פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים ברשותי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שמקבל רשת ואינטרנט ממחשב מרוחק ועובד יופי !ברצוני להוציא רשת ממחשב זה למקור אחר ( ממיר לווין במקרה זה ) . אז יצאתי עם כבל רשת מה יציאה/כניסה של הרשת מהמחשבשממילא פנויה. הבעיה שהוינדוס מראה לי "שהכבל לא מחובר" עם X על האיקון של הרשת ( LocalNetwork) ואכן לא דולק אור בסמוך ליציאת רשת.בדקתי את הכבל והוא בסדר מה עושים ?? אני מאמין שהדבר אפשרי השאלה מי מונע מהרשת "לצאת החוצה " הכרטיס האלחוטי או הגדרות הרשת ??תודה
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים יכול להיות שהבעיה היא בכבל שחיברת ביניהם. אם יש לך כבל מוצלב אז אולי תנסה לחבר אותם עם כבל ישר. אם יש לך כבל ישר אז אולי תנסה לחבר אותם עם כבל מוצלב. אם זה עדיין לא עובד...ניסיתי .
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אתה צריך להבין שההודעה על כבל רשת מנותק לרוב מצביעה על בעיה בכבל עצמו. בדוק ליתר בטחון מה קורה כשאתה מחבר את הכבל למכשיר רשת אחר . כמו שאמר קודמי באמת יכול להיות שהבעיה היא סוג כבל לא נכון.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר את הכבל לקחתי מהמחשב השני שלי שהיה מחובר לנתב ושם הוא עבד מצוייןהשאלה ברמת העקרון מה שאני מנסה לעשות הוא אפשרי בכלל ??. לקחת ממחשב שמקבל אות אלחוטי ולהוציא אות דרך כרטיס הרשת המובנה בבורד ?כי בטח הבעיה ברמת התוכנה/הגדרות... אז אנסה לנבור שם..
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אם יש שני מכשירים עם יציאת רשת (RJ45) וכבל מתאים צריך להיות לפחות חיבור. לך אין חיבור. זה לא משנה אם למחשב יש גם אפשרות של אלחוטיות.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים מחבר לא הבנתי אותך ...השאלה היא אם מחשב שמקבל אות אינטרנט אלחוטי לא יכול להוציא קוו החוצה מיציאת/כניסת הרשת שלו ??מה שנמצא מאחרי המחשב יכול להיות רק כניסת רשת ולא יציאה ?...
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אין קשר בין האלחוטי לחוטי . כשאמרתי יציאת רשת התכוונתי לחיבור של רשת. כזה שמחברים אליו כבל. מחשב עם כרטיס רשת אלחוטית וכ. רשת חוטי יכול להתחבר בשניהם לרשתות נפרדות ללא קשר בכלל.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים אני מניח שאתה צריך לחבר כבל ישר ולא כבל מוצלב, בין המחשב למכשיר הלוויני שלך, (זאת רק הנחה, אם נשאר ה X תחליף סוג כבל)ואז אתה צריך לשתף את ה wireless connection כך שיתן אינטרנט ל Local Area Connection(במאפיינים של ה wireless , בלשונית advanced, צריכה להיות אפשרות לשתף אותו, כמו ב ICS רגיל שמגדירים על חייגן או על חיבור רשת)ברגע ששיתפת אותו, ה Local מקבל אוטומטית IP 192.168.0.1עכשיו במכשיר הלוויני שלך, אם יש לך אפשרות להגדיר IP סטטי, תגדיר IP 192.168.0.2 ושער ברירת מחדל שהוא הכתובת של המחשב האלחוטיכלומר 192.168.0.1 עם DNSים של הספקית שלך.אם אין לו אפשרות להגדיר IP סטטי, אני מקווה שהוא אוטומטית על דינאמי, ויכול לחפש לבד כתובות ולקבל מהמחשב.
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים ברצוני להוציא רשת ממחשב זה למקור אחר ( ממיר לווין במקרה זה ) .[ltr]you want what?!?!what do you mean by ממיר לווין?[/ltr]
פורסם 2006 בנובמבר 1019 שנים [ltr]and why do you want to do that?does the receiver stream the video over IP or something like that? [/ltr]
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים היילא ניראה לי שהבעיה היא בכבל כי אם בממיר המחשב לא מקבלתשובה מהממיר ולכן ניראה לך שהכבל מנותקבעיקרון ניתן לקחת אינטרנט אלחוטי ולהפוך אותו לקווי
פורסם 2006 בנובמבר 1719 שנים בעיקרון ניתן לקחת אינטרנט אלחוטי ולהעביר אותו דרך יציאת הרשת החוטית במחשב, ממך נדרש שבמסך "חיבור הרשת" שבלוח הבקרה תסמן את 2 החיבורים (את החיבור האלחוטי ואת החיבור החוטי) לחיצה ימנית ותבחר "גשר".לגבי החיבור עצמו שלא מתממש בחיבור לממיר, לפעמים לכל מיני מכשירים יש חיבור רשת מאחורה אבל הוא בעצם לא מחובר לשום דבר (קיים רק החיבור עצמו) הדבר נובע מהעובדה שיש לחברה הזאת כל מיני דגמים של ממירים ובחלק מהדגמים קיים חיבור רשת, אבל החברה מרכיבה לכולם את אותו פנל אחורי ככה שלממירים בהם קיים חיבור רשת הוא עובד ומחובר למעגל ולממירים בהם אין חיבור רשת קיים רק הקונקטור על הפאנל האחורי אבל הוא לא מחובר לשום דבר.ואולי במסך ההגדרות של הממיר אתה צריך לאפשר את כ.הרשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.