלתי מוגבלות כמעט). במידה ויהיה לך בעתיד כרטיס G80, יש מצב שלא תצטרך בכלל כרטיס נוסף לפיזיקה.

3. :nixweiss:

פורסם

גם לפי דעתי ה7600GT הכי טוב ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
תרשה לי להפנות אותך למשהו מעניין מאוד: http://www.extremetech.com/article2/0,1558,2054234,00.asp

מדובר בטכנולוגיה חדשה שמיושמת ב G80 שבהחלט תאפשר עיבודי פיזיקה רציניים (מלבד שאר האפשרויות הבלתי מוגבלות כמעט). במידה ויהיה לך בעתיד כרטיס G80, יש מצב שלא תצטרך בכלל כרטיס נוסף לפיזיקה.

אבל בעתיד כשיצטרכו עיבוד פיזקלי מסובך יותר.. העיבוד שבכרטיס לא יספיק לא?

אני כבר לאיודע מה לעשות.. אני מרגיש שלא כדאי לקנות כרטיס מסך חזק עכשיו ואז עוד 4 5 חודשים לשיםאותו בצד כי לא יהיו לו שימוש..

כל הזמן חשבתי שהוא ישמש ככרטיס פיזיקה בעתיד ואז אני לא סתם שם אותו בצד אבל כרגע אמרת שאני אפילו לא יצטרך אותו

כי יספיק לי העיבוד פיזיקלי בG80..

פורסם

לדעתי עדיין משתלם מאוד לקנות כרטיס בסדר גודל של 1950pro או 7900GS, או אפילו X1900XT. בהחלט יהיה להם שימוש לפחות עוד שנה. קח בחשבון את מפתחי המשחקים: משחקים שיצאו בשנה-שנה וחצי הקרובות הם כרגע בעיצומו של הפיתוח. לכן הם עדיין מתוכננים לסחוט את המקסימום מכרטיסי ה high-end של דור ה DX9. הדור הבא שמגיע יהיה overkill רציני למשחקים האלו, כך שלא באמת תצטרך G80 ודומיו בפרק הזמן הזה. מה גם שהם לא כ"כ ינצלו יכולות DX10 כי אין לרשות המפתחים יותר מדי מה API הזה.

לגבי האם ישמש ככרטיס פיזיקה - נכון, יש מצב שלא תצטרך אותו, אבל לדעתי השיקול שצריך להנחות אותך זה ההנאה ממשחקים מהכרטיס הזה בשנה הקרובה (שלדעתי רובם המכריע לא ייתנו פיזיקה ריאליסטית עד כדי דרישת כרטיס מיוחד, עוד לא הגענו לעידן הזה), ולא האם אותו כרטיס הולך לשמש אותך בעתיד הרחוק יותר לדברים אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים