פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים איך המחשב שלי יריץ את זה?!?! ראתית את המשחק אבל לא הבנתי מה צריך לעשות שם? (זה כמו AGE OF EMPIRES?)
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים מחבר שיט אני לא מצליח להיכנס לTB, לפעמים אפשר לפעמים אי אפשר. למה אלוהים, לממממה?!!!
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים איך המחשב שלי יריץ את זה?!?! ראתית את המשחק אבל לא הבנתי מה צריך לעשות שם? (זה כמו AGE OF EMPIRES?) יפעל טוב מאוד זה משחק אסטרטגיה משולב כזה, שחק rome total war כדי להבין מושג במה אתה הולך לשחק
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים סבבה..נראה אם אני אקנה...רציתי לקנות את גירסת ההרחבה ל AGE OF EMPIRE 3אבל לא מצאתי בחנויות :'(מתי יוצא 4?!?!
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים איך לא מצאת בחנויות ? הייתי בטוח שהוא יהיה בכל חנות משחקים ראויה לשמהנסה לחפש באינטרנט , zap ...
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים Medieval 2 Total War יצא סוף סוף יצא.. אני פאנבוי של rome tw אבל ממש לא התעדכנתי מספיק בקשר למשחק הזה.. תודה על התזכורת!יש רשמים ראשוניים עד עכשיו?
פורסם 2006 בנובמבר 919 שנים איך אני רואה את עצמי כבר מוציא כל שבוע הבא גימלים...המשך לאחת מסדרות האסטרטגיה המעולות שקיימות!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.