עבור לתוכן

בעיית חיבור שאלה למומחים ...

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שמקבל רשת ואינטרנט ממחשב מרוחק ועובד יופי !

ברצוני להוציא רשת ממחשב זה למקור אחר ( ממיר לווין במקרה זה ) . אז יצאתי עם כבל רשת מה יציאה/כניסה של הרשת מהמחשב

שממילא פנויה. הבעיה שהוינדוס מראה לי "שהכבל לא מחובר" עם X על האיקון של הרשת ( LocalNetwork) ואכן לא דולק אור בסמוך ליציאת רשת.

בדקתי את הכבל והוא בסדר מה עושים ?? אני מאמין שהדבר אפשרי השאלה מי מונע מהרשת "לצאת החוצה " הכרטיס האלחוטי או הגדרות הרשת ??

תודה

פורסם

יכול להיות שהבעיה היא בכבל שחיברת ביניהם.

אם יש לך כבל מוצלב אז אולי תנסה לחבר אותם עם כבל ישר.

אם יש לך כבל ישר אז אולי תנסה לחבר אותם עם כבל מוצלב.

אם זה עדיין לא עובד...ניסיתי :P .

פורסם

אתה צריך להבין שההודעה על כבל רשת מנותק לרוב מצביעה על בעיה בכבל עצמו. בדוק ליתר בטחון מה קורה כשאתה מחבר את הכבל למכשיר רשת אחר . כמו שאמר קודמי באמת יכול להיות שהבעיה היא סוג כבל לא נכון.

פורסם
  • מחבר

את הכבל לקחתי מהמחשב השני שלי שהיה מחובר לנתב ושם הוא עבד מצויין

השאלה ברמת העקרון מה שאני מנסה לעשות הוא אפשרי בכלל ??. לקחת ממחשב שמקבל אות אלחוטי

ולהוציא אות דרך כרטיס הרשת המובנה בבורד ?

כי בטח הבעיה ברמת התוכנה/הגדרות... אז אנסה לנבור שם..

פורסם

אם יש שני מכשירים עם יציאת רשת (RJ45) וכבל מתאים צריך להיות לפחות חיבור. לך אין חיבור. זה לא משנה אם למחשב יש גם אפשרות של אלחוטיות.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי אותך ...

השאלה היא אם מחשב שמקבל אות אינטרנט אלחוטי לא יכול להוציא קוו החוצה מיציאת/כניסת הרשת שלו ??

מה שנמצא מאחרי המחשב יכול להיות רק כניסת רשת ולא יציאה ?...

פורסם

אין קשר בין האלחוטי לחוטי . כשאמרתי יציאת רשת התכוונתי לחיבור של רשת. כזה שמחברים אליו כבל.

מחשב עם כרטיס רשת אלחוטית וכ. רשת חוטי יכול להתחבר בשניהם לרשתות נפרדות ללא קשר בכלל.

פורסם

אני מניח שאתה צריך לחבר כבל ישר ולא כבל מוצלב, בין המחשב למכשיר הלוויני שלך, (זאת רק הנחה, אם נשאר ה X תחליף סוג כבל)

ואז אתה צריך לשתף את ה wireless connection כך שיתן אינטרנט ל Local Area Connection

(במאפיינים של ה wireless , בלשונית advanced, צריכה להיות אפשרות לשתף אותו, כמו ב ICS רגיל שמגדירים על חייגן או על חיבור רשת)

ברגע ששיתפת אותו, ה Local מקבל אוטומטית IP 192.168.0.1

עכשיו במכשיר הלוויני שלך, אם יש לך אפשרות להגדיר IP סטטי, תגדיר IP 192.168.0.2 ושער ברירת מחדל שהוא הכתובת של המחשב האלחוטי

כלומר 192.168.0.1 עם DNSים של הספקית שלך.

אם אין לו אפשרות להגדיר IP סטטי, אני מקווה שהוא אוטומטית על דינאמי, ויכול לחפש לבד כתובות ולקבל מהמחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה ! אנסה זאת :)

פורסם

ברצוני להוציא רשת ממחשב זה למקור אחר ( ממיר לווין במקרה זה ) .

[ltr]you want what?!?!

what do you mean by ממיר לווין?[/ltr]

פורסם
  • מחבר

לממירים יש כניסת רשת...

לא יס והוט ---

פורסם

[ltr]and why do you want to do that?

does the receiver stream the video over IP or something like that? [/ltr]

פורסם
  • מחבר

כן יש ממרים שהם ממש מחשב קטן מבוססי לינוקס.

פורסם

היי

לא ניראה לי שהבעיה היא בכבל כי אם בממיר המחשב לא מקבל

תשובה מהממיר ולכן ניראה לך שהכבל מנותק

בעיקרון ניתן לקחת אינטרנט אלחוטי ולהפוך אותו לקווי

פורסם

בעיקרון ניתן לקחת אינטרנט אלחוטי ולהעביר אותו דרך יציאת הרשת החוטית במחשב, ממך נדרש שבמסך "חיבור הרשת" שבלוח הבקרה תסמן את 2 החיבורים (את החיבור האלחוטי ואת החיבור החוטי) לחיצה ימנית ותבחר "גשר".

לגבי החיבור עצמו שלא מתממש בחיבור לממיר, לפעמים לכל מיני מכשירים יש חיבור רשת מאחורה אבל הוא בעצם לא מחובר לשום דבר (קיים רק החיבור עצמו) הדבר נובע מהעובדה שיש לחברה הזאת כל מיני דגמים של ממירים ובחלק מהדגמים קיים חיבור רשת, אבל החברה מרכיבה לכולם את אותו פנל אחורי ככה שלממירים בהם קיים חיבור רשת הוא עובד ומחובר למעגל ולממירים בהם אין חיבור רשת קיים רק הקונקטור על הפאנל האחורי אבל הוא לא מחובר לשום דבר.

ואולי במסך ההגדרות של הממיר אתה צריך לאפשר את כ.הרשת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים